Şimdi Ara

Basketbola sıfırdan başlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Küçüklüğümde çoğu Türk ailesinde görüldüğü gibi babadan oğula saltanat gibi futbol oynamaktan, takip etmekten hiç basketbolla ilgilenmedim. Yani basketbolu seven çevrem yoktu. Bende bu sıralar baskete merak saldım ve sıfırdan basketbol a başlamak istiyorum. Basketbol kursuna gideceğim ama şöyle bir durum var benim yaşımda(16) o kurslara gidenler genellikle oynamayı bilen, benden tecrübeli kişiler olacaktır. Antrenörün de benimle ilgileneceğini pek düşünmüyorum. Fazla verim alamam. sizce bana ne önerebilirsiniz, yanlış mı düşünüyorum ve belediyenin kursları nasıldır, sıfırdan hiçbir tekniği olmayan(top sürmek dışında) birisine neler önerebilirsiniz? Basketbol hakkında teorik bilgiler dışında hiçbir bilgim yok. Belki bazı arkadaşlar "boy uzatmak için gideceksen..." gibi yorumlar yapabilir amacım spor yapmak yani boyumdan veya fiziğimle sorunum yok. 180 72 kg. Yorumlarınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim...

Edit: Yazmayı unutmuşum profesyonel olarak oynama gibi bir düşüncem yok. amatör kendi halinde oynamak için öğrenmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Answerbana -- 27 Mayıs 2016; 20:39:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.