Şimdi Ara

basketbol & rap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar farkındamısınız basketbolla ilgilenenler genelde rap müzik tutkunu ve hip-hop tarzı yaşıyo..sizde eğer basketbolla ilgileniyosanız böyle misiniz bence yüzde 80 i böyle bende böyleyim

• valla dostum ben rockcıyım ama dedigin dogru
  • yeniden başlıyoruz...
  • Alakası olmayan o kadar adam tanıyorum ki. Bence öyle görmek istediğinizden öyle düşünüyosunuz ? olabilir mi ?
  • rap 4eva
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

rap 4eva

• quote:

Orjinalden alıntı: yt1990

Alakası olmayan o kadar adam tanıyorum ki. Bence öyle görmek istediğinizden öyle düşünüyosunuz ? olabilir mi ?

tabiiki alakası olmayan çok adam var ama and1 basketball hepsi hiphop kültürü ile yaşayan insanlar(zenciler)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kapışıyoruz, rap freestyle.
    11 yıl önce açıldı
    okul voleybol maçları tezahürat
    10 yıl önce açıldı
    DH Underground Türkçe Rap Forumu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kobe ve iverson ın rap albümleri olduğunu biliyosunuzdur heralde bunlara son olarak tony parker eklendi.bazı basketçilere bakıp ilişki kurulabilir ama sonuçta herşey oyuncuda bitiyo dinliyenide var dinlemeyinide...
  • artk basketbol bölümüne uğramak istemiyorum.Her Şey aynı hiç bir etkinliğimiz yok hep aynı konular Yok RAP-Basketbol ilişkisi kardeşim Mesaj sayın 30 olmuş bi ara bi araştır.Basketbol bölümünde o kadar gereksiz kişiler oluşmaya başladıki sıkıldım.Zaten konulara bakıyorum bakıyorum böle yazılarını okumaya gerek duyduğum kişiler varsa onlarınkini okuyorum çünkü mantıklı bir yazı yazıp,bilgi aktarıyorlar.

mad_03 Biz Gerizekalıyız ya bilmiyoruz,Basketbol'un zenciler tarafından güzel oynandığını ve Zencilerinde rap müzik sevdiklerini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whoracle1905 -- 10 Mart 2008; 21:22:42 >
  • amerika'da bu oran cok yuksek gercekten, ozellikle siyahlarin tamami bu sekilde takiliyor. tabii bu yasam tarzi ve sosyo-ekonomik kosullarla da alakali. ben de rap'i oldukca sever ve dinlerim ama sadece rap dinlemiyorum. muzik zevkim cok cesitlidir.
    bu konuyla ilgili cok guzel bir yazi okumustum bundan 3 sene once falandi sanirim, bulursam eklerim.
  • quote:

rap 4eva

bu lafı en son duyacağım kişi sensindir heralde Ekin

mad_03
    kardeş böyle bir konu açılmıştı vaktinde ve baya hararetli tartışmalar yaşanmıştı(beni ırkçı bile ilan ettiler).. araştırırsan bulursun o konuyu

• quote:

Orjinalden alıntı: Whoracle1905

artk basketbol bölümüne uğramak istemiyorum.Her Şey aynı hiç bir etkinliğimiz yok hep aynı konular Yok RAP-Basketbol ilişkisi kardeşim Mesaj sayın 30 olmuş bi ara bi araştır.Basketbol bölümünde o kadar gereksiz kişiler oluşmaya başladıki sıkıldım.Zaten konulara bakıyorum bakıyorum böle yazılarını okumaya gerek duyduğum kişiler varsa onlarınkini okuyorum çünkü mantıklı bir yazı yazıp,bilgi aktarıyorlar.

mad_03 Biz Gerizekalıyız ya bilmiyoruz,Basketbol'un zenciler tarafından güzel oynandığını ve Zencilerinde rap müzik sevdiklerini.

kardeşim seninde mesajın 200 olmuş siteye girince sık sık güncellenen forum yazıyo.ve günde basketbol bölümünde 20 konu açılıyo ben hiç görmedim böyle bi konu ve sen ne alakaysa köpürmüşün.eğer sen gerizekalıysan bilemem ben burda zencilerin rap müzik sevdiğinde bahsetmesim basketbol ve raptan bahsettim.eğer basketbol bölümüne uğramak istemiyosan uğrama istiyosanda yorumlarını biraz saygılı bi şekilde yaz.

• quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

quote:

rap 4eva

mad_03
    kardeş böyle bir konu açılmıştı vaktinde ve baya hararetli tartışmalar yaşanmıştı(beni ırkçı bile ilan ettiler).. araştırırsan bulursun o konuyu

kardeş 6. sayfaya kadar gittim öyle bi konuya rastlamadım o konu ben daha üye olmadan açılmış olabilir.zaten bi konu açmadan önce 5. sayfaya kadar bakıyorum aynısı açılmışmı diye yine baktım yoktu yada gözümden kaçtı ama o konuya burdan devam edebiliriz

• quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

öyle deme,şunun şurasında yılların rapçisiyiz

bari sizinle çok önemli bi bilgiyi paylaşayımda konuya eşsiz katkı sağlayayım

yazımın bundan sonraki kısmı çok pis spoiler içerir,rap müzikle ilgili daha fazla şey öğrenmek istemeyenler okumasın

SPOILER

Hip Hop ne demektir?Hip=Popo Hop=Sallamak yani Hip Hop=Popo Sallamak

• sevmiyor olabilirsiniz ama dalga gecmenize bir anlam veremiyorum.
  • zaten bazıları hiphop müzik diyolar hip hop müzik diye bişey yoktur hiphop yaşam tarzı rap ise müziktir.bilmeyenler için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mad_03

quote:

Orjinalden alıntı: Whoracle1905

artk basketbol bölümüne uğramak istemiyorum.Her Şey aynı hiç bir etkinliğimiz yok hep aynı konular Yok RAP-Basketbol ilişkisi kardeşim Mesaj sayın 30 olmuş bi ara bi araştır.Basketbol bölümünde o kadar gereksiz kişiler oluşmaya başladıki sıkıldım.Zaten konulara bakıyorum bakıyorum böle yazılarını okumaya gerek duyduğum kişiler varsa onlarınkini okuyorum çünkü mantıklı bir yazı yazıp,bilgi aktarıyorlar.

kardeşim seninde mesajın 200 olmuş siteye girince sık sık güncellenen forum yazıyo.ve günde basketbol bölümünde 20 konu açılıyo ben hiç görmedim böyle bi konu ve sen ne alakaysa köpürmüşün.eğer sen gerizekalıysan bilemem ben burda zencilerin rap müzik sevdiğinde bahsetmesim basketbol ve raptan bahsettim.eğer basketbol bölümüne uğramak istemiyosan uğrama istiyosanda yorumlarını biraz saygılı bi şekilde yaz.

Şimdi Diyorsun ki Zencilerin Rap müzik sevgisinden bahsetmişim.Nerede bilgiler nerede kaynak vermemişin sadece kendi fikrini yazmışsın Eğer bir konu açacaksan ki daha önce açılmıştı neyse açtın Araştır ve siteye ekle ama sen onu yapmamışsın. Günde Basketbol bölümünde gereksiz konuları senin gibiler açıyor olmasın bir düşün ? Son olarak Benim yorumlarım son derece saygılıdır ama hak eden kişilere.

• ben Hip Hop müzik demedim ki zaten,Hip Hop'ın bi yaşam tarzı olduğunu çocuğa sorsan bilir
    hatta şöyle birşeyler hatırlıyorum,Hip Hop 3 ana etmenden meydana gelir:rap müzik break dans bi de bişey daha vardı o da cins bişeydi işte neyse,Cartel dinlediğim çocukluk yıllarımdan hatırlıyorum bunları,her neyse bu Hip Hop'un anlamını değiştirmiyor

Samet,benim kötü bi huyum vardır ama severim bu huyumu,kendi tarzım dışındaki tüm müzik tarzlarını aşağılarım hemde acayip şekilde,hiçbir tarzıda kabul etmem,belki hoş değil ama böyleyim iştedinleyene laf etmem o ayrı bi mesele zevk meselesidir herkes istediğini dinler ama müzikal anlamda kendi tarzımı rakipsiz görürüm(klasik müzik hariç)
  • kaynak rappers nate dogg,fabolous,notorious b.i.g.,dr.dre,x-zibit,mos def,50 cent,snoop dogg,d-12,tupac,the game,stat quo,llody banks,obie trice hepsi zenci ve konserlerine youtubeden bakabilirsin konserdekş hayranlarınında yüzde 95 i zenci.nba daki zenci basketbolcular hiphop tarzı yaşıyo.giyimleri vsvs.bunlar yeterlidir herhalde.ben bu konuyu açmadan önce söylemiştim 6. sayfaya kadar.gittin.zaten dahafazla gidemiyorum.böyle bi konu görmedim.vede konu daha önce açılmış olsa bile ve ben şimdi bidaha açtıysan sanane.veya bu bilgiler nerde deyişin için youtubeden and1 izlemeni tavsiye ederim.o zmana belki anlarsın.son olarak bu bi forumsa ve burda bi basketbol bölümü varsa site ymöneticileri izin verdikçe isteyen istediği konuyu açar.sen ve senin gibilerde hiç bi şekilde bişey diyemezsiniz
  • Bir şeyi açıklamanın vakti geldi sanırım. Nickim aynı "Hakan12345" nicki gibi acilen yazılmıştır. Bir bilgi arıyordum, bu siteyi görünce hiç düşünmeden yazdım(:P Bir marka haline geldiği için değiştirmiyorum :P) Aslında rock dinlerim genelde ama sıkı rap parçalarını ve Fuat'ın(Ergin) albümlerini takip ederim. Rap'e olan ilgim daha az yani...

Devam edecek olursam, Amerika'da Basketbol-Rap ilişkisi çok yüksek seviyede ama Türkiye'de bunun yansıması biraz özenti duruyor bence...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.