Herkese merhaba, 2018 yılında ehliyet aldım. 2019 yılında driftten ceza yedim ve 2 aylığına ehliyetime el koydular. 2020 yılında psikoteknik raporu borcu yoktur belgesi ve psikolog testi yaptırıp ehliyetimi geri aldım. 5 yıldır aktif araç kullanıyorum. Bugün ehliyetime A eklemek için sürücü kursuna gittiğimde ehliyetin iptal gözüküyor dediler. Nüfus ile iletişime geçtim " biz birşey yapamıyoruz burdan " dediler. Daha sonra bölge trafiğe gittim. " Sen aday sürücü olduğun için ehliyetin daimi iptal edilmiş sana geri vermemeleri gerekirdi. Şuan ehliyetinde bir sıkıntı gözükmüyor her şey normal ehliyeti aldığın şehrin emniyetiyle iletişime geç" dediler. Sorum şu, ben bu işin üstüne düşersem 5 yıl geçmiş olsa bile, biz bir hata yapmışız deyip ehliyetime el koyabilirler mi? Normalde aday sürücü muhabbeti 2016 dan sonra başlamış evet. Ama böyle bir durum olsa sistem üzerinde ehliyetin iptal olduğunu görüp geri bana veremezlerdi diye düşünüyorum. E devlet üzerinden baktığımda ehliyetim aktif ve aday sürücü değil olarak gözüküyor. Lütfen bilen birisi bana destek olabilir mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim