Şimdi Ara

Başörtüsü Problemi Bitti mi demiştiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
2
Favori
4.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: Atılgan oo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Atılgan oo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Holk

Yine mi mağdur oldunuz?

oo iki yüzlülük alırım bir dal.

Tam tersi olsa şimdi burada yırtınıyor olurdun. Ama işine gelmeyince hemen sulandırma / önemsizleştirme çabaları.

Rezilliğinde bir sınırı olması lazım. Siyaset için kendinizi bu kadar küçük düşürmeyin.

Bu yapılan şüphesiz ki yanlıştır ama burada bu yapılan kadar yanlış bir şey daha var.

40 tane çocuğa tecavüz ettiklerinde meclis araştırma komisyonu kurulmasin ne gerek var diyen senin burada iki yüzlülükten namustan sereften ve haysiyetten dem vurmaya hakkın yok diye düşünüyorum

Sadece hiç bir işe yaramayacağını dile getirdim. Onunla uğraşana kadar çocuk tacizcileri için çok daha ağır bir ceza ve önleyici çalışmalara zaman ayırsalar daha iyi.

Bu tecavüzün savunulması değil farklı bir bakış getirmektir. Sizin gibi çamur at izi kalsın zihniyeti anlamaz gerçi böyle şeylerden.

Alakası yok niyetin belliydi . Hatta iyi niyetli olduğunu varsayarak komisyonun kurulmasının nasıl faydalar sağlayacağını sana öğretmiştim ama sen hala aynı şekilde mesaj atmaya devam etmiştin.

Bak insanlar belli ideolojileri benimser bu doğrultuda hakeret eder. Senin nasıl bir yolda hareket ettigin belli. O komisyon için kurulmasin demek sonra buna bahane olarak daha başka şeyler yapılsın komisyon kurulmasin demek senin ideolojini yansıtıyor. Daha fazla açıklama yapmaya gerek yok sanırım.

Ooo kendini aşmışsın bakıyorum artık niyet okuyuculuğa başlamışsın. Hatta bir üst seviyeye geçip benden bile iyi bildiğini söylüyorsun.

Tebrik ederim.

Niyet okuma denen şey belirsiz durumlar için yapılır. 40 çocuğa tecavüz edildiği bir durumda birileri meclis araştırma komisyonu kurulsun derken biriside çıkıp gerek yok kurulmasin derse herkesin niyeti açık ve net ortadadır. Okumaya gerek yok alninizda yazıyor zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu basörtüsü magdurlugunu da yiyip yiyip bitiremedi bunlar. Adam olmaz bu ülke
  • Treth kullanıcısına yanıt
    akla ilk ismet gelmesin ismet atatürk'ün izinden gitti.Atatürk e söyleyemediğin sözleri İnönüye söyleme.İşte bu kadar korkaksınız.

Bu olaydan bize ne?Toplumda böyle yüzlerce olay olur.İki kişi arasındaki kavga.Bir olaya da şu bizden şu onlardan diye bakmayın.İlk önce insan olarak bakın.

"Sizin yasakladığınız özgürlükler".Söylesene neymiş o özgürlükler?Tarikatlar,tekkeler mi.Tabii ülkeyi tarikat yuvası haline getirdiniz.
    Şeyh,şıh gibi ünvanlar mı.Zaten etraf şeyh dolu neyinize yetmiyor?

vay babam.yasaklarımızı serbestleştiriyormuş.Vandetta mübarek.Ülkende kitap basılamıyor ama yasaklar kalkıyormuş.Ne "kutu" ama.

Ama bir konuda haklısın.Siz kimseyle karıştırılamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsterixOburix -- 14 Şubat 2017; 1:33:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0z0z

Siyasetlerinizi...sağınızı da solunuzu da emi
    O gencecik çocuklara ne tekme atabilir ne sulanabilir ne tecavüze yeltenebilirsiniz
    Bu olay bu kadar basit
    Ne humanizm ne din ne ahlak ne akıl ne mantık ne bilim buna izin verir
    Bunu yapan ya da bu olayı kullanan her siyaset sahibi bir lütfen defolup gitsin zihinlerden.

Bazı dinler öldürüyor bile hocam bilgilendirmek istedim.

Konuya gelirsek, bir iki akıl yoksunu vatan mı kurtardı çocuğa saldırarak? Çocuğun suçu ne ki? Terörist mi? Hain mi? İsteyen istediği şeye inanır, kendi üzerinde istediği şeyi yapar. Başörtüsü taktı diye saldırmak nedir? Bu da gericiliğin bir farklı versiyonu. Hayır yaptığın suç sana o hakkı kim ney veriyor? Burada kendinden olmayan kesimi teröristlik hainlikle suçlayanlara da değinmek gerekir. Bu yaptıkları kutuplastirma toplumsal bölünmeye yol açıyor. Amaçları ne tahmin etmek zor değil.

Olay doğru mu? Kanıt video falan var mı? Malum iyice Yalancı çoban hikayesine döndüler.

• Zamanlama manidar. Nasıl kanal d'den atılan muhabir birer algı oyunuysa bununda aynı şeklide algı oyunu olduğunu düşünüyorum. Galeyana gelmeyin.

• Eğer bu gerçekse kemalistiz diyen, Atatürk'ü anlayamayan ve putlaştırıcı sapkın güruh hala etkisini yitirmemiş demektir.

Zaten bu akp ve chplilerin aşırıları ülkemizdeki kutuplaştırmayı arttırıyor. Bir saygı duyamadınız birbirinize. İlaç belli Türk Milliyetçiliği ama bizi de ırkçı foşik diye yerersiniz, o nedenle onu da öneremiyorum size. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snowizma -- 14 Şubat 2017; 1:40:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsterixOburix

akla ilk ismet gelmesin ismet atatürk'ün izinden gitti.Atatürk e söyleyemediğin sözleri İnönüye söyleme.İşte bu kadar korkaksınız.

Bu olaydan bize ne?Toplumda böyle yüzlerce olay olur.İki kişi arasındaki kavga.Bir olaya da şu bizden şu onlardan diye bakmayın.İlk önce insan olarak bakın.

"Sizin yasakladığınız özgürlükler".Söylesene neymiş o özgürlükler?Tarikatlar,tekkeler mi.Tabii ülkeyi tarikat yuvası haline getirdiniz.
    Şeyh,şıh gibi ünvanlar mı.Zaten etraf şeyh dolu neyinize yetmiyor?

vay babam.yasaklarımızı serbestleştiriyormuş.Vandetta mübarek.Ülkende kitap basılamıyor ama yasaklar kalkıyormuş.Ne "kutu" ama.

Ama bir konuda haklısın.Siz kimseyle karıştırılamazsınız.

tam yav he he lik bir mesaj olmuş. ülkede kitap basılmıyormuşta efendime söyleyeyim şeyh şıh istiyomuşuzda falan filan.

Kendi kendine çalıp oynamışsın. Birde baan korkak demiş. Bu forumda çekinmeden Atatürk'ü eleştiren Atatürkü tanrılaştıranlarla dalga geçen sayılı üyelerden biriyim ben.

Sizin yöneticileriniz bile Atatürk eleştirlemez deyip ban atıyordu bundan 3 4 yıl önce gerçi şimdi baktım kendisi bırakmış forumu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Snowizma

Eğer bu gerçekse kemalistiz diyen, Atatürk'ü anlayamayan ve putlaştırıcı sapkın güruh hala etkisini yitirmemiş demektir.

