Şimdi Ara

Bass kolonu içine modifikasyon (RESİMLER GELDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 haftaya kadar başlıyorum kolon sökülüp içine 14 cm fan takılıcak etrafına sese duyarlı led, tizler bilgisayara bağlanacak vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visoela -- 15 Temmuz 2013; 2:10:26 >

• sistemi kurunca bası sök bari sistemi titretir parçalar düzgün çalışmaz .D:
  • Onların kabinleri hesaplanıp yapılıyor.Bass frekansı değiştirirseniz hoparlör seker durur bass olmaz.Fanı unut.
    Bence onları beyaz boya çok hoş durur.
  • Hocam bassi soktum oraya 14 cn capinda fan takiyorum suan resimlerini ekliycem fan zaten ledli ama fanin etrafina sese duyarli beyaz led cekicem onerilere acigim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pek mantıklı gelmedi bana. Dikkat edinde ses sisteminizi feda etmeyin. Birdaha eski Bass'ını duyamazsanız üzülmeyin
  • Bass bozuktu zaten hocam o yüzden böyle birşey yapma gereği duydum bakalım nasıl olucak fotoğraflarını yükleyince yorumlarsınız
  • aman sony nizi mahfetmeyi n dünyanın parası yenisi ben eşyalarımı para yüzünden hiç kurcalamıyorumcebi çok yakıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ö1f1

aman sony nizi mahfetmeyi n dünyanın parası yenisi ben eşyalarımı para yüzünden hiç kurcalamıyorumcebi çok yakıyor

Hocam konu sahibi değilim ama şöyle diyeyim,
    Ben şimdi açıkcası 15 yaşındayım.6 yaşından beri bilgisayarla uğraşıyorum.bilgisayara virüs bulaştırmıştım. 7 yaşında kendi kendime format atmayı öğrendim. 9 yaşında bakım yaparken pcyi yaktım. 12 yaşımda ilk pcmi hiç yardım almadan topladım(1700tl tuttu)bu pcyi 2 yıl sonra overclock kazasıyla kaybettim. 14 yaşında dell Servisi'nde babamın notebooku için adamla tartışmaya girince adam sen ne okuyorsun vs. Dedi.
    Bana 2 kaliteli bilgisayara mal oldu ama şimdi yazın istediğim zaman orada işim hazır.Merak ettim ve şimdi C öğreniyorum. Çevremde adım çıktı tamir için getirdikleri pclerden bile öğrenirken harcadığım parayı çıkarmışımdır.
    Tabi birde dezavantajı oldu.derslerim rezalet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: HeavyClocker

quote:

Orijinalden alıntı: Ö1f1

aman sony nizi mahfetmeyi n dünyanın parası yenisi ben eşyalarımı para yüzünden hiç kurcalamıyorumcebi çok yakıyor

Hocam konu sahibi değilim ama şöyle diyeyim,
    Ben şimdi açıkcası 15 yaşındayım.6 yaşından beri bilgisayarla uğraşıyorum.bilgisayara virüs bulaştırmıştım. 7 yaşında kendi kendime format atmayı öğrendim. 9 yaşında bakım yaparken pcyi yaktım. 12 yaşımda ilk pcmi hiç yardım almadan topladım(1700tl tuttu)bu pcyi 2 yıl sonra overclock kazasıyla kaybettim. 14 yaşında dell Servisi'nde babamın notebooku için adamla tartışmaya girince adam sen ne okuyorsun vs. Dedi.
    Bana 2 kaliteli bilgisayara mal oldu ama şimdi yazın istediğim zaman orada işim hazır.Merak ettim ve şimdi C öğreniyorum. Çevremde adım çıktı tamir için getirdikleri pclerden bile öğrenirken harcadığım parayı çıkarmışımdır.
    Tabi birde dezavantajı oldu.derslerim rezalet

hocam ben bu para işinde hassasım çünkü ben pc mi 2006 yılında :P5GD2X asus anakart powercolorX800 128 bit 256 mb ekran kartı 50 gb samsung HDD (simdi WD500hDD) dvd yi hatırlamıyorum sony SDM-HX75 monitör creative sbs 180 höparlörler li pc mi 2006 yılında tam 2000dolara topladım zamanının müthiş bilgisayarıydı ama eskidi ve yenisini toplasam bi okadar daha bayılmam gerekecek ve onun için kurcalamıyorum

• kaba taslak oldu bişeyler geriye işçilik kaldı
  • Bunun içinde aşırı ısınma olmazmı yaa.
  • fanlarla o sorunu çözmeye çalışıcaz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Bunun içinde aşırı ısınma olmazmı yaa.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: bura_Ahmet

quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Bunun içinde aşırı ısınma olmazmı yaa.

+1

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.