Bildirim
Başörtüsü Problemi Bitti mi demiştiniz?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yine mi mağdur oldunuz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Holk
Yine mi mağdur oldunuz?
oo iki yüzlülük alırım bir dal.
Tam tersi olsa şimdi burada yırtınıyor olurdun. Ama işine gelmeyince hemen sulandırma / önemsizleştirme çabaları.
Rezilliğinde bir sınırı olması lazım. Siyaset için kendinizi bu kadar küçük düşürmeyin. -
Bakalım otobüste saldırıya uğrayan şortlu kadın kadar medya ve kadın hakları savunucuları tarafından ilgi görücek mi? -
Bunun gibi tahammülsüz insanlar kesinlikle mesleğinden ihraç edilmeli -
geçicek bu günlerde...az sabır -
quote:
Yine mi mağdur oldunuz?
Rezilsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabikisi de...
Ben başımı tekrar örtmek için tuvalete gittim..
Yeni nesili rahat bırakınız
Siyasetlerinize onların henüz cahil akıllarını alet etmeyiniz
Bu olayı yapan belli ki anormal bir kişi öğretmen
Buradan faiz nema üretmeyiniz
Bu ülkede lisede bile başörtüsü türban vs kaç senedir serbest
Buradan ekmek çıkarmak menfaat edinmek ayıptır ayıp
Bu gencecik kızın kişisel hakları adına ona yapılan da ondan menfaat sağlayan kafa da aynı benim gözümde.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Referandum öncesi "din" üzerinden siyaset yapan bir partinin muhalefeti olan bir partinin "din" düşmanlığı yapacağını mı sandınız? "TERÖRİSTSİN SAYISAL OKUYAMAZSINIZ,BİZ KEMALİSTİZ" den sonrasını okumadım zaten. Bence dini sizin zihniyet bozdu. Din eğitimi artarken neden toplum ahlakı çöktü sanıyrosunuz? Din insan ile onun tanrısı arasında olur. Siz dini topluma dayatıyorsunuz. Heryerde sahte insanlar dolasıyor...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Baştaki 10-15 saniyelik kısmın çözümünü yapıp yazında olayın ne olduğunu çözelim.
Sadece bir tarafın ifadesiyle mi olayı anlayacağız?
Şortlu kadında olayın şahitleri ve video kaydı vardı.
Ses olmasa dahi olayın olduğu belli. Bu olayda elde ne var bir görsek -
quote:
Orijinalden alıntı: ertugrulds
SEN TERÖRİSTSİN, SAYISAL OKUYAMAZSIN, KAPALISIN, BİZ KEMALİSTİS ATATÜRKÜN KURDUĞU BU ÜLKEDE YAŞAYAMAZSINIZ, KAPALILAR ÖLMELİ, O BAŞINDAKİNİ ÇIKARACAKSIN, KÜÇÜK O***PU, FAHİŞE, KALTAK
Kesin böyle bir cümle kurmuştur.
Tanrıyla konuştuğunu iddia eden ya da bir tarafından hadis uyduran nasıl ki meczup deli ise her kesimin delisi vardır
Genelleme yaparsak tüm dindarlar meczup tüm öğretmenler şizofren olur
Yapmayalım
Buradaki olay şahsa özel olay belli ki o öğretmen normal değil
Biraz izan biraz akıl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 14 Şubat 2017; 1:07:11 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Referandum öncesi "din" üzerinden siyaset yapan bir partinin muhalefeti olan bir partinin "din" düşmanlığı yapacağını mı sandınız? "TERÖRİSTSİN SAYISAL OKUYAMAZSINIZ,BİZ KEMALİSTİZ" den sonrasını okumadım zaten. Bence dini sizin zihniyet bozdu. Din eğitimi artarken neden toplum ahlakı çöktü sanıyrosunuz? Din insan ile onun tanrısı arasında olur. Siz dini topluma dayatıyorsunuz. Heryerde sahte insanlar dolasıyor...
Yok artık. Dayatma konusunda hedefi şaşırmış olmayasın. Dayatma dediğin bir yenilik getirirken eskisini yasaklayarak yapılır . Düşün bakalım bir uygulama getirince diğerlerini yasaklayan kim var bu ülkede ?
Akla ilk gelen İsmet ve onun CHPsi oluyor. Tabi birde sonuna kadar destekçisi olan siz seçmenleri.
Biz sizin yasakladıklarınızı özgürleştirmenin peşindeyiz. Size yeni zorunluluklar getirmiyoruz. Sizin yasakladıklarınızı serbestleştiriyoruz o kadar.
Sizden mağduriyet çıkmamasının sebebi bu. Biz sizin gibi değiliz. Bizi kendinizle karıştırmayın.
-
Sidik yarışına çevirdikleri icin o makamların hizmet için olduğunu unutup ota böceğe sariyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Treth
quote:
Yine mi mağdur oldunuz?
Tam tersi olsa şimdi burada yırtınıyor olurdun. Ama işine gelmeyince hemen sulandırma / önemsizleştirme çabaları.
Rezilliğinde bir sınırı olması lazım. Siyaset için kendinizi bu kadar küçük düşürmeyin.
Bu yapılan şüphesiz ki yanlıştır ama burada bu yapılan kadar yanlış bir şey daha var.
40 tane çocuğa tecavüz ettiklerinde meclis araştırma komisyonu kurulmasin ne gerek var diyen senin burada iki yüzlülükten namustan sereften ve haysiyetten dem vurmaya hakkın yok diye düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Atılgan oo
quote:
quote:
Yine mi mağdur oldunuz?
