Şimdi Ara

başlığı koyamadım :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 adet aynı model Seagate marka HDD im var..dosya kaybı tehlikesi yüzünden raid yapmadım..bir diskte vista diğerinde XP yüklü...şimdi sormak istediğim şu;

1.HDD ikiye böldüm,aynı şekilde 2.HDD i de 2 ye böldüm...
    yani C ile D Vista , E ile F de XP oluyor...
    şimdi ben C den PC yi açıyorum,oyunları F sürücüsüne yüklersem herhangi bi yavaşlama falan olur mu ?

yani kısaca sistem 1 diskten çalışıyor,oyunlar ise 2.diske yüklü..performans sorunu yaşarmıyım ?

HDD özellikleri : 500GB 32MB Cache li Sata II 3GB

soru biraz çocukça oldu ama idare edin

• Kompozisyonlar başlıksız olmayacağı gibi forum içinde açılan konular da başlıksız olmaz. Bu durumda kurallara aykırı bir konu oluyor... (?)
  • ne demek istiyorsun başlık olmasa konu açma kabul edilmiyor zaten ! konunun başlığı olduğunu görmüyormusun ? neyse küçük bişeyi uzatmanın mantığı yok...

sorunun cevabını arıyorum...
  • Teknik Yardım Bölüm Kuralları

http://forum.donanimhaber.com/m_23274170/tm.htm

1 - Mümkün oldugunca arama yapmadan konu açmayiniz.
    2 - Illegal içerik paylasiminda ve isteginde bulunmayiniz.
    3 - Açilan konularda basliklarinizi konu ile ilgili ve anlasilir seçiniz.
    4 - Kisi ve kurumlara hakaret içerikli ve ya rencide edici mesajlar yazmayiniz.
    5 - Yardim istediginiz konularda sorununuzu açikça belirtiniz.
    6 - Firmalar hakkinda küçük düsürücü, asagilayici ve ispat edilemeyecek içerikte mesajlar yazmayiniz.
    7 - Teknik Yardim bölümünü sadece kendi amaci için kullaniniz ve gereksiz konu açmaktan kaçininiz.
    8 - Konu içinde kesinlikle tartismayiniz. Rahatsiz oldugunuz mesajlara cevap vermek yerine sikayet butonunu kullanarak bize bildiriniz.
    9 - Cezali üyelerin 2. bir hesap almasi kesinlikle yasaktir ve yeni hesaplari sinirsiz kapatilacak, kendi hesaplarinin cezasi da uzatilacaktir.
    10 - Lütfen imza kurallarina uyunuz, imza kurallari için tiklayiniz..
    11 - Forum sözlesmesinde belirtilen kurallar bu bölümde de geçerlidir.
    12 - Açtığınız bir konuyu ilgi görmemesi ya da aşağıya düşmesi durumunda ısrarla gereksiz mesajlar yazmak sureti ile (smile koymak, "up,güncel" yazmak v.b.) üste taşımanız flood suçundan ceza almanıza sebep olabilir. Gerekli görüldüğü hallerde konu kaldırılabilir.

Forumla ilgili önerileriniz, elestirileriniz, sikayetleriniz için tiklayiniz..

Bu bölümü kullanan üyelerimiz kurallari kabul etmis sayilir, kurallara uymayan üyeler uyarilmadan cezalandirilacaktir.

Ayrica;
    Son Günlerde Baslik Mevzusunda Göze Hos Gelmeyen Anlamsiz Açik Olmayan Basliklar Açilmaktadir. (Örnegin ; Acil Yardim , Çok Acil, Ustalar Bi bakin,Yardim Edin) Gibi Bu durum Görüntü Kirliliginden Baska Hiç Bir sey vermemektedir.
    Lütfen Açacaginiz Konunun Basligini Anahtar Kelime seklinde Yazin.

Örnegin;Anakartinizda Problem Çikti. Ram slotlari arizalandi yada Süpheleniyorsunuz
    Konu Basliginiz Anakart Problemi
    Anakart Ram Slotlari Arizasi Gibi Yazarsaniz Bilen Kisi Basligi Okuyacak ve Biliyor Ise zaten Girip cevaplayacaktir.

Yani Konu Basliginiza Ana nedeninizle Ilgili Ipucu kelimeler Yazarsaniz Daha Göze Hos gelir ve sorununuz Daha Çabuk Diger Kullanicilarimiz Tarafindan sonuçlandirilmaya çalisilinir.

Lütfen Bu Konuda Görüntü Kirliligi Yaratmamak adina sizlerden Özen Göstermenizi Istiyoruz

• quote:

Orjinalden alıntı: FoRZaMéMéT

ne demek istiyorsun başlık olmasa konu açma kabul edilmiyor zaten ! konunun başlığı olduğunu görmüyormusun ? neyse küçük bişeyi uzatmanın mantığı yok...

sorunun cevabını arıyorum...

Konu kilitlenmesin, silinmesin istiyoruz ama maalesef iyi niyetimizi suistimal ediyorsunuz. Bu konu da kulağınıza küpe olsun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.