Şimdi Ara

Başkasının pasaportuna IMEI kaydettirme devri kapandı (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
946
Cevap
13
Favori
74.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • korsan film alıyorduk.. onada zam gelmiş, demekki orayada vergi koydular :)

• quote:

Orijinalden alıntı: dead311

Kıbrıs'a bilet aldım tanımadığınız dan da pasaport hakkını almayın ne olacağı belli olmaz uğraşırsınız hem erken tatil yaparsınız sessiz sakın hemde telefon derdinizi çözersiniz
    Ben öyle yaptım çarşamba sabah gidip akşam dönecem...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 1000 kusur liraya cikartirlar diyordum komple yasaklamislar

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Facebook gruplarında satış yapanlar aslında. Zamanında takip ederdim telefon alacak olduğnumda. Piyasanın 300-400 lira kadar altına bulunabiliyordu telefonlar. Ama sonra pasaport kayıt ücreti 500 liraya falan çıktı ve şimdi de bu olay var. Ben de yaklaşık bir yıldır takip etmiyorum piyasayı tabi.

• Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    Hocam onların yasa ile vergi ile işi yok ki korsan satıcı onlar bu olaylar onları bağlamaz. Eski telefon imei lerini yasadışı şekilde PC den yeni cihazlara atıyorlar. Garantisi vergisi faturası olmadığı için ucuz satar tabi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tartışmayın artık. Erdoğan ailesinin tebasıyız bunu unutmayın. Ve yüce ailemizi zengin etmek için daha çok çalışıp daha az yicez ve daha fazla vergi vericez. Her şey kutsal ailenin geleceği için
  • ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saint Ralph -- 20 Mayıs 2019; 12:47:4 >
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Doğrudur. Garanti de yok tabi. Gümrükten nasıl geçiriyorlar bu kadar telefonu onu merak ediyorum sadece. Bir de son model işlemciye IMEI yazmak bu kadar basit mi acaba ?

• Valla dostlar, ne diyeyim. Disaridan bakinca gercekten ulkenin durumu hic iyiye gitmiyor. Japonya'da yasiyorum, boyle sacma sapan bir kanun olacak degil hukumet, tarihten adlarini silerler. Pasaporta kayit sacmaligini gectim, ustune boyle bir sacmalik inanin hepiniz de peygamber sabri var. Evdeki hangi telefonlar var inanin sayisini unuttum, lutfen yanlis anlamayin, gorgusuzluk amacli degil, erismenin kolay oldugunu vurgulamak icin yaziyorum. Su an au, docomo veya softbank, iPhone 8'i ucretsiz veriyor. Aylik 2700¥, 20gb data ve ip8 ucretsiz hatta 101 gun (3 ay) sonra operator kilidini acabiliyorsunuz kendiniz ucretsiz acabiliyorsunuz, kutusunda duruyordu, anneme veririm onu diye dusunuyordum. Vay arkadas, ne hale geldi bu ulke.

Arac konusuna girmek bile istemiyorum, yemin ederim piril piril c200 kompressor coupe 2003 model, arkadasim ucretsiz verdi isteyene alan cikmadi eski model diye, 2. el arac satan bir yere verdi hurdaya atsinlar diye. Ayda 140 saat calisiyorum, tek maasla nakit sony a9 alabiliyorum (240 saat calisan arkadas vardi o konuya ithafen, Turkiye fiyati 25.000TL sadece govde ve Turkiye'de sony cok ucuza satilir). Hani her sey bir yana, hardoff, bookoff gibi yerlerde satilan ucuz telefon bilgisayar gibi elektronikleri gorse insanimiz (cesitlilik zaten kafayi yedirtir) cidden isyan eder herhalde. Yahoo auction keza oyle, cok uygun urunler dusurulebiliyor.

O kadar siradan bir konu ki telefon, bilgisayar, elektronik bizdeki gibi iPhonemus bilmem neymis muhabbeti yapsaniz, insanlar 3. saniye de uzaklasir sizden aptal herhalde diye dusunup. Cidden sacma bir konu, yok herkesin elinde ayfon varmis, cocuklar kullaniyormus, saka misin arkadas varsa var sana ne? Isteyen kapakli garake kullanir, isteyen son model akilli telefon, ne kimse yargilar ne de karisir ki kimsenin haddine degil. Trende otobuste dizustu, tablet kullanma son derece normal, kimse "ıyyy gorgusuz" gozuyle bakmaz cunku herkesin ulasabilecegi urunler ve adam ise giderken calisiyor, kimsenin haddine degil karismak.

Cok uzuluyorum, umarim insanimiz dogru secimler yapar ve genclerin gelecegini karartmaz.

• Bunlar Akape lilerin ne kadar acınacak duruma düştüğünün göstergesi, telefonu kafaya takmışlar,acizlerin ekonomiyi toplamak değil derdi yemek içmek sömürmek, koltuğa yapışmak. Akape yüzünden cumaya gitmeyi bile bıraktım,bu müslüm rolü yapan gavurlar bizi dinden imandan soğuttu...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah ıslah etsin sizi ya vallahi bıktırdınız artık.

• 80 tl olan imei kaydı vergi ücretinin önce 120 sonra 300 sonra cumhurbaşkanı kararnamesiyle tek seferde 500 2019 yılbaşı zammıyla 630 tl olduğunu. Şuan bunun 1000 tl yapılacağının konuşulduğunu da yazar mısınız.

• Saint Ralph S kullanıcısına yanıt
    Bizim sözde ateistlerin sorunu Tanrı ile değil Allah ile..Islam ne çok batmış bunlara..
    Boşuna değildir size Olimposun çocukları dememiz..

• Allah sonumuzu hayır etsin
  • Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    Nasıl geçiriyorlar bende bilemiyorum ama bundan sonra onlara da göz açtırmazlar bence. Xiaomi'nin yeni bazı modellerinde atılmıyor galiba . Güvenlik gerekçesi ile firmalar engelleme başladı o işide

• arda-tt A kullanıcısına yanıt
    Amaç o camiilerin inşaatından çıkan rant zaten. Ayrıca camiiye gidenlerin hepsi bir dayanak bir lider arayışındaki psikolojisi ve karakteri oturmamış insanlar. Bu yüzden parti oylarını sağlamlaştırmak için de birebir.

• Reyiz ver mehteri ver! Acımadıki!

• Bazı ülkeler eski tip kimliği kabul etmeyebilir. Eski tip kimliğiniz varsa gitmeden önce konsolosluğu arayıp sormanız iyi olur.

• An itibariyle Ercan Havalimanı pasaport kontrol görevlileri

Temsili:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 20 Mayıs 2019; 15:15:33 >
  • Açık hapishanedeyiz resmen !!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.