Rezilliğinde bir sınırı olması lazım. Siyaset için kendinizi bu kadar küçük düşürmeyin.
Bu yapılan şüphesiz ki yanlıştır ama burada bu yapılan kadar yanlış bir şey daha var.
40 tane çocuğa tecavüz ettiklerinde meclis araştırma komisyonu kurulmasin ne gerek var diyen senin burada iki yüzlülükten namustan sereften ve haysiyetten dem vurmaya hakkın yok diye düşünüyorum
Sadece hiç bir işe yaramayacağını dile getirdim. Onunla uğraşana kadar çocuk tacizcileri için çok daha ağır bir ceza ve önleyici çalışmalara zaman ayırsalar daha iyi.
Bu tecavüzün savunulması değil farklı bir bakış getirmektir. Sizin gibi çamur at izi kalsın zihniyeti anlamaz gerçi böyle şeylerden.
-
El alem marsa giderken bizimkiler 21. yüzyılda insanların kıyafetiyle uğraşıyor, kendi pisliğimizde boğulmayı hak ediyoruz gerçekten..
quote:
quote:
quote:
quote:
Yine mi mağdur oldunuz?
Sadece hiç bir işe yaramayacağını dile getirdim. Onunla uğraşana kadar çocuk tacizcileri için çok daha ağır bir ceza ve önleyici çalışmalara zaman ayırsalar daha iyi.
Bu tecavüzün savunulması değil farklı bir bakış getirmektir. Sizin gibi çamur at izi kalsın zihniyeti anlamaz gerçi böyle şeylerden.
Alakası yok niyetin belliydi . Hatta iyi niyetli olduğunu varsayarak komisyonun kurulmasının nasıl faydalar sağlayacağını sana öğretmiştim ama sen hala aynı şekilde mesaj atmaya devam etmiştin.
Bak insanlar belli ideolojileri benimser bu doğrultuda hakeret eder. Senin nasıl bir yolda hareket ettigin belli. O komisyon için kurulmasin demek sonra buna bahane olarak daha başka şeyler yapılsın komisyon kurulmasin demek senin ideolojini yansıtıyor. Daha fazla açıklama yapmaya gerek yok sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Yine mi mağdur oldunuz?
Alakası yok niyetin belliydi . Hatta iyi niyetli olduğunu varsayarak komisyonun kurulmasının nasıl faydalar sağlayacağını sana öğretmiştim ama sen hala aynı şekilde mesaj atmaya devam etmiştin.
Bak insanlar belli ideolojileri benimser bu doğrultuda hakeret eder. Senin nasıl bir yolda hareket ettigin belli. O komisyon için kurulmasin demek sonra buna bahane olarak daha başka şeyler yapılsın komisyon kurulmasin demek senin ideolojini yansıtıyor. Daha fazla açıklama yapmaya gerek yok sanırım.
Ooo kendini aşmışsın bakıyorum artık niyet okuyuculuğa başlamışsın. Hatta bir üst seviyeye geçip benden bile iyi bildiğini söylüyorsun.
Tebrik ederim.
-
Siyasetlerinizi...sağınızı da solunuzu da emi
O gencecik çocuklara ne tekme atabilir ne sulanabilir ne tecavüze yeltenebilirsiniz
Bu olay bu kadar basit
Ne humanizm ne din ne ahlak ne akıl ne mantık ne bilim buna izin verir
Bunu yapan ya da bu olayı kullanan her siyaset sahibi bir lütfen defolup gitsin zihinlerden.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
|
Rezilsiniz.
|
Niyet okuma denen şey belirsiz durumlar için yapılır. 40 çocuğa tecavüz edildiği bir durumda birileri meclis araştırma komisyonu kurulsun derken biriside çıkıp gerek yok kurulmasin derse herkesin niyeti açık ve net ortadadır. Okumaya gerek yok alninizda yazıyor zaten.
|
40 tane çocuğa tecavüz ettiklerinde meclis araştırma komisyonu kurulmasin ne gerek var diyen senin burada iki yüzlülükten namustan sereften ve haysiyetten dem vurmaya hakkın yok diye düşünüyorum |
Bak insanlar belli ideolojileri benimser bu doğrultuda hakeret eder. Senin nasıl bir yolda hareket ettigin belli. O komisyon için kurulmasin demek sonra buna bahane olarak daha başka şeyler yapılsın komisyon kurulmasin demek senin ideolojini yansıtıyor. Daha fazla açıklama yapmaya gerek yok sanırım. |
Referandum öncesi klasik türban mağduriyeti yaratıp, AKP'li seçmeni tatmin etme çabası.
Ulan yeter be arkadaş, yıllardır türbanlı bacım diye ortalığı yıktınız, diğer insanlara baskı kurup mağdura yattınız ve hala aynı türban silahını kullanıp algı yaratmaya çalışıyorsunuz. Dinin, islamın adını kirlettiniz, bir de pislik siyasetinize alet ediyorsunuz. Hayır bu adamlar AKP seçmenini salak yerine koyup, her seçim öncesi aynı oyunu oynuyorlar, bir tane AKP'li olayın farkına varmıyor mu? İnsanları aptal yerine koyup, kukla gibi oynatıyorlar... AKP seçim klasiği. |
Benzer içerikler
- suriye araba sitesi
- başkent inşaat dolandırıcılığı
- sezen aksu pkk
- nur tuğba aktay boşandı
- reisten sonra kim gelecek
- noter bilgi ne demek
- adresten fay hattı sorgulama
- kaliforniyum nedir
- fiat 600 fiyat
- trendyol kime satıldı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X