arkadaşlar başlat menusu kayıp bana yardımcı olabilirmisiniz bilgisayarımı acıp kapadım ve başlat menusu kayboldu hiçbir şekilde bulamıyorum...
Valla böyle bişeyi ilk defa duyuyorum
bende bu yuzden size danışıyorum
osaman bana sistem geri yüklemeyi anlatırmsınız
sistem geri yükleme başlat menüsü olmadan şu şekilde yapabilirsin
CTRL+ALT+DEl tuşlarına bas daha sonra görev yöneticisi açılcak sol üstte dosya kısmından yeni görev de ve msconfig yaz açılan ekrandan sistem geri yüklemeyi çalıştır ve bilgisayarı önceki bi zaman geri al kolay gelsin
quote:
Orjinalden alıntı: beyazcelik
quote:
Orjinalden alıntı: nesperatu
osaman bana sistem geri yüklemeyi anlatırmsınız
başlat menüsü olmadan onu yapmak zor be dostum. Şöyle bi dene istersen. masa üstünde iken F3 tuşuna bas ve sistem geri yükleme diye arama yap ve programı çalıştır. Ondan sonrası basit zaten. Bir hafta kadar öncesindeki bir geri yükleme noktasına döndürebilirsi. İnşallah olur. Kolay gelsin
arkadaşım bi üst konuyu okumadanmı cvp veriyorsun ben yazdım orda nasıl yapılcağını
quote:
Orjinalden alıntı: beyazcelik
Hemen ne yapıyorsun. Ben cevabı yazarken "sistem geri yükleme" diye arattığınada sonuç çıkıyormu acaba diye deneme yapıyordum ve o arada sen cevap vermişsin. Herşeyi bilip bilmeden layan senin gibilere aslında
kralı gelse banlarım arkadaş okumadan yazma neyse konuyu dağıtmayalım sende sinirleniyorsun hemen eheuehue sakin ol
xp cd sini tak ve "R" onar a basarak dos ortamına gel.başka bir makinadan bulabileceğin explorer.exe dosyasını c:\windows dizini içine dos ortamında kopyala.ve sistemi tekrar başlat.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme