Beyler lafı uaztmayacagım Boyum 171 cm kilom 64 Yaşım 13. Çok hızlıyımdır hatta yaşıtlarımın en hızlısı içeriye girme konusunda iyimdir 3 lüklerim fena değildir orta mesfam iyidir. Ancak post oynayamıyorum yani postta iken bir türlü topu çembere bırakamıyorum unutmadan oyun kurma yeteneğim vardır ?
Guardsın sen dostum.Boyunda iyi.
pivot
quote:
Orijinalden alıntı: MajestiC
pivot
Yanıltmayalım. Bariz forvet.
quote:
Orijinalden alıntı: Guybrush Threepwood
quote:
pivot
Doğru diyorsun, hangi pozisyonda oynayacağını forumlarda öğrenmeye çalışan birini yanıltmamak lazım
quote:
quote:
quote:
pivot
Doğru diyorsun, hangi pozisyonda oynayacağını forumlarda öğrenmeye çalışan birini yanıltmamak lazım
Anlamadığım post oyunum falan diyen birisi pozisyonları nasıl bilmez troll bu bence
Oha pivot mu yapmaa :) ya şöyle bir durum var ben okulda gard oynuyorum şutör gard ama benden kısa çocugu kısa forvet oynatıyoruz oynayış tarzımı wade e benzetiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: ramboba60
Oha pivot mu yapmaa :) ya şöyle bir durum var ben okulda gard oynuyorum şutör gard ama benden kısa çocugu kısa forvet oynatıyoruz oynayış tarzımı wade e benzetiyorum
Sen drafta gir bu sene onlar ayarlar.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ramboba60
Sen drafta gir bu sene onlar ayarlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme