Şimdi Ara

Başlayıp da bırakamayacağım dizi... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
4
Favori
3.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AtakanGuler

Arkadaşlar fazla uzun yazmayacağım. Sherlock gibi bir sonraki bölümü merak ettiren bir dizi arıyorum. Yani çok sürükleyici olmalı. Sihirli, büyülü, ejderhalı diziler ilgimi çekmiyor. Ayrıca person of interest gibi de tekdüze olmamalı yani her bölümdeki konu birbirinin devamı olmalı. Dizinin şuan devam ediyor olmasını tercih ederim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

American horror story dizisine bir bak istersen. Şu an 2.sezon sonları yaklaştı. Sürükleyicidir. Her sezonun konusu farklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hlsp

quote:

Arkadaşlar fazla uzun yazmayacağım. Sherlock gibi bir sonraki bölümü merak ettiren bir dizi arıyorum. Yani çok sürükleyici olmalı. Sihirli, büyülü, ejderhalı diziler ilgimi çekmiyor. Ayrıca person of interest gibi de tekdüze olmamalı yani her bölümdeki konu birbirinin devamı olmalı. Dizinin şuan devam ediyor olmasını tercih ederim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

American horror story dizisine bir bak istersen. Şu an 2.sezon sonları yaklaştı. Sürükleyicidir. Her sezonun konusu farklı.

Nasıl bir dizi olduğundan bahseder misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Seckin_Dost

Atakangüler senın baslayıpta bitirdigin bi dizi varmı dostum?
    Preson break ve Lost Fenomendir..Gerisi Sonra Gelir.Bunu Bilir Bunu Söylerim.Genede Sen takıl

Evet var. Türk dizisi olarak Ezel'i bitirdim. Mükemmel bir dizi kesinlikle Bir de prison break bitirdim. Tabii ki o da mükemmel.
  • Lost'da sürükleyici geliyor bana göre.
  • Breaking Bad var. En büyük özelliği izleyince bırakılamaması. Tabi dizinin ilk bölümünü izledikten sonra sonra ne olacak acaba derseniz devam edersiniz. Yoksa gözünüzde sıkıcı bir dizi olarak kalır.
  • Breaking bad aradığın şey.
  • Lost aradığın şey buna kesinlikle emin olabilirsin
  • quote:

quote:

quote:

Wiki de anlatmış bak istersen korku-drama dizisi. Klasik korku tarzı bir şey değil şaşırtacak bir çok şey mevcut. Korku derken korkutmasını da bekleme. Mesela bir karakterin öldüğünü 3-4 bölüm sonra anlamıştı herkes
    http://tr.wikipedia.org/wiki/American_Horror_Story

• Breaking Bad ve Dexter
  • quote:

Orijinalden alıntı: aggrekan

Breaking bad aradığın şey.

Breaking Bad'in ilk 4 bölümünü izledim fakat öyle çok merak ettirecekmiş gibi gelmedi bana
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Wiki de anlatmış bak istersen korku-drama dizisi. Klasik korku tarzı bir şey değil şaşırtacak bir çok şey mevcut. Korku derken korkutmasını da bekleme. Mesela bir karakterin öldüğünü 3-4 bölüm sonra anlamıştı herkes
    http://tr.wikipedia.org/wiki/American_Horror_Story

Dostum uğraşın için sağol fakat bu dizi sanırım bana göre değil

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aggrekan

Breaking bad aradığın şey.

Breaking Bad'in ilk 4 bölümünü izledim fakat öyle çok merak ettirecekmiş gibi gelmedi bana

olaylar zamanla daha ilgi çekecek hale gelecek devam et bence..
  • THE SOPRANOS
  • Revolution da izleyebilirsin çok hoşuma gitti benim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHApprentice

Revolution da izleyebilirsin çok hoşuma gitti benim

Revolution'un konusu bana saçma geldi ya biraz.
  • Breaking Bad
    Chuck
  • Favorilerime ekleyim.
  • Adam mesaj kasıyor
  • Revolution
  • Fringe dedi mi kimse?
    Bu arada gülmek istersem LiM'e bekleriz..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.