Şimdi Ara

BASKETBOL ICIN TAVSIYELER!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER BASKETBOLUNUZU GELISTIRMRK ISTESEYDINIZ NELER VEYA HANGI EGZERSIZLERI YAPARDINIZ!!!!!!!!

• 1.Olarak 3 tam koşu
    2.Ardından 10 sağ 10 sol turnike
    3.Serbest atış çalışımı
    Mevkini bildirirsen daha çok yardımcı olabilirim
  • Güncelliyorum guard oynuyorum....
    [8D,
    Yorumlar icin saolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tony parker -- 11 Ağustos 2014; 19:49:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guard oynuyorsan bol bol hunilerle çalış
    1.10 sağ 10 sola huni dizin ilk önce el değiştireek sonuncu huniye gelin sağ turnike atın sonra topu alın 10 tane sol hunileri geçin ve sol turnike atın bu söylediğimi 5 kez yapın
    2. Hunileri çapraz olarak dizin.(5tane huni yarı saya kadar)ilk olarak el değiştirerek geçin bunu 5 kez yapın daha sonra arkadan el değiştirmeyi yapın (beş kere) sonrada bacak arasından geçirmeyi (5kez yapın)
    3.Egzersiz olarak:
    1. Başınız etrafında 10 kez topla çember cizin
    2.Belinizin etrafında 10 kez topla çember çizin
    3.Sağ ayağınızda 5 kere topla çember çizin aynısınıda solda uygulayın
    Farkı göreceksiniz
  • Cok saolun

• Peki sıçramamı geliştirmek için ne önerirsiniz???

• sıçramanı geliştirmen için air alert sıçrama programı var onu tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _alfa_beta_ -- 13 Ağustos 2014; 10:16:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saolun.....

• Öncelikle top hakimiyetinin,top sürmenin ve yön ve el değiştirmelerinin çok iyi olması lazım.Bunlarla ilgili çalışmalar yapabilirsin.Guard oynuyorsan iyi bir saha görüşün oyun bilgin olmalı.Bunun için sana bol bol maç izlemeni ve özelikle guardların yaptıklarını dikkatlice izlemeni tavsiye ederim.Ayrıca guard oynadığına göre iyi şut atabilmelisin.Bunun için şınav çekerek kollarını güçlendir,kendine iyi bir şut mekaniği oluştur ve bol bol şut at.
  • Ben Airt Alert programını kullanıyorum ne kaadar zamanla fayda gösterir acaba ???????

• her şey zamanla öğrenilyor 3-4 ay emek ver basketbola bırakıp gitme
  • saol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.