Şimdi Ara

batarya ile ilgili bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar acemi bir dizüstü kullanıcısıyım. bir şey sormak istiyorum:
    bilgisayarımı evdeyken elektriğe bağlı olarak kullanmam bataryaya zarar verir mi yoksa sadece pil zayıfladığında veya bittiğinde mi prize takmalıyım. şimdiden teşekkrler...

• forumda ben de sorduğumda ve araştırdığımda genel kanı bataryanın çıkarılmasına gerek olamadığı yönünde.en önemlisi de elektirik kesşintilerinde doğacak riske karşı bu daha mantıklıo görünüyor tabi güç kaynağı kullanmıyorsan.kısaca güç kaynağı kullanmıyorsan kesinlikle bataryayı çıkarmamalısın yoksa bataryanın ömrü derken makinanin ömründen yiyebilirsin.
  • Bence kesinlikle çıkarılmalı

Ayrıca bu piller hassastır tam boşaltayım derken pile zarar verebilir.

Çok hızlı şarjdan etkilenirler.

Sıcak tan ve oğuktan etkilendikleri için masa üstü kullanımda çıkarılması gerekli pile zarar gelmemesi için
    quote:

Orjinalden alıntı: derhan

arkadaşlar acemi bir dizüstü kullanıcısıyım. bir şey sormak istiyorum:
    bilgisayarımı evdeyken elektriğe bağlı olarak kullanmam bataryaya zarar verir mi yoksa sadece pil zayıfladığında veya bittiğinde mi prize takmalıyım. şimdiden teşekkrler...
  • bende pilsiz kullanılmasını tavsiye ederim.yalnız mutlaka bir ups ile birlikte kullanın pili çıkardığınızda aksi halde yağmurdan kaçarken doluya tutulabilirsiniz.Eğer ups(60 ytl)yoksa edinin veya pil takılı halde kullanmaya devam ediniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diyot ile ilgili bir soru
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.