Şimdi Ara

Baskı Devre delmek için mandren nerden bulabilirim yardım ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    PCB kartını delebilmek için 10 liralık matkaplardan aldım ve kısa bir süre içerisinde vedalaştık.Memnun da değildim zaten pek.İnternette dolaşırken ve sınıf arkadaşımdada gördüğüm teyp motorundan matkap yapmayı düşünüyorum.Şu mandren denen parçayı nerde bulabilirim.Ankaradayım.Fakat birtek onun için konya sokağa gitmek istemiyorum hırdavatçılarda felan bulabilirmiyim.Bir ismi varmıdır.Ne diyerek alacağım yani.

Aynen şunun gibi bir şey yapmayı düşünüyorum

NOT:oturduğum yerde, buralarda öyle elektronik parça dirençtir kondansatördür fln parça satcak yer yok elektronikçiler dışında nerden bulabilirim.

• Hırdavatçılarda bulacağın mandrenlwr kocaman hayvani boyutta olacaktır.
    Koçtaş Tekzen vb. yerlerde bulabilirsin belki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet , galiba öyle oluyor.Ostim taraflarında gezdim ser elektroniğe gittim orda kalmamış ne zaman gelir dedim belli bir şey söyleyemem dedi anlamadım :) neyse fikri ,bilgisi olan varmı
  • Beyler bugün dışarı çıkacam cevaplarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 40LAZ08 -- 24 Ekim 2014; 11:33:26 >
  • konya sokak
  • Konya sokağa gitmek istemiyorum gerçekten kardeşim başka bir şansım yokmu ya :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SMD tamir için havya önerisi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kargo ücreti vs bir mandren bulmak bu kadar zor olmamalı kardeşim teşekkürler fakat dediğim gibi :) Bgn bi hırdavatçıya gittim gene aynı şekilde çok büyük mandrenler gösteriyorlar :D
  • Ostim Alınterinde; total'in yanında "t-export" var, en son gittiğimde çeşitli mandrenler bulmuşdum...
    Yada al bi dremel kurtul dertlerinden.
  • Teşekkürler yarın gitsem açık olurmu birde dediğim mandrenden görmüşmüydünüz ,teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: 40LAZ08

Konya sokağa gitmek istemiyorum gerçekten kardeşim başka bir şansım yokmu ya :)

sen ostimde dolanmaya devam et o zaman
  • Konya sokağa gitmeyi bende biliyorum herhalde.Başka bi yerden bulabilme şansımın olup olmadığını sormak istemiştim .
  • Konya sokak haricinde bulamazsın.Ostimde daha büyükleri bulunur.Bu hobi amaçlı üretildi heryerde bulunmaz.Konya sokakta birçok dükkanda mevcut.Ulus'a gitmek varken ostime kadar neden gidiyorsunuz ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RKeles93

..Ulus'a gitmek varken ostime kadar neden gidiyorsunuz ki ?

Benim tahminim Konya sokakta dükkanları taşladı , esnaf gıcık , yakalarsa ...
  • ostime çok yakın oturduğum için olabilir değilmi ? Teşekkürler bu arada cevaplar için.
  • Özür dilerim iftira atmış gibi oldu , düzelteyim , taşlamamış .
    Bu durumda @kukubara nın teklifi en uygunu.
  • bu fotoğraftaki mandren yalpalar.

motora bağlanan kısmı vidalı olmasın, iki tarafı da sıkmalı olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet aynen kardeşim onu bende düşündüm internette bunu bulabildiğim için örnek foto olarak koydum.Ama heralde ön kısmıda vidayla değilde elle çevirerk sıkılıyor olabilir sanırım öyle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.