Şimdi Ara

Basketbolcu olabilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben 14 yaşındayım 2 ay önce 14 ü doldurdum 15 e geçtim bu sene liseye geçicem boyum 8 veya 9 ay önce hastanede ölçüme göre 176 idi şimdi 180 civarıdır
    Kilom ise 57 civari basketbolcu olmak istiyoeum fakat çok yeteneksizim bir kere okulda maç yaptık top 1 kere bile elime gelmedi futboldada öyle yeteneksizim herkes bana boyun uzun diye basketbolcu ol diyor baskete yazıl diyor bende heveslendim fakat gidemiyorum kursa karantina yüzünden ben baskete yazılsam oradan büyük kluplere gitme imkanım varmı yardımlarınızı bekliyorum

• Kardeşim merhaba,

Üzülerek sana bir konuda bilgi vermek isterim; büyük takımlar için yaşın çok geçmiş.

Basketbol'u artık hobi olarak görüp, ilerlemen sana daha çok mutluluk verecektir. Hatta disiplinli bir çalışmayla alt liglerde bile forma şansı bulabilirsin. Ama hedefleri yüksek tutup bu işe yönelirsen, seni daha ileri götürebilir fakat bir o kadar da üzülürsün.

Basketbol konusunda yardım istersen, vaktim oldukça tecrübelerimi paylaşabilirim.
  • Bende bu yıl liseye geçiyorum boyum 160 ağlamak istiyorum. Sen 180sin 😭 😭 😭ergenliğe ne zaman girdin?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.