Bildirim
batarya sorun
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Daha detaylı anlatman gerekir bozulmaktan kastın nedir ne tür sorun var bozulduğuna karar verdiysen buraya sormana gerek yok servise ver değişir,bu açıklamanla yardımcı olamayız. -
batarya dolu gözükürken birden pc kapanıyor yada pc açılmıyor prizde takılı değilken birde uyarı olarak pilinizdeki sorundan dolayı bilgisayarınız kapanabilir değiştirmenizi tavsiye ederiz diyor -
quote:
Orijinalden alıntı: rainboy1991
batarya dolu gözükürken birden pc kapanıyor yada pc açılmıyor prizde takılı değilken birde uyarı olarak pilinizdeki sorundan dolayı bilgisayarınız kapanabilir değiştirmenizi tavsiye ederiz diyor
Bataryanız arızalanmış.Servise gönderin yenisi ile değişitirilecektir. -
Benim de batarya takılı iken bilgisayarım açılmıyor. Garantisi hala devam ediyor batarya garanti kapsamına girer mi pek bilgim yok da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim de batarya takılı iken bilgisayarım açılmıyor. Garantisi hala devam ediyor batarya garanti kapsamına girer mi pek bilgim yok da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
batarya garantisi bitmemişse garanti kapsamına giriyor.Bazı markalar 1 yıl garanti verirken bazısı 2 yıl garanti veriyor. -
Casper da bataryalar 2 yıl garanti kapsamındadır.Notebookun garantisi varsa bataryanın da garantisi vardır -
merhaba arkadaşlar benim batarya 2 yılın sonunda öldü takılıyken bile fişi çıkartınca direkt kapanıyor pc yenisini almak istiyorum nerden almamı önerirsiniz
mesela buradan almamı önerir misiniz
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/casper-nirvana-tw8-laptop-batarya-squ-804-92626760
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X