Şimdi Ara

Başkası adına kayıtlı telefon hattı kullananlara EKİM 2013'e kadar süre (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.553
Cevap
38
Favori
95.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Extralarge

Turkcell' de ücretsizmi acaba ? Benimde gitmem gerekiyor sanırım.

Turkcell, avea, vodafone farketmez. Devletin çıkardığı bir yönetmelik bu. 1 kuruş ücret alamazlar, ücret isterlerse şikayet edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur06

Geçmiş olsun arkadaşlar :) Btk kararı ile hat devir işlemi yapanlar 01.10.2014 ayına kadar başka bir operatöre numara taşıma yapamıyor..

ayın Abonemiz,

BTK tarafından Şirketimize iletilmiş olan başvurunuzda özetle, adınıza devraldığınız hattı başka bir işletmeci şebekesine taşıyamamaktan şikayetçi olduğunuz anlaşılmaktadır.

26.09.2012 tarih ve 2012/DK-14/453 sayılı Kurul kararı doğrultusunda adına devraldığınız hattı, devir işlemi sırasında imzalamış olduğunuz taahhütname uyarınca 01.10.2014 tarihine kadar başka bir işletmeci şebekesine taşıyamayacağınızı belirtmek isteriz. Şöyle ki, imzalamış olduğunuz taahhütnamede de görüleceği üzere hattın eski abonesinin yapılan bu devir işlemine 01.10.2014 tarihine kadar itiraz hakkı bulunmaktadır.

İzah edilen sebeplerle Şirketimiz kaynaklı ve giderilmesi gereken mağduriyetinizin bulunmadığı değerlendirilmektedir.

Bilgilerinize arz ederiz.

Saygılarımızla,
    Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş
    27/04/2013 11:16:05

Bende 2 sefer başvurdum Turkcell'den Vodafone'a geçmek için ve reddedildi. Şimdi 3. başvurumun cevabını bekliyorum. Sizin yazdığınız Turkcell'in cevabına göre BTK 01.10.2014 tarihine kadar eski hat sahibinin itiraz edebileceğini söylüyor, ki bunu zaten hepimiz biliyoruz. Fakat hattı başka bir operatöre taşınamayacağı hakkında bir şey demiyor. Buna kafandan kural uydurmak denir. Muz cumhuriyetinde mi yaşıyoruz? Kanun belli, orada böyle bir ifade yok.

Şimdi başka bir noktadan durumu ele alacağım. Benim üzerime aldığım hat babamın üzerineydi. Şimdi babam Turkcell'e gidip "536XXXXXXX" numaralı ve eskiden sahibi olduğum hattın Tolga X'e devrine 01.10.2014 tarihi öncesi ve sonrasında itiraz etmeyeceğimi arz ederim" diye bir dilekçe yazarsa o zaman Turkcell ne yapacak? Hangi mantıkla benim numara taşımamı engelleyecek?

Şimdilik 3. başvurumun sonucunu bekliyorum. O da olumsuz sonuçlanırsa tekrar Turkcell'e bir ziyaretim olacak. O zaman açıklarlar bana itiraz olayını, tabi zekaları yeterse

• quote:

Orijinalden alıntı: T0L6@

quote:

Geçmiş olsun arkadaşlar :) Btk kararı ile hat devir işlemi yapanlar 01.10.2014 ayına kadar başka bir operatöre numara taşıma yapamıyor..

ayın Abonemiz,

BTK tarafından Şirketimize iletilmiş olan başvurunuzda özetle, adınıza devraldığınız hattı başka bir işletmeci şebekesine taşıyamamaktan şikayetçi olduğunuz anlaşılmaktadır.

26.09.2012 tarih ve 2012/DK-14/453 sayılı Kurul kararı doğrultusunda adına devraldığınız hattı, devir işlemi sırasında imzalamış olduğunuz taahhütname uyarınca 01.10.2014 tarihine kadar başka bir işletmeci şebekesine taşıyamayacağınızı belirtmek isteriz. Şöyle ki, imzalamış olduğunuz taahhütnamede de görüleceği üzere hattın eski abonesinin yapılan bu devir işlemine 01.10.2014 tarihine kadar itiraz hakkı bulunmaktadır.

İzah edilen sebeplerle Şirketimiz kaynaklı ve giderilmesi gereken mağduriyetinizin bulunmadığı değerlendirilmektedir.

