Şimdi Ara

Başkent üniversitesi hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
16.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başkentte okuyan arkadaşlar, bu üniversitenin mühendislik eğitimi ve kampüs ortamı hakkında bilgi verebilir misiniz?

• Merkeze çok uzak Ankaranın bir ucunda,okuyanların dediğine göre uzak durulması gereken biryer
    orada okuyan bir arkadaşım ev tuttu ailesi ankarada olmasına rağmen (yenimahallede oturuyor / ivedik tarafında)
    Bilkent falan yaz o bölüm varsa ?
  • okuyanlar neden uzak durulması gerektiğini söylüyor?
  • Okuyan varsa yardimci olabilirse cok sevinicem galiba bende baskentte okuycam
  • Ankara'nın lüks bir semti.
    Ancak dolmuşla gitmek bile çok uzun sürüyor muhtemelen o yüzden demişlerdir uzak durun diye.
  • başkent üni mühendislik okunmaz bence.
  • Hocam ben derslerinden, is bulma imkani bakimindan soruyorum sorunumuz yol olsun benim icin problem degil yol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: King_Leoric31

başkent üni mühendislik okunmaz bence.

Neden rica etsem aciklayabilirmisin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creepinq Death

quote:

valla sağlık programları ilerlemiş bir okul zaten 1-2mühendislik bölümü var orada da eğitim kalitesinin iyi olduğunu düşünmüyorum yani hiç duymadım başkent üni mezunu iyi bir mühendis mühendislik yazacaksan başka okullara yönel bro
  • Hocam bende pek hevesli degilim zaten ama puanim yuzunden oraya gitmem olasi artik gidersemde kendimi gelistirmem gerekicek master,2 yabanci dil vs. Yapcak bisey yok malesef
  • quote:

quote:

quote:

valla sağlık programları ilerlemiş bir okul zaten 1-2mühendislik bölümü var orada da eğitim kalitesinin iyi olduğunu düşünmüyorum yani hiç duymadım başkent üni mezunu iyi bir mühendis mühendislik yazacaksan başka okullara yönel bro

Çünkü eşşeğin ...... dolayı. Saçmalamış.Bizzat okuyan kişilerden bilgi alırsan daha faydalı olur. Millet atıp tutuyor görüyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nba_ -- 16 Temmuz 2011; 2:54:54 >

• quote:

Hocam bende pek hevesli degilim zaten ama puanim yuzunden oraya gitmem olasi artik gidersemde kendimi gelistirmem gerekicek master,2 yabanci dil vs. Yapcak bisey yok malesef

hayırlısı olsun hocam öncelikle tabi üniversite iyi iş kapılarını aralasada asıl iş kapılarını açan bilgidir deneyimdir.genede kendi kararınız ama bence atılım üni tercih ediniz.
  • quote:

quote:

Hocam bende pek hevesli degilim zaten ama puanim yuzunden oraya gitmem olasi artik gidersemde kendimi gelistirmem gerekicek master,2 yabanci dil vs. Yapcak bisey yok malesef

hayırlısı olsun hocam öncelikle tabi üniversite iyi iş kapılarını aralasada asıl iş kapılarını açan bilgidir deneyimdir.genede kendi kararınız ama bence atılım üni tercih ediniz.

Bende pek atilim taraftari degilim oranin hukugu ve insaat muhendisligini duydum tavsiye edilen ama en son secenegin olmali atilim diyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: nba_

quote:

quote:

quote:

Çünkü eşşeğin ...... dolayı. Saçmalamış.Bizzat okuyan kişilerden bilgi alırsan daha faydalı olur. Millet atıp tutuyor görüyorsun.

Tabiki okuyan, yetkili bi abiye benzeyen biri bilgi verirse cok sevinirim

• Çok yakın bir arkadaşım okuyor şöyle açıklıyayım

Kötü tarafları:

1-Yol Problemi
    2-Yurdu çok kötü
    3-Kampüs hayatı yok
    4-Belli bir ortalamanın altında kalınca veya sınıf tekrarında burs kesiliyor

İyi tarafları:

1-Çift anadal yapmak burslu öğrenci az oldugu için basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeelTheLoneliness

Çok yakın bir arkadaşım okuyor şöyle açıklıyayım

Kötü tarafları:

1-Yol Problemi
    2-Yurdu çok kötü
    3-Kampüs hayatı yok

İyi tarafları:

Bu kadar kotu mu ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

okuyanlar neden uzak durulması gerektiğini söylüyor?

Aral diye bir arkadaşım bu yıl mezun oldu
    Üniversite ortamına dair hiçbirşey bulamazsın diyor
    Yani ortam kızlar kampüs eğlence falan filan yok
    eğitimi nasıldır bilmem
    Yol kesinlikle çok büyük sorun,dağın başında üniversite çok uzak

seçim konuyu açan arkadaşın tabi
    Herkesin beklentileri farklı oluyor bir üniversiteden
  • babamın yanında iki başkent mezunu var. birisi bilgisayar birisi elektronik mezunu. birisine sormuş ve hiç açıkta kalan arkadaşım olmadı, hepsi işe girdi demiş. ha ortamı yok evet, ben gidip baktım, boş bir okul. ulaşım da araban yoksa zor. ayrıca artık odtü, itü mezunu milyon tane adam olduğu için işe girmek her geçen gün zorlaşacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler Bing -- 16 Temmuz 2011; 3:39:17 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FeelTheLoneliness

Çok yakın bir arkadaşım okuyor şöyle açıklıyayım

Kötü tarafları:

1-Yol Problemi
    2-Yurdu çok kötü
    3-Kampüs hayatı yok

İyi tarafları:

Bu kadar kotu mu ya

Kötü değil aslında sadece kötüleri aklıma geldi şimdilik iş olanakları falan iyi mezun olduktan sonra bende yazcam başkent 4 yıl dişimi sıkarsam 2 bölümden mezun olurm cok kral olur ama 4 yıl nasıl geçcek :D

• Bence mezunlara sağlanan iş imkanları kadar
    Ortamda çok önemli
    sonuçta hayatımızda büyük ihtimalle 1 kez üniversiteye gideceğiz
    belki hayatımızın kadınını / adamını orada bulcaz
    ömür boyu kuracağımız dostluklarım temeli orada atılacak
    eğlenmediğin kadar orada eğleneceksin

O nedenle ben Başkent üniversitesinden uzak durmanı isterim
    Bozkırın iç anadolunun ortasında dağın tepesinde

Bilkent çok güzel ne biliyim,eskişehir anadolu falan
    ben sözelci oldugum için bölümünün hangi üniversitelerde oldugunu bilmiyorum

bol şans/b]
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.