Şimdi Ara

Batarya Problemi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.5 yıllık PB TS11HR-501TK kullanıcısıyım. Normalde bataryamın %25'i ölmüştü. 3 gün önce bilgisayarı beklemede unutmuşum uzun bir süre. Açtığımda %7 uyarısı geldi. Hemen şarja taktım. Programla bakayım dedim pile bir şey olmuş mu diye wear level %40'lara fırlamış. O günden sonra bataryayı birkaç kez doldur boşalt yaptım şimdi %60 oldu. En sonunda bataryayı çıkardım direk elektrikle çalıştırıyorum.

Sorum şu ki batarya garanti kapsamında mı? Daha yarım yıl garantisi var bilgisayarın ama batarya soru işareti. Servise göndersem hallederler mi? Klavyede birkaç tuşta da problem vardı ama önemsiz diye yollamıyordum. Batarya ise ciddi problem. Ya da kendim çözmemin bir yolu var mı? Batarya öldü umudu kes mi diyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bataryanın da garanti kapsamında olması gerekir. Bazı yerlerde garanti süresi 1 yıl diye okumuştum ama 1.5 - 2 yıla yakın kullanıp değişim yapanlar olmuş.( Markadan markaya değişiyor da olabilir tabii ki.) Ömrü bitene kadar kullanıp, garantisi geçmeden değişim isteyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 6 Şubat 2013; 21:03:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: E'

Bataryanın da garanti kapsamında olması gerekir. Bazı yerlerde garanti süresi 1 yıl diye okumuştum ama 1.5 - 2 yıla yakın kullanıp değişim yapanlar olmuş.( Markadan markaya değişiyor da olabilir tabii ki.) Ömrü bitene kadar kullanıp, garantisi geçmeden değişim isteyebilirsiniz.

Yarın öbür gün servise göndermeyi planlıyorum. Ancak servis ücreti ödemek istemiyorum. Her şeye para almıyorlar değil mi? İnternette garanti süresinde olmasına rağmen fan bakımı 50 lira alınıyor vs. yazılmış farklı markalar/PB karışık. 2 yıl garantisi vardı 5 ay kalmış. Her şeyi halledip şu kadar borcunuz var ödeyin gönderelim demesinler de?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Şarj Problemi
    8 yıl önce açıldı
    Şarj Cihazı Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Laptop Bataryası Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.