Şimdi Ara

Başkasının pasaportuna IMEI kaydettirme devri kapandı (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
946
Cevap
13
Favori
74.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WoXeD

ne telefonmuş arkadaş görende cari açığın %30 u telefon ve 1 dolarlık yurtdışı alışverişlerinden oluyo sanar.%1 bile yoktur telefonun payı.
    turkiyegazetesi.com.tr
    Telefona 6 köprü parası harcadık
    https://www.turkiyegazetesi.com.tr/ekonomi/542973.aspx

Ne diyorsun sen üyeeee hiç haber okumuyor musun!

Bu ülke de telefon da telefon manyaklığı aldı başını gitti bebelerin elinde artık iphone ler var sen kalkmış telefon cari açığın yüzde 30 'u telefon sanar diyor.

2007 2017 yılları arasında yaptığımız telefon ithalatı ile 6 tane yavuz sultan selim köprüsü yapılabiliyor aç kendini aççççç :)

• Bence bir yanlış anlaşılma olabilir mi ?Yani eşime bile veremem o zaman ben telefonu al kullan diye boyle saçma iş mi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

Bu ülke de telefon da telefon manyaklığı aldı başını gitti bebelerin elinde artık iphone ler var sen kalkmış telefon cari açığın yüzde 30 'u telefon sanar diyor.

2007 2017 yılları arasında yaptığımız telefon ithalatı ile 6 tane yavuz sultan selim köprüsü yapılabiliyor aç kendini aççççç :)

Alıntıları Göster
    30 milyar dolar harcadığın her yıl 500 bin doğurttuğun suriyelilerden ne yapılır,onu da hesapla da karşılaştıralım..

• George L. Koroneostwitter
    George L. Koroneos
    https://twitter.com/i/status/1129002038703120385

5G HIZI ... Biz neredeyse neyle ugrasiyoruz? Hani yerli 5G

Yani RTE in 5G yi gecen yil icin yillar once bekleyin demisti ? Bir yil gecti vaadlerinde ... Hatirlayan hatirlar ...

Suan ne haldeyiz ?

• yeni yesil uyanıyor ama 40 yaş ve üzerinde acayip sıkıntı var. Bu işler hayrı alemet değil devlet nerden ne alacağini şaşırdı. kulak arkası kaldı oraya yeltenmeye çalışıyor. sanayi ve teknoloji bakanın ülkenin gelecek teknoloji için bi kaç büyük adım atması lazım. Bunun gibi vergilerle teknoloji yakalayamiz. Elalem roket indirip roket kaldırıyor. Devletimizde nasıl vergi alırım acaba diyor. ortada bir yanlışlılk var bunu görmemiz lazım. Bu yönemle alakalı bir sorun değil bu Türkiye ile alakalı bir sorun. Biz uyanırsak zaten bu görünmeyen vergiler ve yasaklar bir şekilde düzelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: complete_

30 milyar dolar harcadığın her yıl 500 bin doğurttuğun suriyelilerden ne yapılır,onu da hesapla da karşılaştıralım..

Alıntıları Göster
    500 bin mi sen önce sayılarla aranı bir düzelt ondan sonra çık karşıma. :) Suriyeliler her yıl 500 bin artıyor desene. :) Demek ki ülkemize geldiklerinde 500 bin falanlardı, 4 5 senedir buradalar 3,5 milyon oldular vay beee. :) Hep birini suçlu gösterme ama ben suçsuzum hatasızım dürüstüm üretenim asilim aydınım ileriyim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

Alıntıları Göster
    peki köprüyü kullanan kişi mi çok telefonu kullanan kişi mi çok. hangisi daha çok işe yarıyor. köprüyle telefon karşılaştırması biraz mantıksız olmuş gibi. ayrıca sanki herkes iphone xs max alıyor. çoğu kişi eski model iphone veya diğer mobil cihazlardan kullanıyor çünkü fakir bir ülkeyiz. fakir bir ülke olduğumuzu telefonu bu kadar yüceltmenizle doğrulayabiliriz. altı üstü bir telefon sonuçta. örneğin adamın bilgisayarı yok, arabası yok bir tane telefon almış taksitle kendini eğlendiriyor onla. Bunda rahatsız olunacak ne var sonuçta ? Insanların alım gücünü arttırmaya odaklanmak varken 3 kuruşluk telefona vergi üstüne vergi getirerek dış borcu kapatma çabası aptalliktan başka birşey değil. ülkeyi yönetenler ve onlari savunan kesim gerçekten vizyonsuz.

• En iyisi yurtdışından IMEI tamiri olan xiaomi vb. cihaz alıp devam etmek sanırım.
  • Harç yatırırken kendi bilgilerimi girsem sorun olur mu ?
    Yoksa işlem yapacağımız pasaport sahibinin bilgilerini mi girmeliyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 18 Mayıs 2019; 10:53:10 >
  • Çok iyi olmuş çokta güzel olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Eazy-E

peki köprüyü kullanan kişi mi çok telefonu kullanan kişi mi çok. hangisi daha çok işe yarıyor. köprüyle telefon karşılaştırması biraz mantıksız olmuş gibi. ayrıca sanki herkes iphone xs max alıyor. çoğu kişi eski model iphone veya diğer mobil cihazlardan kullanıyor çünkü fakir bir ülkeyiz. fakir bir ülke olduğumuzu telefonu bu kadar yüceltmenizle doğrulayabiliriz. altı üstü bir telefon sonuçta. örneğin adamın bilgisayarı yok, arabası yok bir tane telefon almış taksitle kendini eğlendiriyor onla. Bunda rahatsız olunacak ne var sonuçta ? Insanların alım gücünü arttırmaya odaklanmak varken 3 kuruşluk telefona vergi üstüne vergi getirerek dış borcu kapatma çabası aptalliktan başka birşey değil. ülkeyi yönetenler ve onlari savunan kesim gerçekten vizyonsuz.

Alıntıları Göster
    Haklı olduğun durumlar var yok değil eyvallah ama biz vizyonsuz olduğumuz kadar da forumdaki muhalefetin hakkını aramayı bilmeyip ajitasyon yapması duyar kasması hiçbir zaman çözüm olmadı üstüne rahatsız olduğunuz bir parti ya da bir oluşum daha da güçlendi hem de sizler kendi içinizde parçalanarak akp tek bir yerde oluyor yürek oluyor bakıyorum chp kimleri yanıma alayımda akp yi devireyim hesabında hadi diyelim kazandı bir seçim sonra ortak olduğu kişiler ne olacak hadi hakkımızı ver diyecek al sana koalisyon dönemlerine geri döndüğümüzün resmi olacak o zaman işte sorunda bu chp akp yi yanına almak yerine ya da sol kesim yanına almak yerine tam tersi o ak troll o yandaş o satılmış diye itham ede ede nereye varacağız, bir örnek vereyim Tekirdağ 'da büyük şehir alındı chp tarafından yine ve iyi parti başladı söylenmeye bana ne vereceksin diye teski 'yi istiyorlar ve daha neler neler peki chp verecek mi vermez al sana bölünme başlıyor böyle böyle bu parti yapıcı olmak yerine hdp şu bu saadet iyi parti karma karışık hale doğru gidiyor parti içten çökmüş durumda ve aynı şey akp içinde oldu çözüm süreci dedi seçim geldi millet cezalandırdı tak yüzde 48 'den 41 'lere sonra millet baktı chp den mhp den hdp den bir şey olmayacak döndü akp mecbur ve dedi ki kötünün iyisi işte bu yüzden akp güçlenip duruyor karşı taraf doğru muhalefet olamıyor ve iktidar olmak için vizyonda arşa çıkmıyor sonra insanlar neden akp ye yanaşıyor alternatif yok işte. Çünkü diğerlerinin ülke yönetme derdi yok. Buna seçmenlerde dahil burada görüyoruz herkes akp nin buy yaptıklarına anlam veremiyor ama seçimde akp yine yüzde 50 bana biri bunu anlatsın neden böyle oluyor diye.

