Şimdi Ara

Batarya değişiminden sonra şebeke çekmeme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gün önce telefonum bataryasını değiştirdim ilk gün kullandığımda şebekenin bazı yerlerde çekmediğini/diğer telefonlara göre az çektiğini gördüm telefoncuya vedim sözde parçayı değişmiş şuan kullanıyorum ve sorun hala devam etmekte diğer telefonların full çektiği yerde şebeke gidiyor ekranı açtığımda 2 3 sn sonra geri geliyor şebeke işin komik tarafı edgede iken 2 diş çekerken aynı yerde 3gyi açtığımda full çekiyor telefoncu yazılımsal olabileceğini söyledi cihaz 4s 6.1.3 jbli sizce güncellemelimiyim ?

• Sakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a7v8x

Sakın.

jbden dolayı böyle bişey olabilir mi ?
  • Donanımsal bi sıkıntı gibi duruyor. Boşuna ios7'ye geçmeyin. Parçayı değiştirdim diyen adama sorun düzelmedi deyip geri verin. Pek değiştirdiğini de sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sezai123

quote:

Sakın.

Maalesef o konuda bir fikrim yok. İnternetten ios 6.1.3 indirip jb iptal edip tekrar temiz 6.1.3 kurulumu yapmayı deneyebilirsiniz. DH'ta nasıl yapılacağını anlatan konular bol bol var. Arama'yı kullanın derim.

• quote:

quote:

quote:

Sakın.

Maalesef o konuda bir fikrim yok. İnternetten ios 6.1.3 indirip jb iptal edip tekrar temiz 6.1.3 kurulumu yapmayı deneyebilirsiniz. DH'ta nasıl yapılacağını anlatan konular bol bol var. Arama'yı kullanın derim.

ilex-rat ile restoreyi diyorsunuz sanırım yaparım eğer normal restoreden bahsediyorsanız henüz o açığı bulamadılar hackerlar en azından ben öyle biliyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sakın.

ilex-rat ile restoreyi diyorsunuz sanırım yaparım eğer normal restoreden bahsediyorsanız henüz o açığı bulamadılar hackerlar en azından ben öyle biliyorum

Bende tam bilmiyorum, arkadaşlar size en doğru cevabı verecektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.