Şimdi Ara

başkasının yerine kombine alan oldu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Bir arkadaşımla kombine alacağız; ancak arkadaşım çok yoğun çalışıyor.Onun belgeleri yanimda olsa kombinesini alabilir miyim?Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tanıdık yoksa alamazsın...
  • Aldım, passolige online başvurup stattan kombine alabilirsin.
  • Arkadaşının kimlik fotokopisini al yanına yeterli zaten sana orda verdikleri formda yanlış hatırlamıyosam 5 kişi için yer vardı bilgisayardan tc sini kontrol edip karta kaşe basıyolar fenerbahçe kart onaylandı diye sende aşağıya tc isim vs doldurup gidip gişeden yatırıyorsun ama passolig ve fenerbahçe kartı olmak zorunda.
  • problem olmuyor , biz aynı durumdayken alabildik , belgeler yanında olsun yeter.
  • Alınıyor aga

• Beyler merhaba öncelikle, bir şey sorucam. Haftasonu kombine satışları var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet ben de bugün aldım arkadaşlar belgeler olunca sıkıntı olmuyor.dün ilhan ekşioğlu twitterdan açıklamıştı zaten.haftasonu normalde satış oluyor bugün açıklar kulüp;ama son yerler kalmıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: KfY_

Arkadaşının kimlik fotokopisini al yanına yeterli zaten sana orda verdikleri formda yanlış hatırlamıyosam 5 kişi için yer vardı bilgisayardan tc sini kontrol edip karta kaşe basıyolar fenerbahçe kart onaylandı diye sende aşağıya tc isim vs doldurup gidip gişeden yatırıyorsun ama passolig ve fenerbahçe kartı olmak zorunda.

aynen böyle

bende aldım başkasının yerine
  • Başkasının yerine alanlar sizin passo sayfanızda arkadasinizin da kombine bilgisi yaziyor mu? Ben de yaziyor da..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet benim kombinemin bilgileri de kuzenimde gösteriyor ama maç veya kombine devri gibi işlemleri yapamıyor sadece bilgi olarak görünüyor onda

• Iyi bari ben de sorun mu var acaba dedim? Mantigini anlamaya calistim anlamayamadim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.