Şimdi Ara

basketbol ? boy uzatırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler basketbolun direk boy uzattığını düşünmüyorum. ama uzayacak potansiyel varsa tetikler. ben liseye geçtim ve lisede baskete başlamayı düşünüyorum çünkü boyum çok kısa.hergün 3-4 bardak süt ve peynire abanırım.boyum 1.60. babam 170 annem 165. tam ergenliğe girmedim. sizce 175-77 falan olur muyum :D :D

• Daha liseye yeni geçmişsin normal senin boyun uzarsın daha. 190 bile olursun belki genetiğine bağlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basketbol direkt boy uzatmaz sadece yardım eder . 175 felan olursun büyük ihtimalle . Bu arada aynı yaştayız
  • Doğrudan uzatmaz ama uzamasına faydalı olur sadece boy uzatmak için değil iyi bi vücut için de basketbol faydali gelişime katkısı çok özellikle ayak gelişimi sen yap daha hızlı uzarsın

• güncell
  • baskete başladığımda 173 düm 2010 senesinde şimdi 183 üm yaş 21 hesapla gerisini annemin boyu 160 pederin boyu 165
  • Arkadaşlar konu dısı ama bişey danıimak istiyorum ben alt yapıya gitmek istiyorum lise 2 ye gidiyorum yani 16 yaşındayım boyum1.91 sizce geç kalmışmıyımdır bide nezman maç yapsak Allaha şükür atışlarımın 10 taneden 9 u giriyodur herkez alt yapıya gidiyonmu diye soruyolar bende inşallah gitmek istiyom sizce geç kalmışmıyımdır şimdiden teşekkürler arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boy Konusu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kemal44iboo K kullanıcısına yanıt
    Bence yetenek varsa hiç bir zaman geç değildir.

• dostum bide bizimkiler bile sadiriyo atislarim cidden onnumara ben simdi alt yapi secmeletine gitsem beni alirlarmi bude orda ne yaptirilar bide onerdiniz biyer felan varmi bolekademe lademe yukselebilcegim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • boy konusunda genetik faktörler , beslenme gibi etkenler çok önemli, basketbol ise yardımcı oluyor tabiki etkiliyor boy uzamasına.

ben 21 yaşındayım boyum 1.90, pek basket oynamadım fakat genetik olarak dayılarım hep uzun 1.80 civarı hepsi. ( basket için pek uzun sayılmam fakat günlük yaşam için uzunum diyebilirim )

yani basketbol boy uzaması için faydalı ama her basket oynayan uzun olucak die bir kaide yok.

orta 3 de : 1.60
    lise 1-2 :1.75
    lise 4 :1.80-85 falandım.

birden boy attım ben :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nowitski06 -- 25 Temmuz 2015; 19:34:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.