Şimdi Ara

Başkasının pasaportuna IMEI kaydettirme devri kapandı (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
946
Cevap
13
Favori
74.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bence bunu takip edebilecek teknoloji yok bu ülkede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle saçma sapan bi yasa başka hiç bir ülkede yoktur ya yandaş medyada yayına geldimi Cihan devleti yasalara geldiğinde kabile devletiyiz, damat egonomi battıkça naptığını şaşırdı yakında çokomelede ek bir vergi getirir....

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Geyik yapıorum :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla resmen gidin cihaza imei attırı. Diyor bunlar. Ben alsam anında yaparım hiç düşünmem

• Vestel vergisi hepinizin zihninde taze ben iddia ediyorum(kendi görüşüm) bu engellemeyi teknoloji marketleri yaptırdı. Döviz şokundan sonra millette alım gücü kalmadı, alacak olanda ucuz mucuz getiriyordu birilerine, mağazalarda satış çok düştü. Bunun kokusu yakında çıkacak diyorum.

• 15 gün sonra imei kaydı 1000 liranın üzerine çıkar. 2.elde satan kişi e-devletten kaydını silip satabilir. Alan kişide kendi pasaportuna kaydedebilir. E tabi bununda kaymağını yemek lazım.

• Beyler bu uygulama ne zamana kadar kız arkadaşıma yurtdışı cihazı bi xs max almıştık hala yapılmadı kayıt başkasının pasaportuyla yapıcaz

• Vril kullanıcısına yanıt
    1 Hazirandan sonra

• Dur bi sayayım halkı yolmak adına son bir kaç günde yapılan yeni yasal(!) düzenlemeleri;

- ithal cep telefonlarından alınan ötv %50’ye çıkartıldı (fiyatlandırmaya göre oranlar değişiyor)

- Yurtdışından alınan 20 euro altı ürünler için vergi muafiyeti kaldırıldı..

- Pasaport kaydı için illa pasaport sahibinin adına kayıtlı numaralarda kullanılması şartı getirildi.

DURMAK YOK YOLA DEVAM..

Sanki bir kaç devrim niteliğinde(!) yenilik daha vardı, aklımdan çıktı birden..
    Resmen diyorlar ki,
    “Cebinizdeki her kuruşta gözümüz var, ucuz alma devri bitti ya bizim size köstürmek istediğimiz fiyattan ülke içinde alırsınız yada artık öyle yurtdışından alayım ucuza işi kapatayım olayı yok.”

• Peki şimdi cihazı kaydettirsek 1 hazirandan sonra yine kullanabiliriz sıkıntı olmaz dimi

Geçmiştekiler için bir sıkıntı olmaz hocam, zaman varken yap geç.

• quote:

Orijinalden alıntı: SaB0

Geçmiştekiler için bir sıkıntı olmaz hocam, zaman varken yap geç.
    Korkum şu ama bu cihaza kayıt yaptirirsam ilerde satamama ihtimalim yüksek büyük ihtimalle son sahibi olucam

1 Haziran’dan sonrası için dediğiniz doğru. Öncesini kapsaması bana göre hiç olası gözükmüyor. Nedeni basit, ülkede belki yüzbinlerce pasaport kayıtlı cihaz var. Biranda geçmişe yönelik de geçerli derlerse ülkede yer yerinden oynar. Kimin üzerine kayıtlı cihazlar kimlerin elinde belli değil şuan..

• Bu zamana kadar verdiğim ve bundan sonra vereceğim her kuruş vergiyi haram ediyorum!! Birilerinin saltanatını sürdürmesi için köle gibi yaşamak zorunda bırakan düzene de lanet olsun 🤬🤬🤬

• quote:

Orijinalden alıntı: Vril

Korkum şu ama bu cihaza kayıt yaptirirsam ilerde satamama ihtimalim yüksek büyük ihtimalle son sahibi olucam

Alıntıları Göster
    Aynı korku bende de var. Bu süreden önce kaydettirsem ilerde satamayacak mıyım Hiç kimse tam olarak bilmiyor.

• Her yetkilinin her istediğini yapabildiği ve kimsenin sesini çıkaramadığı muz cumhuriyetinde sıradan bir gün
    2020 erken genel seçimlerinde oyunuzu düşünerek verin rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 18 Mayıs 2019; 2:23:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sulphur

Aynı korku bende de var. Bu süreden önce kaydettirsem ilerde satamayacak mıyım Hiç kimse tam olarak bilmiyor.

Alıntıları Göster
    Cidden bıktım artık bu ülkeden bi heyecanla aldığımız telefonu bile kullanamiyoruz

• Sulphur kullanıcısına yanıt
    1 hazirana kadar yapılan işlemler etkilenmiyor bu durumdan.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.