Şimdi Ara

Başkasının pasaportuna IMEI kaydettirme devri kapandı (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
946
Cevap
13
Favori
74.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 1 ay önce kaydettirdim o yasa yürürlüğe girdikten sonraki cihazlar için geçerli olacak.
  • fluminense kullanıcısına yanıt
    Bunun yolu baştan beri var zaten kullanılmayan bir cihazın IMEI ile değiştiriyorsun sorun çözülüyor.
  • Şimdi benim elimde hurda xperia z var onun imeisini yeni telefona atsak olmaz mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bgshadow B kullanıcısına yanıt
    Yeni samsung ve apple cihazlarinda yok
    İmei atmak sorunda cozmez. Guncelleme gelmez. Volte, wifi aramasi falan calismaz. Vsvs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagleoneye -- 18 Mayıs 2019; 15:29:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk768

Herkesi sizin gibi dinsiz kafir mi zannettin diyaneti kapatmak nedir boş yapmayın.
    "Müslümana sövmek fısktır. Onunla çarpışmak ise küfürdür." (Müslim, 1/325)

"Herhangi bir kimse, din kardeşine 'Ey kafir!' derse, bu tekfir sebebiyle ikisinden biri muhakkak küfre döner. Eğer o kimse dediği gibi ise ne ala. Aksi takdirde sözü kendi aleyhine döner." (Müslim, 1/319)

"Ona yumuşak söz söyleyin. Belki öğüt alır, yahut korkar." (Taha, 20/44)

şimdi abinden özür dile bakıyım.
  • Kurumsal hat sahibiyse getiren :)
  • Arkadaşlar yurtdışından telefon aldım. Halen gelmedi. Telefon gelmeden imei kaydettirsem sorun olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: the turk

Arkadaşlar yurtdışından telefon aldım. Halen gelmedi. Telefon gelmeden imei kaydettirsem sorun olur mu?
    Geleceğinin garantisi varsa problem olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgshadow

Bunun yolu baştan beri var zaten kullanılmayan bir cihazın IMEI ile değiştiriyorsun sorun çözülüyor.
    Telefonların artık çok azına imei repair yapılıyor maalesef. Güvenlik bahanesi ile firmalar imei atmamin önüne geçtiler.

• bgshadow B kullanıcısına yanıt
    Ben de az önce kayıdı yaptırdım arkadaşın pasaportuyla. Şu 12 gün için pasaportlar altın değerinde oldu valla. Hele yasa girince kayıtlı cihazlar tavan yapacak

1 adet pasaport daha var. Pasaport sahibi arkadaşım satabileceğini söyledi, ihtiyacı olan mesaj atabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gang Starr -- 18 Mayıs 2019; 18:16:4 >
  • Bundan sonra alacağım cep telefonunda imei gömebileceğim yurtdışı cihazları tercih edeceğim.Benden siz kan emicilere kuruş yok. Siz vatandaşın zararına çalışmakta inat ettikçe ben de size kuruş koklatmamanın yollarını arayıp bulmakta inat edeceğim. Hadi bakalım.

• yurt disi mi 9 alicaktim son anda vazgecip mi9 se aldim bu yasa olayini duyduktan sonra mis gibi imei repairde yapiliyor

• arda-tt A kullanıcısına yanıt
    benim anne ve babam dahil bir sürü diyanet çalışanı ne yapacak? saçmalamışsın oyna devam

• quote:

Orijinalden alıntı: the turk

Arkadaşlar yurtdışından telefon aldım. Halen gelmedi. Telefon gelmeden imei kaydettirsem sorun olur mu?
    Gelecek olan cihazın imeisini biliyorsan sorun yok. Bilmiyorsan satıcıya sor öğren. Hepsinin kaydını tutuyor satıcılar.

• Merhaba, mi9, p30 pro veya s10+ alacaktim yurt disi. İmei atiliyor mu bu cihazlara

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • darkeagle66 D kullanıcısına yanıt
    Hepsini kayıt altına alıyorlar pasaport bulup.

Daha yüksek fiyata satacaklar 1 hazirandan sonra.

• Yeni mezun olup işe başlayacakların artık hiç bir hayali yok. Mühendislik okuyorum mezun arkadaşlarım hep işsiz iş bulanlar nadir o da sağlam tanıdıkla ancak oluyor. Verilen para zaten asgari ücret civarı. Sen o parayı biriktirip araba alamazsın , yurtdışı gezisi yapamazsın , şimdi bu düzenlemelerle istediğin telefonu bile alamıyosun. Avrupa asgari ücretli bir usta bile bir maaşını artırarak alabilirken biz de aylarca öde öde bitmiyor. Araba telefon kırmızı et nasıl bir ülkede lüks olur ? Olan bize oluyor beğenmedikleri 2002 öncesinde en azından ülkede tarım hayvancılık vardı.

• Paralel ithalatçıların elinde iyi stok var herhalde IMEI atacak cihazlar için. Merak ettiğim konu imeisini attıkları cihazın (yani imesi alınan cihazın) 4G destekli olmaması durumunda, yeni alınan cihaza malum yollarla bu imeyi yazarsak 4G kullanabiliyor muyuz ?

• Bunların yüzünden sıfır redmi s2 elimde patladı..olsun mp3 player olarak kullanırım yine de bunlara zırnık kazandırmam..Koca ülke de bir iki işadamının isteğiyle vatandaş düzülüyorsa böyle, ülke bitmiştir artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 18 Mayıs 2019; 21:11:28 >
  • Başka kurumdan cukkalanırlar merak etme memur açıkta kalmaz kanuna göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 18 Mayıs 2019; 20:57:54 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.