Şimdi Ara

Başkasının pasaportuna IMEI kaydettirme devri kapandı (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
946
Cevap
13
Favori
74.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kayıttan düşürülen telefon tekrar kaydedilemiyor yanılmıyorsam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tom Hagen kullanıcısına yanıt
    Yanlış. Pasaporta işleme bizim deyimimiz. Pasaportu olmayan kişi yalnız kimlikle Kıbrıs a gidip gelirse "yolcu beraberinde gelen telefon kayıt hakkı" kazanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak.kocal B kullanıcısına yanıt
    Sorun yok

• Anlamadım bunu , eski cihaz neden kapansın ? Belirtilen süreden önce kayıt yaptırdığı için mi ?

• Bu kanun bildigin ikinci eli bitirdi. Yurt disindan alinan telefon nasil satilacak peki3-4 sene sonra? Cevabi yok! Elinde patiyor resmen. Buna bisey yapmalari lazim...

Telefonu kendi ustume kaydettim saticam, satacagim adamin hattini niye ustune alayim? Ya odemezse?

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Hattı devretsen de olmuyor. Hattın kayıtlı imei ile aynı kişinin TC'sine kayıtlı olması gerekiyor.
    Masil yani? Bu soruna cozum olarak; hat sahibi devretse pasaporta kayit eden kisi yapilsa hat sahibi olmuyor mu simdi? E nasil bir cozum yapabiliriz

• Bugün e-devlet e zar zor mi9 kaydettirdim , yoğunluk var sanırım

• quote:

Hattı devretsen de olmuyor. Hattın kayıtlı imei ile aynı kişinin TC'sine kayıtlı olması gerekiyor.

Speed-Step bey,
    Kullandığı hattı resmiyette kayıt yaptırdığı pasaportun sahibine devreder, kendisi kullanmaya devam ederse olur.

Ama kim bunu yapar, hele ki bylock olayları falan ortadayken... Hat faturalı ise adam operatöre borç takar ödemezse icralık olursun. Zira yasal hukuki bir sıkıntı olursa devlet direkt resmi hat sahibinin yakasına yapışır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ipli jeton

quote:

Speed-Step bey,
    Kullandığı hattı resmiyette kayıt yaptırdığı pasaportun sahibine devreder, kendisi kullanmaya devam ederse olur.

Ama kim bunu yapar, hele ki bylock olayları falan ortadayken... Hat faturalı ise adam operatöre borç takar ödemezse icralık olursun. Zira yasal hukuki bir sıkıntı olursa devlet direkt resmi hat sahibinin yakasına yapışır.
    Bu anca aile ici olur fakat satarken. Napcaz 3-4 sene sonra?

• Bir sorum olacak. Mayıs ayının başında gelen ek ÖTV ile telefon fiyatları ciddi olarak zamlanacaktı. Ay sonuna geldik fakat fiyatların halen daha aynı olduğunu görüyorum. Geri mi çekildi bu karar?

• Merhaba,
    E-devlet kayıt ekranında “irtibat telefonu” girilmesi isteniyor. Şu anda pasaport sahibinin telefonu girilmesinde bir sakınca olduğunu düşünmüyorum ve zaten öyle yapılması gerekiyordur. Ancak 30 Mayıs sonrasında bu tel numarasını eşleştirme için kullanırlar mı paranoyasına girdim. Acaba telefon sahibinin numarasını mı girmek daha mantıklı olurdu bilemedim...

• Bence bu olay olmayacak yada süreyi uzattık diyip geçiştirecekler gibime geliyor. Çok saçma ve tutarsız bir durum çünkü. Ama haziranda kayıt işine yine ciddi bir zam yolda, orası kesin.

• alikesh2000 A kullanıcısına yanıt
    hocam dedigin konuyu bende düşündüm fakat biz 31 mayıstan önce kaydettirdigimiz için sorun olmaması gerekiyor,şu an kaydettirdigim cihazı aktif olarak kullanıyoruz sorun yok

• Hayır geri çekilmesi. Yeni oranlar halihazırda karardan evvel gümrükten çekilen cihazları kapsamıyor. Şu anda satılan cihazlar halihazırda gümrükten çekilmiş cihazlar.
    Karardan sonra gümrükten çekilmiş cihazlar piyasaya verildiğinde zamlı fiyattan verilecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ipli jeton

Hayır geri çekilmesi. Yeni oranlar halihazırda karardan evvel gümrükten çekilen cihazları kapsamıyor. Şu anda satılan cihazlar halihazırda gümrükten çekilmiş cihazlar.
    Karardan sonra gümrükten çekilmiş cihazlar piyasaya verildiğinde zamlı fiyattan verilecektir.
    Teşekkür ederim

• ekt kullanıcısına yanıt
    Bence şimdi kayıt ettiremezsiniz. Kayıt yapılırken yurt içine giriş tarihi yazıyor. "yurda giriş tarihi > gününün tarihinden" durumu söz konusu. Sistem ya hata verir yada vermezse bile sonra başınız ağrıyabilir.
  • Arkadaşlar bu xiaomi lere imei atilabiliyor mu?

• dublex06 kullanıcısına yanıt
    120 gün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo -- 26 Mayıs 2019; 23:45:29 >
  • yıllık 30 milyar tl vergi kaybından bahsediliyor. tekno, media markt falan değil, devlet kendi geliri peşinde.

• ipli jeton kullanıcısına yanıt
    pasaportun ile kıbrıs'a gidersen, yunanistan'a giremezsin.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.