Şimdi Ara

basketbol seçmeleri please (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
35.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ortaokulda oks ile vakit harcamasaydım klübe yazılmış olcaktım.

hayatımla oynandı gibi hissediyorum
  • cumartesi günü itoda seçme war haberinis olsun
  • milli takımı izleyince karar verdim benden basketbolcu olur ama sadece türkiyede oynar
    10 gündür ara verdiğim basketbola tekrar dönüyorum vatana millete hayırlı uğurlu olsun.
    bölgesel ligteki bi klube gitmek istiyorum ne yapmam gerek acaba. bilgisi olan varmı bu klupler hakkında? ankaradayım bu arada. çankaya civarı bi klüp varsa süper olur.
  • İstanbul'da ülker, efes, pamukspor gibi klüblerin seçmeleri varmı? Haberi olan?
  • 17 yi geçtikten sonra son bi şans daha var.O da Üniversite'dir arkadaşlar.

"Bazıları Ne Alakası Var ???" diyebilirler.,

Alaka şu:Bulunduğunuz Üniversite'deki takıma girersiniz.Üniversiteler arası maçlara bir sürü takım menajeri geliyor.Menajerlerin aradığı oyunculardan biriyseniz sizle görüşülüyor vs vs.(Ayrıntıları pek bilmiyorum ama bu şekilde).Yani demek istediğim" Yeteneğiniz varsa her zaman 2. bi şans oluyor".

Cenk Akyol 19 Yaşında! başladı Basketbol'a ve Şu an Atlanta Hawks'ın kampında...
  • arkadaşlar mesela ben 92liyim.193 boyum var ve 75 kilom.Ben bjk nin kapısından döndüm.ama bu sene bi takıma gidicem beni isteyen çok anlıyacağınız .ama küçük kulüpler istio ben sizce büyük kulüplere alırlarmı???
  • arkadaşlar bide benim el hareketlerim ve elime hakimliğim süper hocalar beni direk pivota oyuyo ama ben guard seviorum. Nolcak şimdi(boy 193 yaş 16 kilo 75)
  • konuyu iyi bilen birisi bana cvp yassın ltfnnnn. bekliorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: arenas000

konuyu iyi bilen birisi bana cvp yassın ltfnnnn. bekliorum

1.93 guard'mı
    />

Sen anca 2 - 3 numarada oynarsın sen dahada boy atarsın.Yani yapıcak bişey yok.
  • Kendini sakın pivot gibi alıştırma dostum yoksa ağrilaşırsn büyük ihtimal sizin orada başka uzun yok
  • öncelikle saol arkadaşım bana numara diilde bölge olarak söylesen ben fasla bilmemde numaraları forvetmi demek istiosun
  • doğru diyosun arkiim saol.

basketbol seçmeleri please
  • saol dostum bizim burda fasla uzun yok doğru bildin.benden guard olurmu sen onu söyle.

• quote:

Orjinalden alıntı: Jumped

17 yi geçtikten sonra son bi şans daha var.O da Üniversite'dir arkadaşlar.

Alaka şu:Bulunduğunuz Üniversite'deki takıma girersiniz.Üniversiteler arası maçlara bir sürü takım menajeri geliyor.Menajerlerin aradığı oyunculardan biriyseniz sizle görüşülüyor vs vs.(Ayrıntıları pek bilmiyorum ama bu şekilde).Yani demek istediğim" Yeteneğiniz varsa her zaman 2. bi şans oluyor".

Cenk Akyol 19 Yaşında! başladı Basketbol'a ve Şu an Atlanta Hawks'ın kampında...

çok doğru yazdın dostum eline sağlık nice nice smaçlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arenas000 -- 12 Eylül 2007; 15:51:48 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: arenas000

konuyu iyi bilen birisi bana cvp yassın ltfnnnn. bekliorum

1.93 guard'mı
    />

Sen anca 2 - 3 numarada oynarsın sen dahada boy atarsın.Yani yapıcak bişey yok.

dostum 2-3 numara derken hangi bölge forvetmi????

• quote:

Orjinalden alıntı: E-Y11

Kendini sakın pivot gibi alıştırma dostum yoksa ağrilaşırsn büyük ihtimal sizin orada başka uzun yok

doğru bildin dostum bizim burda fasla uzun yok olsada oynamaı bilmioama benden guard olurmu onu söyle

• ardaşlar boyumu nasıl kısalta bilirim yada aynı tutabilirim bilen varmı?????????
  • arkadaşlar biraz hızlı cvp verseniz hade beee benim burda geleceğim konusu var
  • quote:

Ben bu yıl üniversiteyi kazandım . Bunu okuyunca çok fena gaza geldim hemen aradım üniversitenin öğrenci işleri midir nedir buldum numarasını internetten. adam bilmiyo seçme tarih falan . bu seçmeler ne zaman yapılır bilgisi olan varmı . Jumped bi yardımcı ol biliyorsan. bi yolu varken kaçırıp yine pişman olmayalım.

• quote:

Orjinalden alıntı: vayage

quote:

Ben bu yıl üniversiteyi kazandım . Bunu okuyunca çok fena gaza geldim hemen aradım üniversitenin öğrenci işleri midir nedir buldum numarasını internetten. adam bilmiyo seçme tarih falan . bu seçmeler ne zaman yapılır bilgisi olan varmı . Jumped bi yardımcı ol biliyorsan. bi yolu varken kaçırıp yine pişman olmayalım.

DOSTUM BENCE OKUL AÇILDIĞINDA YAPARLAR SEÇMEYİ KENDİNİ YORMA.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.