Arkadaşlar Hiç uzatmadan Sormak İstiyorum Kafam Çok Takıldı . Şimdi beni aradalıar böyle bölye tarife doping adsl2 var falan dediler sonra kabul ettim bende (zaten o sıralar ttnet'in down hızı 0.1lere düşmüştü kafam attı tabi) dedilerki 3 gün içinde bi eleman gelecek kimlik fotokopisi verceksiniz imza atacaksınız geçeceksiniz dediler ama ben sonradan pişman oldum keşke kabul etmeseydim falan diye varmıdır bunun çözüm yolu yoksa eğer plan çoktan hazır 3 gün boyunca çalan zillere önce bik kapı deliğincen bakıcam baktım adam elında kağıt mağıt açmicam kapıyı gitsin sonra :D Evet arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
vazgeçtim de gönder ne yapabilirler ki tırsma bu kadar
Eve kurulum yapılmadıktan, siz evrak imzalamadıktan sonra sizin açınızdan hiçbir taahhütte bulunulmuş sayılmazsınız ben bir servis sağlayıcıda çalıştım hepsi aynı şekilde işliyordur sanıyorum siz müşteri hizmetlerini arayıp iptal ettirdiğinizi belirtirseniz kurulum yapılmadan iptal olur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme