Şimdi Ara

Başkasının pasaportuna IMEI kaydettirme devri kapandı (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
946
Cevap
13
Favori
74.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ya başkasının pasaportuyla yap yada hafta sonu kız arkadaşını alıp bi kıbrıs turu yapıp gel.kendi adına yap 1 hazirana kadar tabi..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ihkelektrik kullanıcısına yanıt
    Doğrudur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu kadar vizyonsuz, acinasi bi ulke olduk
    oylar akp ye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdiye kadar bana hitap etmedigi icin sadece vestel telefon almiyordum ama bundan sonra uzerinde vestel amblemi olan hicbir urun kapidan iceri giremeyecek
  • Yakında 2.el ilan sitelerinde kaydı 1 hazirandan önce yapılmıştır ibaresi görürüz uçuk fiyatlarla.

• Benim tahminim yakın zamanlarda Kıbrıs yavru vatandır yurt dışı sayılmaz diyip kıbrıs giriş çıkışıyla kaydı da kaldıracaklar. Demedi demeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

yasalar geriye donuk islemez. saygilar.
    İşlemez mi? Burası türkiye. Sigorta girişim 1990 2015 te emekli idim giriş yılındaki şartlara göre...

• Yalnız sadece pasaportuna kayıtlı kişinin hattıyla çalışması daha da büyük facia. Telefonu 2 sene kullanacağım daha sonra yenisini almak istediğimde satamayacağım. Çekmecede öylece duracak aile bireylerimin hattında bile çalışmayacak. Yazıklar olsun.

• IMEI kaydettirirken E-Devlet'te şey yazıyordu 2012 ve öncesinde telefon kaydı yapanlar 2 yıl beklemesine gerek yoktur diye bunu da kapsıyor mu acaba?
  • Way anasını nikahını

• İşte enflasyonu bitirecek yapısal reform tam da buydu !

• Yurtdışından aldığımız telefonu 1 hazirandan önce ulkeye giriş yapmadan yurt dışındayken imei kaydını yapsak hat olayından kurtulurmuyuz acaba? Kayıt yaptırmak için TR de olmak mı gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fethh16 -- 18 Mayıs 2019; 6:43:18 >
  • fkfk F kullanıcısına yanıt
    Merhaba

1-120 gün kayıtsız kullanma imkanı var ortalama 3 ayda en az 2 kere yurtdışı yapıyorum her gittiğimde telefon alır yine kullanırım kayıtsız telefonuda kayıt yaptırma hakki olan kişilere %60 değeri ile satarım eskiden %75 değeri ile satarken yani bi yasa asıl etkileyeceği kitle bunları yapamayan kitledir.

2-hacca gidip gelen pasaport haklarını satıyorlardı satamayacaklar satarlarsa hat alıp satacaklar tabi bu sefer fatura takacaklar

• quote:

Orijinalden alıntı: fethh16

Yurtdışından aldığımız telefonu 1 hazirandan önce ulkeye giriş yapmadan yurt dışındayken imei kaydını yapsak hat olayından kurtulurmuyuz acaba? Kayıt yaptırmak için TR de olmak mı gerekiyor
    Taktığın sim kart önemli ülke ile alakası yok.

• Millet teknoloji ile butceye para katar biz ise imei ile bin kere ugrasarak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkeye doların gelmesi için değil de çıkmaması için uğraşıyoruz.

Bu hükümet bitti artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyelr 18 mayis itibari ile tayland dan gelmis bulunmaktayim ucreti karsiliginda. Yardimci olabilirim pm atabilirsiniz isteyenler ankara dayim

• Devlet diyorki iphone xs mi istiyorsun, bayılacaksın o vergiyi bana diyor ya seve seve ya .....

Vergi vermek istemiyorsan nokia 3310 kullanacan artık :D

• Güzel uygulama

• quote:

Orijinalden alıntı: senpaituyun

Güzel uygulama
    hee güzel uygulama, o imzandaki telefonu dahi alamayacağın günler gelecek.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.