Şimdi Ara

Boy uzatma ameliyatı olucam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler boy 177 aşırı kafaya takıyorum, benden uzun birini görünce kendimi otomatikmen ondan ezik hissediyorum, 100 bin tl param var , 1 sene okulu dondurup bi yerde çalışayım diyorum, birazda ordan burdan aileden falan alsam 150 bin falan yapar, ameliyat fiyatları o civarlarda, 10 cm uzuyomuş, sizce degermi, bu parayı araba almak için tutuyodum, ama psikolojim kötü olucagına arabam olmasın, ameliyat risksizmiş, tek sıkıntı 6 7 ay boyunca normal bi hayat yaşayamayacam,degnekle falan dolaşıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 100 bin tlden sonrasını okumadım

• manyak
  • Sorun nedir?

• İyi ucuzmuş ben de yaptırayım

• Bu kafayla sen sonra başka şeylere de takarsın hocam önemli olan kendini sevmeyi öğrenmek. Kimsen ezik değilsin kendi düşüncelerin seni hapsediyor. 177 gayet iyi bir boy, ortalamanın biraz üstü, şükret 160 olanlar var onlar napsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: issizmanyak

Sorun nedir?

bacagını kıracaklar
    her gun 1 mm acacaklar
    her gün acı çekeceksin
    6 ay boyunca
    bir 6 ay daha iyileşme bekleyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madnessisme -- 29 Ağustos 2017; 17:4:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Su an boyun kac

• 100 bin lirayı bana ver sana gucci topuklu ayakkabı alıyım
  • 160 boyuyla 190 erkek bekleyen kezolara takılıyosan gerek yok
  • Konu kız meselesi degil kardeş, çevremde yeterince çok kız var, ben kendimi bendne uzun birinin yanında ezik hissediyorum, sorun bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçmalama. Paran vardır yoktur bilemem de 1.77 boyla neyi ezik hissediyorsun. Vücut yap boyun gayet iyi.. 6-7 ay mevzusuna hiç girmiyorum bile, lütfen.
  • 1.73 boyum var ben sorun etmiyorum sen mi edeceksin?

Alışırsın takma kafaya.

Senin yarışacağın kişiler aile bireylerin yani annen baban vs.

Sen gidip de komşunun oğlu benden uzun diye ağlanacaksan olmaz işte o.

Annenden veya babandan hangisi daha uzunsa ondan daha kısaysan git ol derim ama babandan falan uzunsan anormal bir durum yok.

Ben de takardım kafaya eskiden ama kabulleniyor insan bir zaman sonra ve de ben bunu mu kafaya takmışım bu kadar süre boyunca diyor insan kendi kendine.

Şu boyu mesele haline getirmeyin tek tavsiyem çünkü gereksiz tamamen.

Edit: Bu arada bir bilgi paylaşayım sizinle. Türkiye'de boy uzatma ameliyatı olmak için aşırı kısa olman gerekiyor böyle 1.50-1.55 falan olman gerek ki anca 1.60-1.65 falan yapmak için ameliyat yapıyorlar. Hayır, bunu nereden biliyorum? Çünkü ben de zamanında çok kafaya takıp araştırmıştım sonuna kadar. Oradan biliyorum.

Yurtdışında her türlüsü yapılıyor ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vortex- -- 29 Ağustos 2017; 19:10:37 >

• Sen bana o parayı ver ben seni omuzumda taşırım hocam
  • Viper13 kullanıcısına yanıt
    cidden 160 var mı hocam :o
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezgin adam

cidden 160 var mı hocam :o

Var tabi benim daha kısa arkadaşımda vardı ama şimdi baktım uzamış 170 olmuş, çocuk bayram ediyordur
  • 1.92 yim kardeşim, yukarda farklı birşey yok.

• Viper13 kullanıcısına yanıt
    şimdi nesil farkıda var . eger 20 altında 170 altıysa cok fena . suan ortaokullular kız/erkek 175 180 nerdeyse

ama yas arttıkca 20 25 e dogru gene 150 lik minik kızlara geliniyor :D ondada 175 180 süper boy
  • Boyun çok normal. Sen boyunu değil düşünce yapını değiştirmelisin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vortex-

1.73 boyum var ben sorun etmiyorum sen mi edeceksin?

Alışırsın takma kafaya.

Senin yarışacağın kişiler aile bireylerin yani annen baban vs.

Sen gidip de komşunun oğlu benden uzun diye ağlanacaksan olmaz işte o.

Annenden veya babandan hangisi daha uzunsa ondan daha kısaysan git ol derim ama babandan falan uzunsan anormal bir durum yok.

Ben de takardım kafaya eskiden ama kabulleniyor insan bir zaman sonra ve de ben bunu mu kafaya takmışım bu kadar süre boyunca diyor insan kendi kendine.

Şu boyu mesele haline getirmeyin tek tavsiyem çünkü gereksiz tamamen.

Edit: Bu arada bir bilgi paylaşayım sizinle. Türkiye'de boy uzatma ameliyatı olmak için aşırı kısa olman gerekiyor böyle 1.50-1.55 falan olman gerek ki anca 1.60-1.65 falan yapmak için ameliyat yapıyorlar. Hayır, bunu nereden biliyorum? Çünkü ben de zamanında çok kafaya takıp araştırmıştım sonuna kadar. Oradan biliyorum.

Yurtdışında her türlüsü yapılıyor ama.

Kardeş o dedigin cücelik tedavisi, bir hastalık oldugu için herkese yapılmıyor ve zaten fiyat 20 bin civarı falan, ucuz biley, benim dedigim tamamen estetik amaçlı ve fiyatı 150 200 bin arası değişiyor, risk 0

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.