Şimdi Ara

BaSkeT AyaKKaBıSı TaVsiYeSi (Acil.....!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok acil...! birazdan almaya gidecem bana basket ayakkabısı tavsiyesinde bulunur musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anlvrskn -- 26 Eylül 2006; 19:24:51 >

• hiç kimse tavsiyede bulunmicakmı lütfen arkadaşlar çok acil birazdan gidecem almaya
  • reebok yeni atr thunder serisi
  • T-MaC 5
  • çok saolun arkadaşlar yeni t-mac 3 aldım işallah ii bir ayakkabıdır
  • güle güle kullan T_MAC in her modeli süper
  • T-mac3 alcağına T-mac 4.5 alsaydın ya be kardeş bizim burda 60 milyon ama T-mac3 de iidir kullanmıştım bi kere ii bi ayakkabı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    basketbol ayakkabısı hakkında
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abi ne yapalım aldık bikeresinde ama çoq memnunum çok rahat ve zılamamı da arttırıyor bsamadığım potalara artık basabiliyorum t-mac 4.5 aramadım değil çok aradım ama yoktu neyse yinede tavsiyeleriniz için tskler
  • T-mac Mert sanada tsk ederim saol bende zaten t-mac yada jordan düşünüyodum artık hangisi olur die ama t-mac daha hoşuma gidiyor nedense
    arayıpta bulamadığım ayakkabılar:
    t-mac 4.5
    t-mac-5 (siyah)
    jordan XVIII
    jordan XX

dı ama neyapalım işte yoq
  • t-mac 3 ve and1 serisi ile air jordan serisini öneririm
    iyi bir seçim yapmışsın
  • saol dostum ama keşke t-mac 5 (siyah) olsaydı daha çok hoşuma gidiyor o ayakkabı nedense bende siyah hobi si var
  • arkadaşlar bide t-mac 4,5 de arkadan ayarlama özelliğimi vardı ?
  • bugün bende alıcam basket ayakkabısı burası ufak yer olduğu için çok çeşit yok 1 tane nike mağazası var 1 tane de lescon o kadar ne önerirsiniz bulunacak bişey accil cevaplarınızı bekliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.