Şimdi Ara

Basketbol seçmeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün basket seçmeleri vardı(lise), lise 3. Sınıfım yakınımdaki kişiler çok iyi basket oynadığımı söyler kendimede güvenirim. Gel gelelim seçmelerde aşırı heycan tutuyo dünki seçmelerde pek bişe yapamadım. Okuldaki benden kat kat amatör kişilerin isimleri alındı. Bi tane daha antreman var elimden geleni yapmayı düşünüyorum. Sizin beğendiğin hocanın gözüne girebiliceğim crossover vs şeyler varmı, youtube linki atarsanız sevinirim.

Uzattım biraz sizi seviyorum cevaplarınızıda bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam eğer iyiysen heyecanlanmana gerek yok, koçlar fark eder seçerler seni. Rahat ol.

Seçmelerde ise daha çok fundamentalina bakarlar hocam. Şut stilinin düzgünlüğü, paslarına falan bakarlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LannTheClever

Hocam eğer iyiysen heyecanlanmana gerek yok, koçlar fark eder seçerler seni. Rahat ol.

Seçmelerde ise daha çok fundamentalina bakarlar hocam. Şut stilinin düzgünlüğü, paslarına falan bakarlar.

Hocam tavsiyeleriniz için teşekkürler, maalesef fazla heycanlanıp kötü oynadım büyük ihtimal elenicem. Hatta adım kara deliğe çıktı her attığımı kaçırdığım için. :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CDDH

quote:

Orijinalden alıntı: LannTheClever

Hocam eğer iyiysen heyecanlanmana gerek yok, koçlar fark eder seçerler seni. Rahat ol.

Hocam tavsiyeleriniz için teşekkürler, maalesef fazla heycanlanıp kötü oynadım büyük ihtimal elenicem. Hatta adım kara deliğe çıktı her attığımı kaçırdığım için. :(

Hocam yetenekliyseniz illa keşfedilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam basketbolda yetenekliysen içini rahat tut sen,ne kazmalar kazanıyor da sen mi kazanamıycaksın kasma kendini fazla oluruna bırak,

Bide ufak bir tavsiyem olucak heycan yapabilirsin bu çok normal zaten heyecan duymazsan başarılı olma ihtimalin o kadar düşük olur ama heycanlı olduğunu koçuna ve karşı takıma fazla çaktırmamaya çalış,biraz rahat görün ama umursamaz gibi gözükme tabi,zaten maç içinde bir kaç olumlu hareket yaptıktan sonra mental açıdan rahatlarsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.