Türkiye'nin ilk ve tek Chat Sunucusu olan Pota Server'de yapılan basketbol muhabbetleri
<DHeMLy_CHaY> ne lakers ne de denver ın hiçbi maçı banko olmaz bence <DHeMLy_CHaY> denver gitti phi. ye yenildi :D <DHeMLy_CHaY> çok güldm <DHeMLy_CHaY> :) <DHeMLy_CHaY> zaten başka bi takas yapmazsa o takım batar <DHeMLy_CHaY> ayrıca AI a da hiç yakışmadı nuggets forması <Kobe_Erman_Amare> ben shaqın wade e yaptığını iversonın meloya yapacağını sanmıyorum ! <DHeMLy_CHaY> ne açıdan? <Kobe_Erman_Amare> 2.plan ! <Kobe_Erman_Amare> bilmem açıklayıcı oldu mu <DHeMLy_CHaY> wade 1. planda bence miami de <DHeMLy_CHaY> ama shaq gibi bi uzunun varsa o adamın eline top değer <DHeMLy_CHaY> lakers hücumlarında da öleydi <Kobe_Erman_Amare> benim demek istediğimde o zaten <DHeMLy_CHaY> topu shaq kullanmasa bile dengeleri bozmak için dibe top indirilirdi <DHeMLy_CHaY> oyunu oynayan ve oynatan kısalardır <Kobe_Erman_Amare> ivy kendini deil de meloyu 1.plana itmeli diyorum ! <DHeMLy_CHaY> kobe ve wade gibi <DHeMLy_CHaY> ivy yıllardır skor tabelasından inmeyen bi adam <DHeMLy_CHaY> nası 1.planda olmasın <Samet> Pota Fm Online ! Dinlemek İçin ->http://radyo.potaekibi.com <Kobe_Erman_Amare> eğer 2.planda olmazsa <Kobe_Erman_Amare> denver batar <DHeMLy_CHaY> denver para açısından batacak zaten yüklü kontratlı oyuncular hep <Kobe_Erman_Amare> nene ne iş yapar :) <Kobe_Erman_Amare> k-mart desen zaten .. <Kobe_Erman_Amare> :D <DHeMLy_CHaY> k-mart luzumsuzluk abidesi :D <DHeMLy_CHaY> kidd yoksa o da yok <DHeMLy_CHaY> nash, sunsdan ayrılsa o takımda da hiçbişi kalmıcak <Kobe_Erman_Amare> hiçbişi kalmıcak diyemezsin ! <DHeMLy_CHaY> gayet rahat derim :) <DHeMLy_CHaY> nash gelmeden önce marrion ve amare nin yanında pek meşhur başka bi guard vardı <DHeMLy_CHaY> hatırlarsan <DHeMLy_CHaY> marbury <DHeMLy_CHaY> ama o zmn suns hiç de başarılı deildi <DHeMLy_CHaY> ama bi nash neler deiştirdi <DHeMLy_CHaY> nash de dallas da bu performansı sergilemiodu <DHeMLy_CHaY> tam karakterini buldu <Kobe_Erman_Amare> o amare derken <Kobe_Erman_Amare> amare çaylaktı o sene bilmem farkındamısın ! <DHeMLy_CHaY> bi uzun kendini oynatacak bir kısadan yoksunsa o iş yürümez <DHeMLy_CHaY> marbury oynatan bi guard değil <DHeMLy_CHaY> oynayan bi guard