Prison Break diyenler kesinlikle yeni nesildir. Hayatlarında O.Z izlememişlerdir.
Bir kere OZ izleyin bakalım PB nin adını bir daha alıyormusunuz ağzınıza.
OZ
Prison break hapishane dizisi değildir şunu bir öğrenemediniz.
2 sezonu hapishanede geçtiği için evet hapishane değildir.
Oz dizisini herkes çok sevemez. Çok farklı bir kurgusu var. 24'ü bu konuda tek geçerim. 2 günde 1 sezon bitirtir
izlemediğim bisürü dizi var şimdi bunlara sarsak işten güçten atılırım valla :) zaman lazım izlyebilmek için
Breaking bad , game of thrones, the walking dead vs The walking dead in içinde zombiler felan var ama sıkılmazsız , breaking bad in bir sonraki bölümlerini çok merak ediceksin , game of thrones da demir tahta geçmek için çalışan elemanlar var bu üç diziye kefilim.
Friends var. Karakterler odanın içinde dolaşır bi süre sonra, öyle içten dizidir
The O.Z ve Sons of Anarchy izle. Bu ikisinden daha iyi bir dizi izleyemedim hala.
Sons of Anarchy. tabi eğer herhangi bir diziyi bitirebilme kabiliyetine sahipsen.
Dexter diyebilirim
House M.D
breaking bad gerçekten izlediğim en iyi dizilerden
shameless californication
quote:
Orijinalden alıntı: zigör
Ben de dizi tavsiyesi izliyorum. Şu ana kadar ki dizi durumundan bahsedeyim.
Behzat Ç. hariç izlediğim bir dizi yok, 2 yıldır televizyona dokunmuyorum.
Yabancı dizilerden en sevdiğim 3 ü;
1) Sherlock 2) House M.D 3) Fringe
Bunun dışında How I Met Your Mother eğlencesine izledim. The Big Bang Theory, yalnızca Sheldon için izledim, Prison Break 5 bölüm izleyip bıraktım, Lost 3 sezon izleyip bıraktım.
Boş bir dizi izlemek istemiyorum. Dizide olmasını istediğim tek unsur zeka. How I Met Your Mother gibi aptal bir dizi daha izlemek istemiyorum, onda yeterince gülüyorum, fazlasına gerek yok.
Büyük bir S. Holmes hayranıyım. Martı yayınlarından tüm Holmes serisini okudum, bunun dışında başka yayınlardan da tek tek hikayelerinin anlatıldığı birçok kitap okudum, üstelik hepsini 2-3 er defa okudum. Sherlock dizisini bugün 4. defa 2. sezonu izliyorum. Robert Downey Jr. filmlerinin ilkini 10 , ikincisini 5-6 defa izlemişimdir. Kısaca Holmes hayranıyım.
House de aynı şekilde zeka dolu olduğundan, hastalıklar için değil yalnızca House u takip etmek için izledim.
Fringe ise bilim sevgim yüzünden izledim, bu tarz bilim kurguları çok severim.
Dexter da izlemeyi denedim ve sıkıldım zamanında, tekrar bir bakacağım bir ara.
Başka bir tavsiyesi olan var mı ?
Breaking Bad
Boardwalk Empire
"The Killing", "Homeland" dizileri sana ilaç gibi gelecektir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme