Arkadaşlar ne yaptıysam yaptım Giriş Sayfasını "www.google.com.tr" den başka bişeye ayarliyamadim
Araçlardan internet seçeneklerinden boş kullanı seciyorum ilk tıkladiğimda about:blank olarak gösteriyor ikinci kere tikladigimda genewww.google.com oluyor REGEDIT den Start Page i de sildim fakat ilk seferde gene sayfa gorunmuyor ikinci actigimda gene google aciliyor bunun nedeni ve cözümü ne olabilir?
Arkadaşlar ne yaptıysam yaptım Giriş Sayfasını "www.google.com.tr" den başka bişeye ayarliyamadim
Araçlardan internet seçeneklerinden boş kullanı seciyorum ilk tıkladiğimda about:blank olarak gösteriyor ikinci kere tikladigimda genewww.google.com oluyor REGEDIT den Start Page i de sildim fakat ilk seferde gene sayfa gorunmuyor ikinci actigimda gene google aciliyor bunun nedeni ve cözümü ne olabilir?
dua et google.com kalmis bnde baska seyler kalıyodu eskiden
bendede oluyordu ad awareyle çözüyordum ama aynı sorudanmı kaynaklanıyor bilemem
başlat çalıştır gpedit.msc yaz ordan kullanıcı yapılandırması windows ayarları internet explorer bakım url önemli urller oraya giriş sayfanı yaz bi daha deişmez
ad aware ile bi tarat bakalım bazen virüs,trojan vb. şeyler kilitliyorlar orayı ama onlar kilitledigi zaman hiç değiştiremiyorsun belkide bu olayın değişik wersiyonu olabilirgenede sen tarat ad aware ile
başlat çalıştır regedit yaz enter'a bas..açılan ekranda hkey_current user+software+microsoft+internetexplorer+main sağ tarafta start page ve search page karşılığı o site ise çift tıklayıp sil ve istediğin adresi yaz.
birde hkey local machine kısmında da software+microsoft+internetexplorer+main tıkla sağda start page ve search page'i değiştir.
Google artık virüs işine girmiş.Biz sohbet sayfalarını kaldırmaya çalışırız şimdide google çıktı.
Adaware SE Personal i aşağıdaki linkten indir kur tarattrı bulunanları yok et düzelir
başlat çalıştır gpedit.msc yaz ordan kullanıcı yapılandırması windows ayarları internet explorer bakım url önemli urller oraya giriş sayfanı yaz bi daha deişmez
sorun benim bilgisayarimda kaynaklaniyordu, onun için dediklerini aynen uyguladim ama maalesef yine değişti, halbüki çok güzel bi çözümdü..
quote:
Orjinalden alıntı: karabey_58
Kardeş hiç bişey olmadı aşağıdakini uygula.
başlat çalıştır regedit yaz enter'a bas..açılan ekranda hkey_current user+software+microsoft+internetexplorer+main sağ tarafta start page ve search page karşılığı o site ise çift tıklayıp sil ve istediğin adresi yaz.
birde hkey local machine kısmında da software+microsoft+internetexplorer+main tıkla sağda start page ve search page'i değiştir.
onuda yapmiştim, hatta şuanda bile start page kısmında about:blank yazıyor we search page kısmıda boş ama hala ilk tıklamada about:blank sayfasi açiliyor ikinci tıkta ise googlun sayfasi açiliyor kafayi siyiracam az kaldi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme