Şimdi Ara

Başlayıp da bırakamayacağım dizi... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
4
Favori
3.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dexter
    Suits, daha 2 sezonluk sadece.
    The Mentalist.
    House M.D.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzmert

Doctor Who son zamanlarda izliyorum ve hoşuma gidiyor tavsiye ederim.

Doctor Who bana biraz fantastik bir dizi geliyor. Yanılıyor olabilirim. Bir bölümünü izlemiştim robotlar falan vardı. Doctor Who'ya saldırıyorlardı falan. Bu bana göre değil yani =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

Dexter
    The Mentalist.
    House M.D.

House M.D. nasıl bir dizi biraz anlatır mısınız ? ve şuan devam ediyor mu acaba ?

Suits hakkında da biraz bilgi verirseniz memnun olurum.

Ayrıca ikisini karşılaştırmaya tutarsanız hangisini tercih edersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtakanGuler

quote:

Dexter
    The Mentalist.
    House M.D.

House M.D. nasıl bir dizi biraz anlatır mısınız ? ve şuan devam ediyor mu acaba ?

House dahi bir doktorun hayatını anlatıyor. Genel olarak hasta– çıkmaza giren tedavi–dâhiyane çözüm şeklinde bir konsepti var. Ancak bu esnada House'un etrafında gelişen olaylar insanı diziye bağlıyor.
    Suits için de House'un avukat versiyonu diyebilirim. House'u bitirip başlayınca son yenen yemeğin tadının damakta kalması hesabı Suits bayağı hoşuma gitti benim. Özellikle Harvey Specter karakteri aşırı sağlam olmuş. House bittiği ve Suits'in de henüz 2 sezonu olması ve başlayınca hemen bitireceğini hesaba katarak House'a başlamanı tavsiye ederim. Zaten House yani bu, tavsiye etmeme bile gerek yok aslında izlenmesi gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Dexter
    The Mentalist.
    House M.D.

House dahi bir doktorun hayatını anlatıyor. Genel olarak hasta– çıkmaza giren tedavi–dâhiyane çözüm şeklinde bir konsepti var. Ancak bu esnada House'un etrafında gelişen olaylar insanı diziye bağlıyor.
    Suits için de House'un avukat versiyonu diyebilirim. House'u bitirip başlayınca son yenen yemeğin tadının damakta kalması hesabı Suits bayağı hoşuma gitti benim. Özellikle Harvey Specter karakteri aşırı sağlam olmuş. House bittiği ve Suits'in de henüz 2 sezonu olması ve başlayınca hemen bitireceğini hesaba katarak House'a başlamanı tavsiye ederim. Zaten House yani bu, tavsiye etmeme bile gerek yok aslında izlenmesi gerek.

Bir fikir edinmem konusunda bana çok yardımcı oldun. Gerçekten çok sağol. Şuan dexter'ın ilk sezonundayım ve dexter'ı bitirir bitirmez House'a başlayacağım. Bu arada House devam ediyor mu ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dexter
    The Mentalist.
    House M.D.

Bir fikir edinmem konusunda bana çok yardımcı oldun. Gerçekten çok sağol. Şuan dexter'ın ilk sezonundayım ve dexter'ı bitirir bitirmez House'a başlayacağım. Bu arada House devam ediyor mu ?

8.sezonda bitti House.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dexter
    The Mentalist.
    House M.D.

8.sezonda bitti House.

Devam etseydi çok iyi olurdu fakat yapıcak bişey yok. İzleyeceğim yine de =)

• quote:

daha başlamadan devam etseydi diyorsan 8 sezonu devirdikten sonra baya üzleceksin sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

quote:

daha başlamadan devam etseydi diyorsan 8 sezonu devirdikten sonra baya üzleceksin sanırım

Sanırım öyle olacak
  • Prison Break dizi biteli cok oldu ama mutlaka izlenmesi gereken bi dizi. Ayrıca game of thrones, The walking dead
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lev1s

Prison Break dizi biteli cok oldu ama mutlaka izlenmesi gereken bi dizi. Ayrıca game of thrones, The walking dead

The walking dead bilgime göre zombili bir dizi yani benim tarzım değil game of thronesda bana fazla sessiz bir dizi gibi geldi bilmiyorum yanılıyor olabilirim

• Breaking Bad
    Oz
    Downton Abbey
    Doctor Who
    House M.D
    Homeland
    Lie to Me
    Awake
    Persons Unknown
    Carnivale
    The Pillars of The Earth
    Rubicon
    Jericho
    Lost
    Rome
    Kyle xy
    Flashforward
  • quote:

Orijinalden alıntı: .DeDe.

Breaking Bad
    Oz
    Downton Abbey
    Doctor Who
    House M.D
    Homeland
    Lie to Me
    Awake
    Persons Unknown
    Carnivale
    The Pillars of The Earth
    Rubicon
    Jericho
    Lost
    Rome
    Kyle xy
    Flashforward

Bunların arasından bana en güzel olan 2 tanesini yazarsanız sevinirim
  • The Wire
  • quote:

quote:

Breaking Bad
    Oz
    Downton Abbey
    Doctor Who
    House M.D
    Homeland
    Lie to Me
    Awake
    Persons Unknown
    Carnivale
    The Pillars of The Earth
    Rubicon
    Jericho
    Lost
    Rome
    Kyle xy
    Flashforward

bana göre hepside mükemmel, şu diyemem çünkü bana göre en iyi iki tane size göre en rezilidir.
  • quote:

quote:

quote:

Breaking Bad
    Oz
    Downton Abbey
    Doctor Who
    House M.D
    Homeland
    Lie to Me
    Awake
    Persons Unknown
    Carnivale
    The Pillars of The Earth
    Rubicon
    Jericho
    Lost
    Rome
    Kyle xy
    Flashforward

bana göre hepside mükemmel, şu diyemem çünkü bana göre en iyi iki tane size göre en rezilidir.

Peki size göre en iyi iki tanesi hangisi ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Breaking Bad
    Oz
    Downton Abbey
    Doctor Who
    House M.D
    Homeland
    Lie to Me
    Awake
    Persons Unknown
    Carnivale
    The Pillars of The Earth
    Rubicon
    Jericho
    Lost
    Rome
    Kyle xy
    Flashforward

Peki size göre en iyi iki tanesi hangisi ?

Aslında seçmezdim ama siz zorladınız benim için hepside mükemmel.

Oz
    Downton Abbey
    Persons Unknown

Ancak üçe inebildim.

• ben izlediğim dizileri ve konularından biraz bahsedeyim sen birşeyler çıkarırsın artık öncelikle kesinlikle ve kesinlikle Prison Break(4 sezon)diyorum ne derseniz diyin izlemeye başlayınca bırakamayacaksın hep bir sonraki bölümü merak ediceksin başlamanı tavsiye ederimkomedi olarak Himym diyebilirim canın sıkılınca aç izle gülersin himym'i çerez gibi düşün canın sıkıldıkça atıştırmalık aç izle aç izle aynı bölümleriThe Kill Point var eski bir yapım 1 sezon zaten(8 bölüm)banka soygununu anlatıyor genel olarak detaylı olaylar var biraz spoiler vermeyelim.Rome iktidar kavgalarını anlatıyor.Sende mi Brütüs olayı 2 sezon kısa zaten(kan gövdeyi çok götürmüyor siyaset daha ağırlıklı)Dexter'ıda öneririm sarıyor izledikçe izleyesin gelebilir tabi bu kişiden kişiye göre değişir.Dexter Miami Metro Polis Departmanı'nda kan sıçrama analizcisi diğer yandanda geceleri katil(7.sezon bitti 8.sezon son sezon olacakmış).Sıra geldi Game of Thrones'a bu diziyide şiddetle tavsiye ederim başlayınca bırakamayacaksın ama çabucak bitecek çünkü daha 2 sezon çektiler winter is comingSherlock zaten diyecek birşey yok sherlock u biliyorsundur özel dedektif daha 2 sezon yayınlandı film tadına dizi bir bölümü 1:30 saat ki bence başarılı bir yapımSpartacus e gelirsek diyorsanki benim izleyeceğim dizide kan gövdeyi götürcek kollar kafalar bacaklar kopacak diyorsan kaçırmaki eğer bu tarz şeyleri seviyorsan sıkılmadan çabucak bitirirsin(3.sezon bitti 4.sezonu bekliyoruz)The Walking Dead ilk sezonu çok hareketli 2.sezon biraz sıkılmıştım ama 3.sezon yine çok iyi işler çıkardılar bence sıkılmadan izleyebileceğin bir dizi dahaLost var anlatmaya gerek duymuyorum zaten biliyorsundurHouse M.D evet doktor dizisi bu dizi benim hayat felsefemi değiştirdi diyebilirim hastalıkların teşhisini buluyor bir nevi Sherlock'un tıp versiyonu diyebilirizGrey's Anatomy buda Doktorlar'ın orjinal versiyonu ama öyle tavsiye edilcek birşeyi yok doktorluktan çok hastane köşelerindeki yiyişmeleri anlatıyorAmerican Horror Story var korku diye geçiyormuş ama daha korkmadım genç hizmetçi için izliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: dexlab

