Şimdi Ara

Başlangıç için Canon 1200D Nasıl Bir Seçim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar amatör olarak fotoğrafçılığa başlamak istiyorum. Özellikle tarihi yapıların, yerlerin fotoğraflarını çekmeyi seviyorum. Başlangıç için Canon 1200D ve 18-55 standart lens ideal midir? Bütçem kısıtlı en fazla 1300 TL ayırabilirim. Alternatif tavsiyelerinizi alabilirim. Teşekkürler. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1000 lira civarına d5200 daha iyi tercih olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arranger. -- 10 Temmuz 2015; 19:14:29 >

• aynasizlara yonelirim ben olsam, dslrlarin fokus takibi gibi ozellikleri sizin icin onemli olmadigina gore neden o koca agir aletlere haketmedigi paralari vereceksiniz ? Ozellikle de canon xxxxd serisine.

Olympus sony ve panasonicin mis gibi cihazlari var.

• StahlMann kullanıcısına yanıt
    Hocam canon 1200d şuan 975 tl haberin olsun ;)

http://www.hanedanmarket.com/canon-eos-1200d-dc-18mp-3.0lcd-18-5575-300mm-lens.html
  • Eğer aynasız almayı düşünüyorsan ve fotoğrafçılığa yeni başlayacaksan samsung nx3000'den uzak dur derim.(Nx300 değil nx3000 yanlış anlaşılmasın) Düşük ekran çözünürlüğü ve konstrast focuslama yöntemi birleşince bir işkence oluyor makine gece çekimlerinden bahsetmiyorum bile
  • Samsung aynasızlar başlangıç için iyi olabilir fakat bunu kullanmaya devam ettikten bir süre sonra samsung sizi tatmin etmiyor ayrıca gereken aksesuar, lens çeşitliliğide Sony veya Olympus kadar çok değil bu da bir sorun bu yüzden samsung fotoğraf makineleri ucuz diye alınmamalı kullandım biliyorum haksız mıyım sizce samsung konusunda satmaya kalkarsınız satamazsınız ben satamadım en sonunda abime verdim. Samsung yerine Olympus OMD EM10 ikinci el veya Canon 100D Alınabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edemirci7898 -- 23 Temmuz 2015; 20:24:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • edemirci7898 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız zaten bende alsın demedim almasın dedim. Tabi lens almayı düşünmeyen heves için DSLR alacak biri varsa o zaman samsung önerebilirim Zira diğerlerine oranla çok daha ucuza sahip olabiliyorsunuz. Hatta kağıt üstünde diğer markalara oranla daha kaliteli bir makineyi daha ucuza alıyorsunuz. Tabi kağıt üstünde...
  • Dış çekim yapacaksan Canon değil Nikon öneririm. Aynı ayardaki Nikon modellerine bak. 3200 ya da 5100 filan araştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertosman -- 26 Temmuz 2015; 12:55:46 >
  • Arkada?lar cevaplar için te?ekkürler, bir süreli?ine askyya almak zorunda kalmy?tym foto?raf i?ini ancak yeniden almaya karar verdim. Hayyam Pasajynda ikinci el Canon 1100D yanynda çanta + filtre + 18-55 lensle 850 TL'ye veriliyor. Yoksa 0 1200D almak daha my mantykly ancak makineyi aldyktan sonra bir de çanta almak zorunda kalaca?ym.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StahlMann -- 18 Eylül 2015; 16:31:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.