Zaten bu akp ve chplilerin aşırıları ülkemizdeki kutuplaştırmayı arttırıyor. Bir saygı duyamadınız birbirinize. İlaç belli Türk Milliyetçiliği ama bizi de ırkçı foşik diye yerersiniz, o nedenle onu da öneremiyorum size. :)

Tebrikler
    Atatürk başbuğdur
    Kemalizm dedikleri tüm sonu izmle biten ve içini boşalttıkları ideolojidir chp inönünün gayretiyle o zamanlarda bitirilmeeye çalışılmıştır.
    Atatürk ideolog demagog değil bizzat kurtarıcı ve uygulayıcıdır. Tüm izmlerden uzaktır.
    Kendilerini kemalist addeden çoğu ruh hastası insanlardan uzak durmak şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 14 Şubat 2017; 1:45:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• neden insanların kıyafetleri birilerinin zoruna gidiyor anlamış değilim. ne amaçla ne giyerlerse giysinler başımı çevirip bakmam bile. biraz medeni olsunlar. CHP nin sorunu bu. Başları örtülü değiller ama beyinleri örtülü. O yüzden %25 in üstüne hiç bir zaman çıkamıyor. Çağdaşlığı başını açmak zannedenlerin bir an önce beyinlerindeki türbanı çıkartmaları gerekiyor.
  • Dünya değişir, gelişir ancak cehapenin gerici zihniyeti değişmez

• Olayı geçtim kıza yapılanları geçtim yazıktır günahtır, AKP win beyler dağılalım...

ama şunu demeden gitmicem otobüste tekme yiyen kızı savunmamak da sizin ayıbınız buradan siyasi rant elde etmekte sizin ayıbınız. Yüzünüz kızarmazda ben yinede söyliyim.
  • TÜRBANLI BACIMI NİYE SAYISAL OKUTMADINIZ ULEYYYNNNN
  • Olay olup bittikten sonra çekim yapıldığı belli çünkü kızın çantası yerde elinde de baş örtüsü var ve saldırgan ruh hastası kadın bağıra çağıra saçmalamaya devam ediyor.

Kurgu diyen ruh hastaları saldırgana gidip sorsunlar bakalım. Bu kurgu için kaç para almış.
  • Salak salak yazıp durmayın 5-6 yıl oncesınde boyle bır ayrım bıle yoktu başörü başörtü diye diye bır taraf dıger tarafı başka dıger tarafı başka gormeye başladı
    İnsanlar kutuplaştı artık ..

Bunun nedenı de bellı .boş boş konusup durmayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

Baştaki 10-15 saniyelik kısmın çözümünü yapıp yazında olayın ne olduğunu çözelim.
    Sadece bir tarafın ifadesiyle mi olayı anlayacağız?

Şortlu kadında olayın şahitleri ve video kaydı vardı.
    Ses olmasa dahi olayın olduğu belli. Bu olayda elde ne var bir görsek

Başörtüsü Problemi Bitti mi demiştiniz?

Kadın daha önce defalarca yapmış aynı şeyi.

• Türbanli veya degil ne fark eder yaw..

Artik yapmayin öyle rezillikler.

Kim zülmü yapmişsa lanetlenir,kimde magdursa destek olunur..

İslama karşi da olusturdugunuz bu ön yargidan vazgeçisin solcu kardeşlerim..bir müslüman olarak söylüyorum

İnanin sizede hak veriyorum bende artik bezdim iktidarin her seye siyaseti kariştirmasini,bende sıkıldım her defasinda müslüman olmayanlari dişlamalarina,her menfaati din ile elde etmeye calismalarindan..

Ama sizinde her defasinda islami kotulemenizden,islama karşi olusturdugunuz havadanda sıkıldim...

• Yaşanan olay rezillik savunulamaz.

Ama bunlar yaşanırken o fizik öğretmeni, şoför ve yolcular ne b.k yiyormuş acaba.

Kız başımı çekti, iki kere tekme attı, bi dünya hakaret etti diyor.

Olay en az 5 dk sürmüş gibi

• Yazıklar olsun. Chp nin bu ülkenin bir kısım halkına olan düşmanlığı hiç bitmeyecek.
  • Kesinlikle bitti diyemeyiz çünkü hiçbir sorun net bir şekilde bitmez lakin bugün konuşulacak en son şeylerden biridir başörtüsü, git üniversitelere kafelere bin çeşit farklı kapalı görürsün onların bile böyle bir sorundan haberleri yoktur. Ortada bazı olaylar vardır kınanır cezası varsa verilir ve asıl problemlere bakılır, tabii bu ülkede asıl problemlere bakılmaz orası ayrı konu

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.