Şimdi Ara

Başkasının pasaportuna IMEI kaydettirme devri kapandı (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
946
Cevap
13
Favori
74.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 hazirana kadar kayıt yapılan telefonlar istenilen hatlarla çalışacak değil mi?

Bugün 2 tane telefon kayit edeceğim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet.
    Yalnız son gün 29 Mayıs. 30 Mayıs'ta uygulama başlıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte bunlar yerli telefon üreteceğiz diyen Ankara'daki taklitçi telekomünikasyon lobisinin işleri.
    Acaba bu kararları aldırmak için kimlere kaç telefon dağıttılar?
    Dağıttıkları telefonlardan biri:

Başkasının pasaportuna IMEI kaydettirme devri kapandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akinci -- 20 Mayıs 2019; 10:15:18 >
  • hepiniz bana dokunmayan yılan bin yaşasın modunda anca vada vıdı vidi yapionuz, bu yeni nesil hakkikatten çok acip bir kuzu, biz geldik gidiyoz unumuzu eledikde siz kendi haklarınıza neden sahip çıkmıyorsunuz protesto etmiyorsunuz ana yasal haklarınızı kullanmıyorsunuz, ne cahil bir toplumsunuz :)) acıyorum sizlere tüm yorum yapıp ağlayanlara..

• Arkadaşım hırsızlar cihazları kullanmak için çalmıyorki , 50-100 tl ye telefoncuya satıyorlar o da parça niyetine satıyor tamircilere.Olan sana ve 5.000-6.000 tl lik cihazına oluyor. Orjinal iphone parçaları dünyanın parası piyasada.

• Ceplerini doldurabilecekleri her türlü kararı utanmadan , yüzleri kızarmadan alabiliyorlar şu kayıt belasını da aynı niyetle başımıza getirmişlerdi ancak hala imei kopyalanması için mantıklı bir çözüm bulamıyorlar; faturalı yurtiçi telefonunun imei ini Çinden 50 tl ye aldıkları telefonlara atıyorlar ve BTK senin de telefonunu kapatıyor, aradığında faturan varsa ithalatçı firmayı bul diyorlar onlar insafa gelir de imeini tekrar eşleştirirlerse o telefonu eşleştirdiğin hat dışında başka bir hatla kullanamıyorsun , güzel ülkemin güzel yöneticileri.

• Donumuz var yakında onu sallayacağız meydanlarda oy isteyenlere ...

• yurtdışı vergisiz olsaydı yurt içinden alanlara haksızlık olmaz mı ?

• Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim benim işime yaramayacak o zaman bu durum.
  • Çoktan tınn yani . Alırız android işletim sistemli bir telefon , sahte IMEI atarız . Nedir yani .
  • faruk F kullanıcısına yanıt
    IMEI atılabilen telefonların ithaline kısıtlama getirilebilir. Bunun için yasa çıkarmaya gerek yok. Zaten yasal olarak mobil cihaz üreticileri IMEI numarasının değiştirilmesini engelleyen önlemler almak zorunda.
    Devlet isterse bir karar ile bu tür cihazlara ithalat izni vermeyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neroXIII

Çoktan tınn yani . Alırız android işletim sistemli bir telefon , sahte IMEI atarız . Nedir yani .
    İmei atma işlemleri (yazılımsal), genelde MTK işlemcilerde oluyordu ama onun da yeni nesil çiplerinde artık olmuyor diye biliyorum.

• ipli jeton kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler Çocuklarımın üzerine 2 adet iphone xs max kaydettim eşim ve benim pasaportlar boşta 8300 tl mal oldu gold ve silver

• quote:

Orijinalden alıntı: Gang Starr

Bu mesaj silindi.
    Sizin arkadaş baya zeki heralde hocam

• anl_clk A kullanıcısına yanıt
    Neden?

620 tl zaten harç bedeli. Pasaportu 3 yıl boyunca kullanılmaz olacak. 400 tl mi zekilik?

Bugün en ucuz gidebileceğiniz yer Kıbrıs. Biletler 300 küsür tl. Gidiş dönüş 600 tl ediyor. 1200 tl eder harç bedeli ile birlikte. Bedavaya mı versin istiyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gang Starr -- 20 Mayıs 2019; 20:59:22 >
  • Aslında güzel fiyat. Şimdi Kıbrıs bileti(pasaportunuzun olmadığını varsayıyorum.) 180-200 lira. Kayıt harcı 618 lira. Çıkış harcı 15 lira. Topladığımızda 1000 lirayı geçiyor. Hesapta öngörülemeyen sürpriz giderler falan da işin içine girdiğinde her türlü 1000 lirayı geçiyor zaten.

Telefon kaydettirmek isteyen fakat Kıbrısa gitgel yapmak istemeyenler için gayet uygun fiyat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merak ettiğim ancak net yanıt alamadığım bir şey var.

ben dün kayıt ettirdim e-devletten. Bu telefonu bir iki yıl sonra satmak istersem alacak kişi kendi kartını takıp kullanabilecek mi?

Bilen bir arkadaş yanıtlarsa sevinirim

• Sulphur kullanıcısına yanıt
    Bunu herhalde 1 Haziran da hep birlikte öğreneceğiz

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.