• visualize kullanıcısına yanıt
    Pasaport sahibinin bilgileri lazim. Önce e-devletten bir giriş yap olayı ogren sonra başla.

• Pasaportunuz yoksa KKTC, Gürcistan ya da Ukrayna'ya gidip gelebilirsiniz. Bu ülkelerle pasaportsuz giriş anlaşmamız var. Kimlikle* gidebilirsiniz.

Bu ülkelere giriş çıkış yaptıktan sonra telefonunuzu kimliğinize kayıt ettirebilirsiniz.

*Yeni tip kimlik olmalı. Eski tip kimlik veya kimlik yenilerken verilen geçici kağıt kabul edilmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozakin70

Eski kaydettirilen cihazlara ne olacak?
    Kullanmaya devam edeceksin
    Eski kayıtlı cihazlarda sorun yok

• Devlet akp luks harcamayi kessin ihaleler devlet yararina gore yapilsin şişirilmesin belediyelerdeki harcamalar denetlensin hele birde örtülü ödenek kisitlansa sadece bunlari yapsan ötv bile kalkar

• quote:

Orijinalden alıntı: OggyOgg

hee güzel uygulama, o imzandaki telefonu dahi alamayacağın günler gelecek.

Alıntıları Göster
    Öncelikle telefon vergilendirmesinden fiyatlardan bende şikayetçiyim yalnız don değiştirir gibi telefon değişmesi taraftarıda degilim imzamdaki telefonumuda senelerdir kullandım xs Max de alabilirdim ama gereksiz gördüm mi8 aldım her işimide görüyor neyse gelelim asıl konuya

Kardeş Mardin de görev yapıyorum ilçeler dahil heryerde kaçak telefon var bunların çogu parası dolaylı yoldan teröre gidiyor tüm türkiyede neredeyse doğudaki sınır illerinden geliyor çok büyük paralar var örgüt nemalanıyor bu işten terör boyutunu geçtim çok büyük zarar ekonomiye dolar üzerinden geliyor bu cihazlar tüm dolar yurt dışına çıkıyor
    İphone kullanmasın herkes kullanacam die krediler çekilmesin maddi zorluk yaşamasın insanlar 1 2 3 bin bandında çok iyi cihazlar var onlara yönelsin
    Aç gözlü olmanın manası ne ip xs kullanmadım die ölmüyor kimse bu telefon çılgınlıgı hastalık derecesinde şuan liseli bebe bile ip ile hava atıyor okulunda arkadaşlarına
    Biz babamız yeni ayakkabı alamadı altı delik die üzülen nesildik şimdi ip alamadı die üzülüyor millet yazık cidden

Uygulama yerinde ve iyi oldu. Yalnız inş ülkemiz telefon fiyatlarında düşer biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: alaattin(bjk)

Bence bir yanlış anlaşılma olabilir mi ?Yani eşime bile veremem o zaman ben telefonu al kullan diye boyle saçma iş mi olur.
    Ben eşime alacağım pasaport kaydını kendi üzerime yapacağım. Eşim benim hattımı kullanıyor.

Bu şekilde çözebilirsiniz ancak

• Hırsızlarında işi zor artık
    Iphone a kesinlikle imei atılamıyor. İmei kaydı görmüş cihaz çaldığında iphone çalınma kilidi koymasan bile tüm engelleri aşmış bile olsa sahibinin hattı olmadan kullanmayacak
    Hotspot ile kullanılan cihazda çok para etmez

Ama bunları yapması için önce tüm engelleri aşması gerek ekran kilidi ve ekran kilidini geçemezse iTunes şifresini kırması lazım. Birde çalınan telefona uzaktan kilit var sanırım. Hırsızlarında işi zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 18 Mayıs 2019; 11:34:27 >
  • Ayın 1ine kadar kaydettigimiz cihazlar için sorun yok degil mi?
    Pazartesi kaydettirmeyi düşünüyorum telefonumu

• "Daha güzel olacak" kısmını sadece kendileri ve yalaka güruhlar için söylüyorlar zaten bizim gibi sıradan vatandaş için değil!

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.