Saygılarımızla,

Bende 2 sefer başvurdum Turkcell'den Vodafone'a geçmek için ve reddedildi. Şimdi 3. başvurumun cevabını bekliyorum. Sizin yazdığınız Turkcell'in cevabına göre BTK 01.10.2014 tarihine kadar eski hat sahibinin itiraz edebileceğini söylüyor, ki bunu zaten hepimiz biliyoruz. Fakat hattı başka bir operatöre taşınamayacağı hakkında bir şey demiyor. Buna kafandan kural uydurmak denir. Muz cumhuriyetinde mi yaşıyoruz? Kanun belli, orada böyle bir ifade yok.

Şimdi başka bir noktadan durumu ele alacağım. Benim üzerime aldığım hat babamın üzerineydi. Şimdi babam Turkcell'e gidip "536XXXXXXX" numaralı ve eskiden sahibi olduğum hattın Tolga X'e devrine 01.10.2014 tarihi öncesi ve sonrasında itiraz etmeyeceğimi arz ederim" diye bir dilekçe yazarsa o zaman Turkcell ne yapacak? Hangi mantıkla benim numara taşımamı engelleyecek?

Şimdilik 3. başvurumun sonucunu bekliyorum. O da olumsuz sonuçlanırsa tekrar Turkcell'e bir ziyaretim olacak. O zaman açıklarlar bana itiraz olayını, tabi zekaları yeterse

Benim aşamalarımı izliyorsun kardeşim :) bende 3. kez başvurduktan sonra şikayette bulundum ve şuan btk üzerinden Turkcelle aynen senin dediklerini yazdım 2 gün önce , hat babamın üzerine dilekçe verse olurmu dedim. Eğer olumlu cevap verirse yazarım buradan.

• quote:

quote:

quote:

ayın Abonemiz,

Saygılarımızla,

Benim aşamalarımı izliyorsun kardeşim :) bende 3. kez başvurduktan sonra şikayette bulundum ve şuan btk üzerinden Turkcelle aynen senin dediklerini yazdım 2 gün önce , hat babamın üzerine dilekçe verse olurmu dedim. Eğer olumlu cevap verirse yazarım buradan.

O zaman ikimizde Turkcell'in yaptığı haksızlığı kabul etmiyoruz demektir Olumlu veya olumsuz BTK'nın size vereceği cevabı merakla bekleyeceğim.

• Bende geçen hafta Türkcell hattımı kendi üzerime aldım. Ama bugün online işlemlerden kontrol ettiğimde resimdeki durumla karşılaştım. Bu şekilde yeni tesis ve özel iletişim vergisi faturasına yansıyan varmı. Bunu iptal ettirebilirmiyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmen3

Bende geçen hafta Türkcell hattımı kendi üzerime aldım. Ama bugün online işlemlerden kontrol ettiğimde resimdeki durumla karşılaştım. Bu şekilde yeni tesis ve özel iletişim vergisi faturasına yansıyan varmı. Bunu iptal ettirebilirmiyiz.

O tutarlar faturanızdan indirim olarak düşüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

quote:

Orijinalden alıntı: xmen3

Bende geçen hafta Türkcell hattımı kendi üzerime aldım. Ama bugün online işlemlerden kontrol ettiğimde resimdeki durumla karşılaştım. Bu şekilde yeni tesis ve özel iletişim vergisi faturasına yansıyan varmı. Bunu iptal ettirebilirmiyiz.

O tutarlar faturanızdan indirim olarak düşüyor.

Teşekkürler

• Bu işlemden sonra yeni hat vergileri ödemiyoruz değil mi? Telsiz, ötv vs.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

ayın Abonemiz,

Saygılarımızla,

bir arkadaşım turkcell olan numarasını kendi üzerinde aldım ve 3 hafta önce numarsını vodafona taşıdı

• Aynı durum benim başımda da var. Üç ay geçsin numara taşıyalım derken Ekim 2014 olayı çıktı ortaya. BTK'ya şikayet etsek de Turkcell'den aynı cevap gelecek muhtemelen.

Sanırım yeni hat almak zorunda kalacağız.