ben izlediğim dizileri ve konularından biraz bahsedeyim sen birşeyler çıkarırsın artık öncelikle kesinlikle ve kesinlikle Prison Break(4 sezon)diyorum ne derseniz diyin izlemeye başlayınca bırakamayacaksın hep bir sonraki bölümü merak ediceksin başlamanı tavsiye ederimkomedi olarak Himym diyebilirim canın sıkılınca aç izle gülersin himym'i çerez gibi düşün canın sıkıldıkça atıştırmalık aç izle aç izle aynı bölümleriThe Kill Point var eski bir yapım 1 sezon zaten(8 bölüm)banka soygununu anlatıyor genel olarak detaylı olaylar var biraz spoiler vermeyelim.Rome iktidar kavgalarını anlatıyor.Sende mi Brütüs olayı 2 sezon kısa zaten(kan gövdeyi çok götürmüyor siyaset daha ağırlıklı)Dexter'ıda öneririm sarıyor izledikçe izleyesin gelebilir tabi bu kişiden kişiye göre değişir.Dexter Miami Metro Polis Departmanı'nda kan sıçrama analizcisi diğer yandanda geceleri katil(7.sezon bitti 8.sezon son sezon olacakmış).Sıra geldi Game of Thrones'a bu diziyide şiddetle tavsiye ederim başlayınca bırakamayacaksın ama çabucak bitecek çünkü daha 2 sezon çektiler winter is comingSherlock zaten diyecek birşey yok sherlock u biliyorsundur özel dedektif daha 2 sezon yayınlandı film tadına dizi bir bölümü 1:30 saat ki bence başarılı bir yapımSpartacus e gelirsek diyorsanki benim izleyeceğim dizide kan gövdeyi götürcek kollar kafalar bacaklar kopacak diyorsan kaçırmaki eğer bu tarz şeyleri seviyorsan sıkılmadan çabucak bitirirsin(3.sezon bitti 4.sezonu bekliyoruz)The Walking Dead ilk sezonu çok hareketli 2.sezon biraz sıkılmıştım ama 3.sezon yine çok iyi işler çıkardılar bence sıkılmadan izleyebileceğin bir dizi dahaLost var anlatmaya gerek duymuyorum zaten biliyorsundurHouse M.D evet doktor dizisi bu dizi benim hayat felsefemi değiştirdi diyebilirim hastalıkların teşhisini buluyor bir nevi Sherlock'un tıp versiyonu diyebilirizGrey's Anatomy buda Doktorlar'ın orjinal versiyonu ama öyle tavsiye edilcek birşeyi yok doktorluktan çok hastane köşelerindeki yiyişmeleri anlatıyorAmerican Horror Story var korku diye geçiyormuş ama daha korkmadım genç hizmetçi için izliyorum

Bunu yazmak için bayaa uğraşmışsınız sanırım. Gerçekten çok sağolun. House M.D.'ye başlayacağım.

• Atakangüler senın baslayıpta bitirdigin bi dizi varmı dostum?
    Preson break ve Lost Fenomendir..Gerisi Sonra Gelir.Bunu Bilir Bunu Söylerim.Genede Sen takıl
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.