Şimdi Ara

Başlangıç için Nikon D5000 Önerir misiniz ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
3.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hmm Bu Hayyam nerede tam olarak biraz araştırdım ama farklı adresler çkıyor istanbulun tam olarak neresnde? Ayrıca bu ürünler hayyamda neden ucuz sıfır değilmi yada çin fln mı garantisi var mı biraz bilgi verebilir misin ?
  • Anladım ozaman Nikon D5000 al bir süre sonra tamron lens al diosun ona
  • Hayyam Sirkecide ama tam yerini googledan öğrenebilirsiniz
    Ürünlerin ucuz olmasının nedeni resmi garanti sunulmaması.
  • @erdixx, Sirkecide, yurtdışından getirdikleri için daha uygun oluyor.

@S@rKs-PoWeR, hocam isteyince güzel şeyler çıkıyor ama bence sınıfındaki lenslerin en kötüsü
  • Sınıfı derken kit lenslerin arasında diyorsanız yanılıyorsunuz.Kit lensler içinde en iyilerden.Eğer yakın değerler içinde söylüyorsanız doğal olarak kötü.Fiyatı 300tl zaten
  • Sınıfı derken diğer takgez lenslerle kıyasladım.
  • Doğrudur hocam.Özellikle keskinlik konusunda bayaa geri kalıyor
  • Evet ayrica isik seven lensler
  • Peki ya hayyamdan D550 alsam onla beraber hangi lens geliyor yine 18-55 mi ?
  • Eğer düşünürseniz ben 500D + Battery Grip + 18-55mm IS + çift batarya ve birçok aksesuar ve hediyelerle beraber 1250 TL'ye satıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdixx

Peki ya hayyamdan D550 alsam onla beraber hangi lens geliyor yine 18-55 mi ?

Hocam direk gövde olarak da alabilirsiniz.Yani 18-55 almak zorunda değilsiniz.Onun yerine daha iyi lensler alabilirsiniz.Ama resmi firma satışları genelede 18-55 ile oluyor.Hayyamda değişikli yapabilirsiniz
  • Hocam ben yaklaşık 2 aydır D5000 kullanıyorum. Sonucundan oldukça memnunum bi sorun çıkarmadı ve güzel fotoğraflar çekebiliyorum kalite olarak. BenD5000 al derim şahsen. Lensler de tamron uyumlu oluyor geliştirdikçe lensleri değiştirirsin. Canon 550d de kullandım daha önce ama bana D5000 daha hoş geldi. Sonuçta her makinanın özellikleri farklı verdikleri fotoğraflar da farklı. Sana kalmış yine de.
  • Bende Nikon D5000'deki karizmayı diğerlerinde görmüyorum ama iş karizmayla bitmiyor D550 daha üstün özellklere sahip die onu düşünüyorum şuanlık
  • Anladım teşekür ederim kardeş ilgilendiğin için . . Zamanla sorularım olucak
  • Her makinanın kendine has özellikleri renk ayarları var tabi. D5000 i al bi manzara çek sonra 550d yi al aynı manzarayı fotoğrafla aldığın sonuçlar farklı olur. Yani ben oldukça memnunun D5000 inin özelliklerinden. Sana kalmış bişey.
  • Arkadaşlar 550D ile D5000 karşılaştırmayın.550d D90 karşılaştırması daha doğru olur
  • Hayyam da D5000 nekadar kardeş D5000 alsam yanına iyi bir lens alabilrmiyim 1500 TL civarlarında olucak gövdeyle lensin toplam fiyatı ? Anladığım kadarıyla D90 harika makina D550 D90a kafa tutuyor D5000 de D550'ye doğrumudur ?
  • Siz olayı biraz karıştırmışsınız.

D90 ile 550D aynı düzeyde makineler

D5000 ise D90 nın kırpılmış versiyonu olarak geçiyor heryerde.Aynı sensörü kullanıyorlar ve foto kalitesi bakımından şahsen fark yok.Zaten foto kalitesi kullandığınız gövdeden çok lensin kalitesine bakıyor.

1500 civarında iyi bir lens ile D5000 alamazsınız.İyi lensler en az 400-500 den başlıyor.Ama 2.el alırsanız belki olabilir oda size kalmış.Zaten garantili ürün almayı hiç düşünmeyin bir işe yaramıyor garanti.Bu aletler düşürmediğiniz ve iyi baktığınz sürece problem çıkarmıyor

Hayyamda D5000 nin fiyatını bilmiyorum.Ana konu var hayyam fiyatları ile ilgili oraya sorabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTnçr -- 13 Mayıs 2011; 23:23:47 >

• Anladım çok teşekür ederim dediğiniz gibi yapıcam önce gövdeyi alıcam sonra lens'i alıcam eğer d90La D550 nin gövde aynıysa D550 yi almak daha mantıklı ileridede ona uygun tamronu alıcam garanti konusunda haklısın en fazla 2yıl garanti verirler dediğin gibi düzgün kullanırsan 10yıldada sorun çıkmaz garantinin pek bi önemi yok bencede
  • D90 la 550d nin gövdesi aynı değil.D90 biraz daha sağlam ve dayanıklı duruyor.İmkanınız varsa 2 makineyi canlı olarak karşılaştırın derim

Bİrde 550D yi almak neden daha mantıklı geliyor size merak ettim ???
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.