Var mı Ekim 2014 olayını aşabilen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Aynı durum benim başımda da var. Üç ay geçsin numara taşıyalım derken Ekim 2014 olayı çıktı ortaya. BTK'ya şikayet etsek de Turkcell'den aynı cevap gelecek muhtemelen.

ilginç bir durum aynı, koşullarda 2 arkadaşım turkcell den vodafona taşıdılar hatta, hattı kendi üstlerine aldıktan 2 ay sonra numaralarını taşıdılar.

farklı bir arkdaşım ise numarasını taşımak istediğinde izin vermediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih33yucel

quote:

Aynı durum benim başımda da var. Üç ay geçsin numara taşıyalım derken Ekim 2014 olayı çıktı ortaya. BTK'ya şikayet etsek de Turkcell'den aynı cevap gelecek muhtemelen.

ilginç bir durum aynı, koşullarda 2 arkadaşım turkcell den vodafona taşıdılar hatta, hattı kendi üstlerine aldıktan 2 ay sonra numaralarını taşıdılar.

farklı bir arkdaşım ise numarasını taşımak istediğinde izin vermediler.

Bnde turkcell hattimi ocak şubat gibiydi üzerime aldirmistm 17 nisandan itibaren geçebilirsiniz diyordu başka hatta hic denemedim ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

ben turkcell hattı üzerime aldıktan sonra 3 ay beklemeden, 2 ay anca olmuştu, hattımı vodafone a taşıdım.hatta benle aynı gün başka bir arkadaş daha taşıdı.ondada 3 ay dolmamıştı.şu an ki durum çok ilginç
  • Arkadaşlar bu Ekim 2014 olayı yaklaşık 2 hafta önce yürürlüğe girmiş. Turkcell banada " 3 ay dolsun taşıyabilirsiniz" diyordu ama tekrar görüştüğümde Btk tarafından kuralın değiştiği , Ekim 2014 e kadar taşıma yapılamayacağını söylüyor. Şuan turkcellden haber bekliyorum dilekçe ile olurmu diye.
  • bugün hattımı aldıgım tarihten itibaren 91.gün
    hattı taşımak için başvuru yaptım gelen cevabı yazarım burdan
  • Bugün turkcellden aradılar arkadaşlar.. Malesef dilekçe bile olmuyor dediler hattı taşıyamazsınız dediler
  • Bu Turkcell'i Allah bildiği gibi yapsın. Yeni hat parası çıkardılar boş yere.
  • Bu olaydaki en büyük eksik devir işleminin tamamlandığına dair bilgi mesajının gelmemesi. Haftasonu Numaranızı şu kişiye devretmeyi onaylıyor musunuz mesajı aldım. Onayladım. Devir işlemi en kısa sürede halledilecek diye mesaj geldi (Aynı mesajdan farklı şekilde yazılmış 2 tane geldi). Daha sonra ses seda yok, baktım Avea'ya hat devri olmuş çoktan, Btk'dan sorguluyorum orada da benim adıma geçmiş görünüyor.

Bir mesaj ataydınız be kuzu.

Ayrıca bir bilgi vereyim faturalı kamu kullanıyordum, devir alınca tarifem bozulmadı. Aynen devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albus Dumbledore -- 7 Mayıs 2013; 12:07:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albus Dumbledore

Bu olaydaki en büyük eksik devir işleminin tamamlandığına dair bilgi mesajının gelmemesi. Haftasonu Numaranızı şu kişiye devretmeyi onaylıyor musunuz mesajı aldım. Onayladım. Devir işlemi en kısa sürede halledilecek diye mesaj geldi (Aynı mesajdan farklı şekilde yazılmış 2 tane geldi). Daha sonra ses seda yok, baktım Avea'ya hat devri olmuş çoktan, Btk'dan sorguluyorum orada da benim adıma geçmiş görünüyor.

Ayrıca bir bilgi vereyim faturalı kamu kullanıyordum, devir alınca tarifem bozulmadı. Aynen devam ediyor.

avea kontörlü hattı üzerime alsam
    yıkılan paket kullanıyorum

paket iptal olur mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alos2000

quote:

Orijinalden alıntı: Albus Dumbledore

Bu olaydaki en büyük eksik devir işleminin tamamlandığına dair bilgi mesajının gelmemesi. Haftasonu Numaranızı şu kişiye devretmeyi onaylıyor musunuz mesajı aldım. Onayladım. Devir işlemi en kısa sürede halledilecek diye mesaj geldi (Aynı mesajdan farklı şekilde yazılmış 2 tane geldi). Daha sonra ses seda yok, baktım Avea'ya hat devri olmuş çoktan, Btk'dan sorguluyorum orada da benim adıma geçmiş görünüyor.

avea kontörlü hattı üzerime alsam
    yıkılan paket kullanıyorum

paket iptal olur mu acaba?

Olmaz. Bir tek taahhütler bozuluyormuş varsa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.