Şimdi Ara

Batak Oyununda Uzman Arkadaşlara Önemli Bir Soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    3 lü batak oyununda ihtilafa düştüğümüz ve çok ciddi tartışmanın oldugu bir mevzuda yardım istiyorum. aramızda çözemedik. olayı anlatıyorum. lütfen batak oyununda uzman olanlar görüş bildirirse çok makbule geçer.
    3 lü batak oyununda biz çizi sayı olarak 14 belirledik. yani ilk başta çiz deyip 14 alan king yapıyor. şimdi sorun şu;
    oyunda çiz dedim son 5 kağıt kalıncaya kadar oyun devam etti. ve o sırada daha önce başka bir oyuncu kupa kaçması gerekirken kupa kaçmadı ve bu tespit edildi. kural ihlali oldugundan oyunu durdurduk. oyun durdugu için herkes elini açtı. bu durumda son 5 kağıt kala ben 14 alıp king yapamadıgım anlaşıldı. bu durumda ne olur? arkadaşlar bana oyun kuralı ihlali yapan oyuncu 14 de batar , ben ise çiz yapamadıgımdan sonuncu olurum diger oyuncu arkadaş ise 2. olur dediler. bende kural ihlali yapıldı çiz hükmü ortadan kalktı. oyun kural ihlali yapan 14 de batar, ben aldıgım sayı olan 12 bana yazılır diger arkadaşa da 4 aldıgı için bu yazılır ve oyun devam eder dedim. anlaşamadık ve herkes masadan kalktı gitti. uzman olanlar görüşlerini yazarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkisa -- 12 Haziran 2017; 1:51:2 >

• Bence hile yapılırsa şöyle olur diye bi kural yoktur oyunda, çünkü zaten hileye yer yoktur, bence hile yapan direk kaybeder

Kupa kaçması gerekirken demişsin, yoksa sen kupa oynadığında mı kupa atmadı, istediği kağıdı kaçar çünkü kupa atmak zorunda değil
  • Hocam elinde kupa var atması gerekirken atmıyor sonra elinde kupa çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun güncel arkadaşlar batakseverler yardım ederse sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hahahahhaa hocam PC oyunları bölümü burası yanlış olmuş :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.