Şimdi Ara

Başlayıp da bırakamayacağım dizi... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
4
Favori
3.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Coldmagic

quote:

Orijinalden alıntı: AtakanGuler

Sons of anarchy nerden izleyebilirim ? Dizimag de yok. prison break'i izledim ve tıpkı onun gibi ŞUAN DEVAM EDEN sürükleyici dizi istiyorum.

ben izlemedim ama Homeland'ı çok methediyorlar.

Homeland'ı izleyebileceğim bir link var mı elinizde ? Sherlock'u izlediyseniz o tarz gizeme dayalı dizi önerisi yapabilir misiniz ? Size de çok sordum ama kusura bakmayın :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Coldmagic

quote:

Sons of anarchy nerden izleyebilirim ? Dizimag de yok. prison break'i izledim ve tıpkı onun gibi ŞUAN DEVAM EDEN sürükleyici dizi istiyorum.

ben izlemedim ama Homeland'ı çok methediyorlar.

Homeland'ı izleyebileceğim bir link var mı elinizde ? Sherlock'u izlediyseniz o tarz gizeme dayalı dizi önerisi yapabilir misiniz ? Size de çok sordum ama kusura bakmayın :)

2 sezon oldu zaten.Fazla olmadı yani.Ben indirerek izliyorum zaten,internetten online izlemiyorum. O yüzden pek bir fikrim yok siteler hakkında.

• Homeland ben de tavsiye ederim. Yeni sezon çok heyecanlı olacak.
  • The OZ
  • önce prison break sonra breaking bad sonraki bölümü hep merak ettim bu iki dizide dexter bunlardan sonraki seçenek olmalı
  • Kesinlikle 24.
  • Lost.Biraz Fantastik Ama KEsinlikle Kopamazsın.
  • Breaking Bad (Devam ediyor) + Prison Break (Bitti)
  • Bu konu belki yardımcı olur

http://forum.donanimhaber.com/m_69597180/tm.htm
  • PB
  • Sons of Anarchy,Lost.
  • quote:

www.dizisrt.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: go_can

önce prison break sonra breaking bad sonraki bölümü hep merak ettim bu iki dizide dexter bunlardan sonraki seçenek olmalı

Breaking Bad'in ilk iki üç bölümünü izledim bana yeterince sürükleyici gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: vigNerd

quote:

www.dizisrt.com

ilk bölümünü açamadım. :S sanırım playerda bir sorun var :S
  • quote:

quote:

önce prison break sonra breaking bad sonraki bölümü hep merak ettim bu iki dizide dexter bunlardan sonraki seçenek olmalı

prison break dene breaking bad zamanla açılıyordu adam uyuşturucu işine giriyor işler kızışıyor ,cinayetler,paçayı kurtarmalar
  • quote:

quote:

quote:

prison break dene breaking bad zamanla açılıyordu adam uyuşturucu işine giriyor işler kızışıyor ,cinayetler,paçayı kurtarmalar

Şuan dexter'a başladım ve aynen dediğiniz gibi o da sonradan açılmaya başladı. Dexter'ı bitirdikten sonra Breaking Bad'a başlamayı düşünüyorum. Çok sağolun =))

• Dexter nasil surukleyici gelmedi yahu.

Finaller bitse de 7.sezonu komple bitirsem diye yanip tutusuyorum su an.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Dexter nasil surukleyici gelmedi yahu.

Finaller bitse de 7.sezonu komple bitirsem diye yanip tutusuyorum su an.

İlk bölümden biraz sıkıcı ve tekdüze gelmişti fakat yanıldığımı sonradan anladım. Gerçekten Sherlock kadar olmasa da mükemmel bir dizi
  • Doctor Who son zamanlarda izliyorum ve hoşuma gidiyor tavsiye ederim.
  • supernatural
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.