Şimdi Ara

Başlıyosan Kendine göre bir yere başla!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar. Uyeligi bu siralar actim,herkes nereye baslasam ne yapsam diye soruyor,bir arkadas hangi salona baslasam yazmis, salonun ogrencisi olarak onerdigimde tanitim hesabisin vb dedi. Biriniz yazmissiniz suna basliycam oneriniz ne bisey yaziyoruz karsi cikiyorsunuz saygisiz ithamlarda bulunuyorsunuz. Allah askina hangi sporu yapmab gerektigini sana biz mi soyleyecegiz.Gir internete felsefelerine bak kurallarina bak nasil bir disiplini olduguna bak ve "bu bana uyar" de burdan bi oneri istediginiz zaman 10ksii farkli farkli yorumlarda bulunuyor hepsi kendi yaptigi sporu yuceltecektir ister istemez. Sizde "ama şu sporda şoyle bişey var " diye onerilere cevap vereceginize ayaga kalkin oturup gunlerce haftalarca ne yapsam ne etsem diue elalemden medet umacaginiza antrenman yapin. Amacin musabik olmak mi stres atmak mi sokakta kendini savunmak mi kilo vermek mi almak mi amacin ne ? Bize durip dururken neye baslayayim diye soruyorsun, vucudunun iyi yonlerini kotu yonlerini sen biliyorsun.en iy karari kendin verirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.