Şimdi Ara

Başkasının pasaportuna IMEI kaydettirme devri kapandı (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
946
Cevap
13
Favori
74.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Umarım harci ödenmiş imei bir süre sonra boşa çıkar. Yoksa cihaz çöpluğu olur. Zaten bu uygulamanın amacı bu yolla bunun ticareti yapanlar degil mi ?

• x2yk X kullanıcısına yanıt
    Tekirdağ da mi yaşıyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vatandaşları telefon alamasın diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gavanator -- 28 Mayıs 2019; 16:49:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edirneli86

Tekirdağ da mi yaşıyorsun?
    Evet ne olmuş?

• quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

Evet ne olmuş?

Alıntıları Göster
    Bende Tekirdağ da yaşıyorum da kimden duydunuz iyi Parti'nin teski yi istediğini?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bende Tekirdağ da yaşıyorum da kimden duydunuz iyi Parti'nin teski yi istediğini?

Alıntıları Göster
    Chp iyi parti ile ittifak yapmadı mı? Eee bunun karşılığında istekleri yok mu teski yıl istiyor ama CHP de vermiyor zaten başladı mokurdanmalar. Şimdi de bir daire başkanlığı verilsin muhabbeti dolaşıyor bakalım onu da alamazlar böyle giderse.

Chp olarak bende olsam bende vermezdim.

Akp de MHP bir şey istiyor mu ittifak yaptığı hal de, kimse bir şey istemesin zaten.

• x2yk X kullanıcısına yanıt
    Uydurma kaba etinden sana kim dedi teski istiyor diye kim kim.
    La teski dedigin ateşten gömlek bomba. Su kesilirse laf yağmur yağıyor su taşıyor laf iyi parti salak mı teski yi istesin.

Kadir Albayrak için daha iyi versin teski yi kurtulsun sıkıştı mi iyi parti yönetiyor desin.

Atıp tutuyorsun olmayan birşeyi kafanizda kurmayin.

• quote:

Uydurma kaba etinden sana kim dedi teski istiyor diye kim kim.
    La teski dedigin ateşten gömlek bomba. Su kesilirse laf yağmur yağıyor su taşıyor laf iyi parti salak mı teski yi istesin.

Kadir Albayrak için daha iyi versin teski yi kurtulsun sıkıştı mi iyi parti yönetiyor desin.

Atıp tutuyorsun olmayan birşeyi kafanizda kurmayin.
    Teski var ya teski Tekirdağ büyükşehir in yeni ekmek kapısı oraya gelen paranın haddi hesabı o biçim. İstanbul da İSKİ ne ise Tekirdağ da o olur artık.

Kim takar su kesilmiş boş er onları gelen vergiye bak. ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

Teski var ya teski Tekirdağ büyükşehir in yeni ekmek kapısı oraya gelen paranın haddi hesabı o biçim. İstanbul da İSKİ ne ise Tekirdağ da o olur artık.

Kim takar su kesilmiş boş er onları gelen vergiye bak. ;)

Alıntıları Göster
    Boş yapıyorsun boş nerde para geliyor adamlar altyapı yapıyor temiz su altyapı.

Tekirdağ büyükşehir artık kaç ilçesi var biliyor musun? Kaç yere altyapı yapacak . Ama oturduğunuz yerde neler uydurup uydurup yazıyorsun yazık..

Ama İski nin rant kapısı olduğunu kabul ettin bu iyi gelişme..

• quote:

Boş yapıyorsun boş nerde para geliyor adamlar altyapı yapıyor temiz su altyapı.

Tekirdağ büyükşehir artık kaç ilçesi var biliyor musun? Kaç yere altyapı yapacak . Ama oturduğunuz yerde neler uydurup uydurup yazıyorsun yazık..

Ama İski nin rant kapısı olduğunu kabul ettin bu iyi gelişme..

Alıntıları Göster
    Ahahaha rant kapısı diyor, kafa nasıl da başka şeylere çalışıyor. Bu yerler para geliri demek diyorum adam onu rant kapısı olarak algılıyor, şunu unutma insanlar su olmadan yaşayamaz ve su demek insanların su icebilmeleri için su içme karşılığında ödemesi gereken para demek bu da gelir demek ve artı vergi demek ama senin kafa rant olarak algılar işte.

