Şimdi Ara

Bass Ağırlıklı Kulakiçi Kulaklık Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba bir öneri isteğim olacak

Cogunluk rap/hip-hop tarzı dinleyen biriyim yani gümbür gümbür güçlü, kaliteli bassları olan ve sesi net veren bir kulakiçi kulaklık arıyorum. Diğer türleri dinlerken de en azindan bozmazsa iyi olur.(bu paraya mümkün olduğunca tabiki)
    Verdiğim paraya değsin, 500₺‘ye kadar çıkabilirim. İkinci el de alabilirim yani biraz daha pahali tavsiye edebilirsiniz.
    Kablosuz tercih ederim ancak sesden aşırı feda etmek gerekecekse kablolu olmasini yeğelerim.

Daha öncesinde urbeats kullandım, memnundum ancak birikmis param da olunca daha iyi ses almak ve kablodan kurtulmak amaciyla beatsX aldım ancak ses seviyesinin ve bassların beklediğimden cok daha düşük olması sebebiyle satıp beats solo 2 wireless aldım. Onu begendim ancak terletme sorunu, beyaz renkli olması sebebiyle ve bir de kulakustu kulakliklarin istedigim bass punch’larını kulakiçlerine göre daha az hissettirdigini farkettim, Kârla satma firsati oldu ve sattim.
    Kafamda sennheiser momentum in ear vardı ama deneme firsatim oldu ve bassları yetersiz geldi. Şimdi de beats tour2 dusunuyorum 275₺ye buldum bir tane ama surekli soylenen beats gereksiz pahali cok daha iyileri var laflarından dolayı öneri arayışına çıktım:)

Değerli görüş ve tavsiyelerini bekliyorum, şimdiden teşekkürler:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daimonex -- 10 Şubat 2018; 14:59:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kulaklık Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.