Şimdi Ara

Başörtüsü Problemi Bitti mi demiştiniz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
2
Favori
4.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu başörtüsü acıtasyonu da bir türlü bitmedi.

Dolar, euro rekor mu kırdı?
    Hemen başörtülü bacımıza saldırdılar edebiyatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenler otogarı alt katı -- 27 Mart 2018; 23:47:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimidi birsi çıkar ben kamera kayıtlarını izledim der, ama sonra bir bakılır ya kamera kaydı yok yada o kamerada öyle bir olay yok, bunlar işlerine gelse çıkarlarına uysa aslında Allah birde olmayabilir bile diyebilecek karakterde oldukları için nedense inanasım gelmiyor.
  • Sürükleyici bir senaryo olmuş devamında deri eldivenli kabataş çetesi ile bir crossover bölüm çekilebilir. Puanım 8/10.
  • Bir kisinin yaptigi olayi neden bir kesime yikmaya calisiyorsunuz ki? Koruklemeyin olm su kavgaları. yapani kinayin anlarim da herkesi suclayip sen de karsiya satasinca olay bitmiyor işte

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • özellikle Atatürk adının geçmesi, Atatürk çü laik denmesi, ilginç, Atatürkçü ve laikleri din düşmanı olarak göstermek tahmin edin bakalım önümüzdeki seçimlerde kimin işine gelir.
    o türbanlı bacı kendisi daha 9 yaşındayken 50 yaşında bir dindara karı olmadığı için Atatürkçülere dua edeceğine, nasıl oyunların peşinde koşuyor hayret valla, boşuna dememişler bunlara iyilik yapmayacaksın, döner fetöşler gibi seni ısırırlar.
    şimdi düşündüm de belkide 9 yaşındayken 50 yaşındaki bir dindara karı olmasını engelledikleri için Atatürkçülere bu kadar düşmandır kim bilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zagor_71 -- 28 Mart 2018; 2:15:56 >
  • Kız arka koltukta oturan bir bayan türbanımı çekti ve sonra bana tekme atmaya çalıştı diyor.

Arka koltuktaki biri ön koltuktaki birine nasıl tekme atabilir, onu çözmeye çalışıyorum şimdi, rahatsız etmeyin :|

Birşeyi daha çözmeye calışıyorum: Medyadaki binbir çeşit senaryo haberlere nasıl olur da forumdaki hemen herkes anında inanıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 28 Mart 2018; 3:12:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • başörtü sorunu yada müslümanlara yapılanlar bitmedi sadece iktidarda bürokraside yada askeriyede yetkin olarak bulunmadıklarından dolayı sadece arada ayşegül arslan ve bunun gibi durmlardada görüldüğü gibi sözel tepkiler çerçevesinde kalıyor. bir yetki yada hakimiyet elde ettiklerinde kaldıkları yerden devam edecekleri aşikar.
  • Dangalak her daim her yerde ve her zamanda dangalaktır. Bunun siyasi görüş, din, ırk, dil vs. ile alakası yok. Ama nasıl oluyorsa bir dangalak nedeniyle birkaç sefer dışında neredeyse her seçimde Chp'ye oy atan, dışarıya çıktığında başını örten, beş vakit namazını yaşlılık ve hastalık kaynaklı kaçırmadığı müddetçe kaçırmamak için elinden geleni yapan, gördüğü her şehit haberinde gözü dolup arkasından dua eden, gecenin bir vakti yan odadan gelen mırıldama sesiyle ödümü kopartan ama bütün gece meğer dua etmiş olan, hastalığı iyice ağarlaştığı için inşallah mübarek ramazan ayında ölürüm diye dua eden ve bu şerefe ulaşarak belki de şehit olan rahmetli anneanem sırf bir partiye oy verdiği için burada yazan bazı sıfat kullanırsam canlarını yakacağım tiplere göre din ve devlet düşmanı oldu, öyle mi ? En basit tabiriyle sizin zihniyetinize tüküreyim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.