Şimdi Ara

Basketbol Yorumcusu Kaan Kuralın Kitabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar basketbol yorumcusu Kaan Kural kitabını yazdı. Sizce Türkiye basketi için böyle bir kitabın yazılmasının faydası var mı? BEnce var hemde çok. İnsanların futbol dışında başka sporlarıda görme zamanı geldi artık. Dimi???

Kitabın Adı: Hastasıyım Ben Bu Oyunun
    Yayın Evi: Mavi Ağaç
    Kategori: Deneme/Spro/Türkçe
    Sayfa: 174
    Yayın Tarihi: Ekim 2005 1. baskı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vegetawrc -- 23 Ocak 2006 4:10:21 >

• kaan kural ı çok severim konuşma tarzı ve yorumları mükemmel kitabı en kısa sürede okumaya çalışcam tabi netten fırsat bulursam okumadan bi yorum yapamıcam ama umarım basketbolda önemli konulara değinmiştir
  • efet bencede ii olmuş haklısın....

futbolun dier sporları gölgelemesi hoş deil ama basketbol saten geri planda bi spor da deildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoonRose -- 23 Ocak 2006 11:47:03 >
  • kaan kural ın yorumlarını pek sevmem ama kitap yazması iyi olmuş
    Türkiye deki gençlerin basketbola ilgisini arttırmak lazım
  • benzetmelerine bitiyorum ben :) kitap okumayı sevmem esasen ama alıcam kitabı mutlaka
  • bu adamın ses çıkarmadan yaptığı herşeyi destekliyorum
  • kitabı okudum, gerçekten harika
    brian'ların hikayesi, jordan yorumumu,.... güzel yazılar var, tavsiye olunur herkese
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cenk Hoca Boşanma Videosu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fikrime saygı duyduğun için teşekkür ederim MoonRose. Kitabı okuyanların yorumlarını bekliyorum.
  • öğrendiğim iyi oldu hemen bugün alacağım (bulabilirsem tabi)gerçekten basketbol konusunda çok bilgili bir adam kitapta sanırım anekdotlar da yer alıyor
    mesela:
    1996-97 sezonu öncesi takıma katılan Scott Burrell o zamana kadar yetenekli ama vasatı aşamayan bir oyuncuydu. Sezon öncesi kampını birde onun ağzından dinleyelim: " Sezon öncesi kamplarında yazılı olmayan bir kural vardır. Herkes üç aylık bir tatilden geldiği için iki gün boyunca çok iyi çalışır, üçüncü gün ise biraz aktif dinlenme yaşanır. Bu her takımda böyledir. Ya da ben öyle sanıyordum. İlk iki gün ben de çok iyi çalıştım ve üçüncü gün alışkanlıktan olsa gerek işleri biraz ağırdan alıyordum. Tek potada 3'e 3 oynuyoruz. Ben Michael Jordan'ı tutuyordum. Bir pozisyonda topu aldı, sağa feyk verip sol taraftan bir şut attı. Hemen ardından bir sonraki hücumda basit bir dripling numarası ile yanımdan geçip turnike attı. Üçüncü pozisyonda ise tam şuta kalkacak gibi yaptı, ben hamlemi yapınca da sağdan süzüldü gitti. Aslında tam kapasite savunsam bile kendisini durdurabileceğimi sanmıyordum ama dediğim gibi biraz ağırdan alıyordum. Yanımdam geçtikten sonra arkamı dönüp ne yapacağına bakmak istedim. Döndüğüm anda ise suratımda bir top patladı. Michael "Eğer eğlenmek istiyorsan Disneyland'e git. Biz burada çalışıyoruz." diye bağırdı ve fırlattığı topu alıp tekrar oyuna döndü.

• yaw hastasıyım kaan kural'ın hemen kitabını alcam bi de kitap bassketbolla mı ilgili nba ile mi?
  • Deli o adam deli, aklını fikrini NBA ile bozmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssaamm

Deli o adam deli, aklını fikrini NBA ile bozmuş.

şimdi ntv veriyo ya tbl maçlarınıda onlarada bomba yorumlar yapıyo sanki nba gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: *kirve_halo23*

yaw hastasıyım kaan kural'ın hemen kitabını alcam bi de kitap bassketbolla mı ilgili nba ile mi?

basketbol var nba var bikaç yazı daha var başka sporlarla ilgili, ama nba ağırlıklı
  • çok bomba bi adam yaw, süper yorum yapıyor,ii olmuş kitap yazması okuyalım bakalım,aferim tombişe
  • evet alacağım demiştim aldım ve okudum
    kitap nba ağırlıklı ama Türk oyunculardan da bahsetmiş(mehmet,hidayet,cenk,ersan)
    kitabın sonunda da diğer bazı sporlarla ilgili ufak bölümler var
  • quote:

Orjinalden alıntı: rybczynski

çok bomba bi adam yaw, süper yorum yapıyor,ii olmuş kitap yazması okuyalım bakalım,aferim tombişe

• murat murathanoglunun da askıya aldıgı boyle bir projesi oldugunu bir keresinde açıklamıştı,askıya almak derken zaman zaman yazmaktaymış,yanlız tamamlanmasına daha cok oldugunu belirtmişti,
    oda bilgili adamdır,en nihayetinde bir donem trt-2de bir kusak cuma aksamlarını nba macları ile onunla geçirirdi,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.