Şimdi Ara

batarya sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dizüstü bilgisayarımı alalı en fazla 10 ay olmasına rağmen bataryası bozuldu sizce bir hatamı var yoksa ben bir hata yaptım

pc model:CN.VTI620A

batarya model: A32-H36

• Daha detaylı anlatman gerekir bozulmaktan kastın nedir ne tür sorun var bozulduğuna karar verdiysen buraya sormana gerek yok servise ver değişir,bu açıklamanla yardımcı olamayız.
  • batarya dolu gözükürken birden pc kapanıyor yada pc açılmıyor prizde takılı değilken birde uyarı olarak pilinizdeki sorundan dolayı bilgisayarınız kapanabilir değiştirmenizi tavsiye ederiz diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainboy1991

batarya dolu gözükürken birden pc kapanıyor yada pc açılmıyor prizde takılı değilken birde uyarı olarak pilinizdeki sorundan dolayı bilgisayarınız kapanabilir değiştirmenizi tavsiye ederiz diyor

Bataryanız arızalanmış.Servise gönderin yenisi ile değişitirilecektir.
  • Benim de batarya takılı iken bilgisayarım açılmıyor. Garantisi hala devam ediyor batarya garanti kapsamına girer mi pek bilgim yok da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de batarya takılı iken bilgisayarım açılmıyor. Garantisi hala devam ediyor batarya garanti kapsamına girer mi pek bilgim yok da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batarya garantisi bitmemişse garanti kapsamına giriyor.Bazı markalar 1 yıl garanti verirken bazısı 2 yıl garanti veriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Şarj Problemi
    8 yıl önce açıldı
    Laptop Bataryası Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Casper da bataryalar 2 yıl garanti kapsamındadır.Notebookun garantisi varsa bataryanın da garantisi vardır
  • merhaba arkadaşlar benim batarya 2 yılın sonunda öldü takılıyken bile fişi çıkartınca direkt kapanıyor pc yenisini almak istiyorum nerden almamı önerirsiniz

mesela buradan almamı önerir misiniz

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/casper-nirvana-tw8-laptop-batarya-squ-804-92626760
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.