Şimdi Ara

Başkasının pasaportuna IMEI kaydettirme devri kapandı (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
946
Cevap
13
Favori
74.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ocak 2020 itibariyle pasaportunuza telefon kaydetme hakkınız oluyor.
  • Merhaba,
    Turkiyeye giris yaptim ve sonra bir is dolayisi ile hemen cikis yapmak zorunda kaldim ve telefonu kayit yaptiramadim.
    Yurt disindan e devlet uzerinden kayit etsem bir sorun olur mu tekrar yurtdisina ciktigim icin ?
  • Bu ilkel uygulama sebebiyle ben de garip bir sorun yasiyorum, yardimlariniz icin simdiden cok ama cok tesekkur ederim.

Nisan 22 2019 tarihinde esim yurtdisindan bana telefon getirdi, mayis 2 tarihinde vergisini odedim, ancak telefonu kayit etmeyi unuttum / bilemedim. Su an kayit yapmaya calistigimda ise hepinizin belirttigi gibi benim pasaportumla yurtdisi cikis tarihi talep ediyor. Benim yurtdisina cikisim yok. Temmuz basinda bir is seyahatim olacak Allah izin verirse, sizce o seyahat sonrasi kayit islemi yapmam mumkun olur mu?

Bir baska deyisle; telefon nisan 22 de aktif olmus gozukse, vergisi de mayis 2 tarihli olsa, temmuz tarihli yurtdisi kayit ile bu telefonu yine de kayit edebilir miyim?

Cevap hayir ise ne onerirsiniz? ne yapacagimi sasirdim..

Herkese simdiden tesekkur ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @enigmaK
    Evet kaydettirsiniz, hiçbir sıkımtı olmaz.Hatta telefon şebekelere kapansa bile, kaydedince tekrar açılır

• Merhaba arkadaşlar,

19.05.19 da yurda giriş yapan kardeşimin pasaportunu , eski yasaya göre telefon kaydı yaptırabiliyormuyum?

İnternette bir sürü ilan var, eski yasaya göre kayıt yapılır diyen ve uçuk fiyatlar isteyen!
    Güvenemiyorum açıkçası.

Cevap verebilecek varsa çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.1.2022 tarihine kadar sadece şu tc numaralı kişi adına kayıtlı hatlarla kısıtlıdır :)

ne zamandır böyle güzel bir msj okumamıştım. :)

xs max 256 gb artık o tarihe kadar emekli oldu :D eski telefona bi süre daha talim :)
  • erm9bu E kullanıcısına yanıt
    enigmaK E kullanıcısına yanıt
    Önceki sayfalarda konuşuldu, ekran görüntüsü de var edevletten. 29.05 öncesi giriş yapmış pasaportlar son yasadan etkilenmiyor. Herhangi bir hat ile çalışır

• quote:

Orijinalden alıntı: yibo90

Önceki sayfalarda konuşuldu, ekran görüntüsü de var edevletten. 29.05 öncesi giriş yapmış pasaportlar son yasadan etkilenmiyor. Herhangi bir hat ile çalışır
    Çok teşekkürler cevap için

• enigmaK E kullanıcısına yanıt
    Ne zaman telefon kaydetme hakkınız olursa, o zaman kendi tckn'niz ile kaydettirebilirsiniz.
    Önemli olan, vergisi yatırılmıs ve kendi tcknnizin oldugu telefon kayıt hakkı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enigmaK

Bu ilkel uygulama sebebiyle ben de garip bir sorun yasiyorum, yardimlariniz icin simdiden cok ama cok tesekkur ederim.

Nisan 22 2019 tarihinde esim yurtdisindan bana telefon getirdi, mayis 2 tarihinde vergisini odedim, ancak telefonu kayit etmeyi unuttum / bilemedim. Su an kayit yapmaya calistigimda ise hepinizin belirttigi gibi benim pasaportumla yurtdisi cikis tarihi talep ediyor. Benim yurtdisina cikisim yok. Temmuz basinda bir is seyahatim olacak Allah izin verirse, sizce o seyahat sonrasi kayit islemi yapmam mumkun olur mu?

Bir baska deyisle; telefon nisan 22 de aktif olmus gozukse, vergisi de mayis 2 tarihli olsa, temmuz tarihli yurtdisi kayit ile bu telefonu yine de kayit edebilir miyim?

Cevap hayir ise ne onerirsiniz? ne yapacagimi sasirdim..

Herkese simdiden tesekkur ederim.
    Parayı başvurup iade alabilirsiniz bildiğim kadarıyla. Sonra diğer pasaport üzerinden işlem yapabilirsiniz.

• lucky_38 kullanıcısına yanıt
    Olmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmişe birşey yok inş 😄😄

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 29 mayıs öncesı gırıslı pasaportum var dıleyen yardımcı olurum kayıt ıcın abuk subuk rakamlar vermeyın baskalarına
  • sonunda güvenilir birinden pasaport çıktı,bilmem hatırlayabildin mi beni ;))

• teomanda kullanıcısına yanıt
    Sen unutalacak adammısınkı Yusufum, sevgılı kardeşim..

Nasılsın, devammı ayakkabı işine? ☺

• eyvallah kardeşim aynen devam,bir cihaz gelecek gibi gelirse hemen kapındayım :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: teomanda

eyvallah kardeşim aynen devam,bir cihaz gelecek gibi gelirse hemen kapındayım :)))
    Ne zaman istersen kardeşim. 👍

• Arkadaşlar merhaba. Note 8 N950F model cihazım var. 29.05.2019 tarihinde önce giriş yapıp pasaport ile iki telefon kayıt ettirmeyi düşünen birisi var mı? Eğer varsa ulaşmasını rica ediyorum.

Ayrıca bilgisi olan varsa birşey sormak istiyorum.
    29.05.2019 tarihinden önce Türkiye'ye gelmiş ve sonra yurtdışına çıkmış birisinin pasaportu ile telefon kayıt edebilirmiyiz. E-devlet sisteminde böyle bir algoritma var mı yurt dışına çıkmıştır diye uyarı aldırmıyım acaba. Başına gelmiş veya bilgi sahibi olan birisi varsa lütfen aydınlatsın.
    İyi forumlar

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.