Şimdi Ara

BASS TEST (Ömerçip1)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kendim kullandığım ve çok testlerden elediğim seçtiğim ve dinlemiş olduğum bass müzikleri sizlere sunuyorum. İndiren arkadaşlar pişman olmaz, otomobil ve evdeki ses sistemine güvenen indirebilir. Sadece komşuları ve çevresiyle arası bozulur.

http://s2.dosya.tc/server13/wdRY3H/BASSTEST__mer_ip1_.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömerçip1 -- 30 Nisan 2012; 0:20:09 >

• Bence oto ses sistemi taraflarında konu açsan daha fazla ilgi çekersin.
  • İlgin ve alakan için teşekkür ederim. Bu bölümde verdim bir kaç gün sonra da kaldıracağım. Ayrıca sıralama ve bir kaç değişiklik yaptım ve tekrar yükledim arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömerçip1 -- 29 Nisan 2012; 8:37:53 >
  • keşke hotfile'a yükleseydin kardeş
  • Eline sağlık, tamam güzelde yalnız müziklerin geneli ile oynanmış. Bende yapardım nero ile 40-50Hz ayarını yükseltip, derin basları daha iyi alırdım. Fakat bunda sınırı aşmış olduklarından seste bozulma yaratmış.
    Ses sisteminiz bozuk sanmayın, arada iyi parçalar var.
  • bunu arkadaşın dediği gibi bass hastalarının fazlaca olduğu oto teyp tarafına açmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Firtina

Eline sağlık, tamam güzelde yalnız müziklerin geneli ile oynanmış. Bende yapardım nero ile 40-50Hz ayarını yükseltip, derin basları daha iyi alırdım. Fakat bunda sınırı aşmış olduklarından seste bozulma yaratmış.
    Ses sisteminiz bozuk sanmayın, arada iyi parçalar var.
    Yorumlarını esirgemeyen arkadaşlara teşekkür ederim, indirme linkini kaldırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömerçip1 -- 30 Nisan 2012; 20:11:48 >
  • Bu konunun bu bölüme açılması büyük bir hakarettir.
    10 binlerce lira verip sistem topluyoruz, bu tarz saçma şeyler ile test mi yapacağız?
    Müzik bilgin sıfır olduğu için tartışmaya gerek görmedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobile Prof.

Bu konunun bu bölüme açılması büyük bir hakarettir.
    10 binlerce lira verip sistem topluyoruz, bu tarz saçma şeyler ile test mi yapacağız?

kesinlikle aynı fikirdeyiz
  • Bana saygınız yok benim size hiç saygım olmaz, Ama en azından indirmiş olan arkadaşlara saygınız olsun.Takibi saygı sizin katagorinizde ne anlama geliyor onuda bilimiyorum. Bir daha uyarmıyacağım. Sözlerime muhatap olmak istemiyorsanız lütfen kapanmış bir konuyu pişirip pişirip üç beş sözle karşıma çıkmayın. Tabi siz her kezi kendiniz gibi gördüğünüz için sözlerimide argo olarak değerlendirirsiniz ama basit insanlar argo ve kaba sözlere yönelir. Bir daha olursa olacaklardan ben sorumlu değilim. Alalen ve bilinç altı sözlerinizi irdeler ve harmanlar sert bir metinle size fazlasıyla iade ederim.

[ KONU KAPALI ]
  • quote:

İstemiyorsan indirmezsin arkadaşım, zorlama yok. Emeğe saygı
  • quote:

Bize ne senin on binlerce liralık sistemlerinden ?

Git kendine konu aç orada haykır on binlerce liralık sistem topladım diye. Marifet.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.