Şimdi Ara

Başörtüsü Problemi Bitti mi demiştiniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
2
Favori
4.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle başlıklarla konu açıp bunu fırsata dönüştürmek isteyen provakatörlere imkan vermeyin.
    Aklınızı ve beyninizi kullanın böyle yaklaşımlar nefreti doğurur.
    Bunun yerine hangi görüşten, kim olursa olsun dışlayın ama şu konu açıp insanları kışkırtmaya çalışan zararlı varlıklara prim vermeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdci hobi

Bakalım otobüste saldırıya uğrayan şortlu kadın kadar medya ve kadın hakları savunucuları tarafından ilgi görücek mi?

Bakalım saldıran kişi yargılanmadan serbest kalıcak mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl bir hasta olduğu profilinden anlaşılıyor bunun gibilerin hapisaneden çıkmaması gerek
     Başörtüsü Problemi Bitti mi demiştiniz?

Başörtüsü Problemi Bitti mi demiştiniz?
  • Deri ceketliler üzerlerinede ìşemiş mi?

• azınlığın çoğunluğa hükmettiği dönemlerde vesayetler geçecek
  • Saldırıyı yapan kişi uyuşturucu tedavisi görüyormuş. Normal değil zaten yaptıkları.
  • Montaj olduğuna ya da akp tarafından referandum sürecinde kasıtlı yapıldığını düşünüp resmin tamamını görüyorum.

Artık bende işime gelmeyen konularda ç*mar olacağım. Cahille böyle başa çıkılıyor.

• El kadar bebeler ailelerinin zoruyla daha ne olduğunu bilmeden türban takıyorsa, sonra bu türbanlılar gidip orada burada yiyişip dinin adını lekeliyorsa bu ülkede türban sorunu bitmemiştir asıl. Siz olaya hep bakmak istediğiniz yönden bakıyorsunuz.

Ayrıca o mini şortlu tekmelenen kızda nerdeydiniz şimdi mi sesiniz çıkmaya başladı? 2 yüzlülere bakın hele.
  • Kardeş biz demedik oy verdiğin akp dedi basortusu problemi bitti diye yine kandirildilar zaaaaaa

• Referandum öncesi klasik türban mağduriyeti yaratıp, AKP'li seçmeni tatmin etme çabası.

Ulan yeter be arkadaş, yıllardır türbanlı bacım diye ortalığı yıktınız, diğer insanlara baskı kurup mağdura yattınız ve hala aynı türban silahını kullanıp algı yaratmaya çalışıyorsunuz.

Dinin, islamın adını kirlettiniz, bir de pislik siyasetinize alet ediyorsunuz.

Hayır bu adamlar AKP seçmenini salak yerine koyup, her seçim öncesi aynı oyunu oynuyorlar, bir tane AKP'li olayın farkına varmıyor mu?

İnsanları aptal yerine koyup, kukla gibi oynatıyorlar...

AKP seçim klasiği.

• quote:

Orijinalden alıntı: Holk

Yine mi mağdur oldunuz?

Şut ve blok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

+ Kasmak için burda yazdığını öğrendiğimden beri mesajların samimi gelmiyor aslan.

mesajlarıam gelen + lar filan benım pek umurumda degil. Kendi kendinize bir şeyler uydurup ona ınanıyorsunuz.
  • Bayram değil seyran değil son günlerde gördüğüm 2.haber bu.

Neyse yasalara göre ceza almaları gerektiren bir durum varsa almalılar.Tıpkı başka tekme atanlar veya geçenlerde kimlik isteyen motorcular gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

en çok artılanan 2. kişisiniz ss'nin altına ülke ve dünya gündemindeki muhalif arkadaşlar sağolsun yazan ben miydim?

muhalif kişiler sağ olsun derken + alma değil 508 blocktan bahsediyordum

En çok alıntılanan 2. kişisiniz konusu o. En çok artılanan değil.
  • Bu işin altında bir bit yeniği var, malum hayır - evet oranı tam net değil, kararsız bir grup var onu kim kendi tarafına çekerse.

Birisi bu tip olaylardan dem vuracak diğeri başka şeyleri deşecek. Sonuç bu ülkeden bir bok olmaz
  • Sevmediğim bir dini emir ama ne yapacaksın insan zorda kalınca cehennemde yanmamak için uyguluyor.Kadınların uygulaması falan hoşuma gitmiyor bu dini emri bir erkek olarak dini emir olmasaydı hiç başörtülü kız olmamasını dilerdim.
  • Gerçi geçen yılın haberiymiş ama yeni gördüm.

Öncelikle paylaşım tek tarafın iddiasını içeriyor, mahkeme kararı değil (geçenlerde kızın biri yanlış çocuğun adını verip öldürtmüştü hatırlayın, kabataş, camide içki vs.). Kararı üşenmeyip bulan olursa bi atıversin.

Eğer ki doğru ise, o kadının aklında bir sıkıntı olduğunu gösterir bu. Normal bir insan tavrı değil.

Bence de ortaokul ve lisede başörtüsü olmasa daha iyi. Sonuçta neden taktığını kimse bilmiyor maalesef. Bu forumda, farklı ortamlarda (diyanet dahil), hatta tüm internet aleminde, neden müslümansın lafının tek bir mantıklı açıklaması yok. Kendisinin bile bilmediği birşeyi, kızına zorla dayatmaktır bu.

14 yaşındaki kız kendi hür iradesiyle o başörtüsünü takmaz. Eğer öyle olsaydı, ailesi veya çevresinde Müslüman olmadığı halde başörtüsü takan en az 1 tane kız olurdu dünyada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asderty -- 27 Mart 2018; 12:49:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapılacak şey belli. Bu adamı görevden almak. Başlığa gelirsek evet başörtüsü problemi bitti. Hatta artık başörtüsüzlük problemi başladı.

CHP hede hödö diyenler de yallah başka kapıya. CHP yönetiminin ve seçmenlerinin böyle bir düşüncesi yok zaten. Olay ilçe teşkilatlarından birisinin yaptığını partiye mal etmekse, o zaman AKP'nin tümden halk düşmanı ilan edilmesi gerekir. Görüyoruz işte içlerinde nice zihni bozukların olduğunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 27 Mart 2018; 12:51:0 >
  • Başörtüsü olayının herhangi yasal bi dayanağı yok, idarecinin insafına kalmış. Her haltta olduğu gibi bu noktada da halkı kandırıyor akp.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.