Tekirdağ da hep konuşulan muhabbet var diğer illeri bilmem Tekirdağ büyük şehir olduğunda teski kurulması zorunlu hale geliyor klâsik büyükşehir olmanın getirdiği durumlar neyse kurulması için devletten gelen ödenek 600 milyon TL diye Tekirdağ halkı bunu duydu öğrendi ve konuşuyor eğer büyükşehir olmasa idik teski kurulmayacakti ve Tekirdağ a 600 milyon tl aktarılmayacakti ve sen hala teski nerede gelir var cart curt de bana.

Ha bu arada önceki mesajımda yazacaktım ama yazmadimt kaldı burada yazayım, Tekirdağ büyük şehir olduktan sonra CHP zamanında oldu bu şanslı döneme denk geldiler, işte olduktan sonra CHP en çok alımı teski ye yaptı en çok ekmek iş verdikleri yer burası oldu sokağımda ya da etrafımda kimi duysam teski ye kapak attı ve çoğu da CHP de arkası olanlar bu da dipnot olsun o yüzden teski diye küçük görme CHP bugün kazanıyorsa burayı büyükşehir olduktan sonra aldığı bir dünya kendi kesimini işe soktuğu için alıyor. O yüzden teski yi sen anca kendine yetiyor demeye devam et. ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 29 Mayıs 2019; 3:9:49 >

• Arkadaşlar yasa yürürlüğe 1 haziranda mı girecek 31 mayıstamı?

Yanlış hatırlamıyorsam 15 mayısta tebliğ edildi. 15 gün sonrası 30 mayıs oluyor. yani 31 mayısta yeni sistem mi geçerli olacak.
  • 30 mayısta uygulanmaya başlanacak.
    Başkasının pasaportuna IMEI kaydettirme devri kapandı

*Resim Windows Hesap makinesinin tarih hesaplama modülünden alınmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 30 Mayıs 2019; 10:12:54 >
  • ipli jeton kullanıcısına yanıt
    bu zamana kadar kayıt ettirmiş olanlar içinde bundan sonra süre yeni kayıt süresi 3 yıl mı olacak ? yoksa yasa yürürlüğe girdikten sonra mı gecerli oluyor ? yani ben gectıgımız aralık ayında pasaportuma kaydettirdim yeni kayıt için 2 yıl gecmeli değil mi?
  • kendi vatandasını bu kadar alavere dalaveryle her türlü hile hurdayla soyan bir baska devlet yok dunyada. umarım bu ülke en kısa zamanda kurtulur bu soyguncu zihniyetten.
  • Sizinki de 3 seneye uzadı,
    31 Mayıs'tan sonra, son kayıttan sonra 3 sene geçmemiş pasaporta kayıt yapılmaz.

• Yürürlük maddesi kararın tamamını kapsıyor. Üç yıl şartı da 30 Mayıs'ta başlayacak. 30 Mayıs'a kadar yapan kayıtlarda 3 yıl değil 2 yıl sınırı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 30 Mayıs 2019; 10:42:6 >
  • Edevlette güncelleme yapıldı. 29/05/2019 tarihi ve öncesi ülkeye giriş yaptıysanız halen o pasaportla eski usul kayıt yapabilirsiniz.

kayıt için kullanılacak yurda giriş belgesinin 29/05/2019 ve öncesi tarihli olması halinde kayıt hakkının hesaplanması 2 takvim yılı üzerinden yapılır ve kaydı yapılan cihazın tüm hatlar ile kullanılabilmesi mümkündür.
    www.turkiye.gov.tr
    IMEI Kaydet
    https://www.turkiye.gov.tr/btk-imei-kaydet

• kilecerme kullanıcısına yanıt
    hocam vallahi 20 dk önce iphone xs kaydı yaptım sisteme ve pasaport 2 ay önce ülkeye girmişti. Bende diyodum kesin yeni sisteme göre kaydedecek ve üzlüyodum. İçime su serptiniz Allaha şükür bundan da yırttık
  • Son gün artık, kayıt etmemiş arkadaşlar acele etsin. Bu iş iyice sarpa sarıyor, zaten artık yurtdı?ından ucuz telefon alma devri kapandı, düştük yine bankaların, operatörlerin kucağına.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.