Şimdi Ara

Batarya Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    L920 telefonumda 1 haftadır batarya sorunu yaşıyorum telefon şarjı full dolu olmasına rağmen fişten çektikten sonra yüzde 80 e düşüyordu. Bügün itibariyle yüzde 69 a düşmeye başladı. Yani telefonu yüzde 100 sarjla kullanamıyorum. Servise vereceğim ama bunun sebebi ne olabilir ?

• Hocam bende de aynısı olmuştu(lumia 820) telefonu şarjdan çektikten sonra 1 saat içinde şarj %60 lara düşüyordu hatta şarja takılıyken bile tam olarak dolmuyor saatlerce şarj oluyor.(Her zaman böyle olmuyor düzensiz olarak tekrar ediyor) Ben ilk başlarda şebeke problemi olarak düşünmüştüm ama bu problem bende devam ediyor halen daha servise de veremedim bir türlü böyle idare ediyorum.

Siz servise verip telefonu aldığınızda sorunun düzelip düzelmediğini değerlendirmesini buraya yazarsanız çok sevinirim.
  • Bende de lumia 925 var mağazada yeni güncelleme var dediğinde şebeke ile ilgilide bir güncelleme vardı.Tüm güncellemelerden sonra benimde şarjın sizin duruma düştüğünü farkettim ve telefonu fabrika ayarlarına sıfırladım.Şimdi cihazda ani batarya düşmeleri söz konusu değil.Güncelleme yaptıysanız ondan kaynaklanabilir.
  • Şebekeyle ilgili bi güncelleme hatırlamıyorum ama gelen bütün güncellemeleri yaptım. Şuan finaller filan var o yüzden pek uğraşamıyorum telefonlar bittikten sonra sıfırlayacağım eğer devam ederse servise vereceğim çünkü telefonda kimle konuşsam herkes sesimin çok uzaktan geldiğini veya sesimin çok kısık geldiğini söylüyorlar.
  • http://forum.vodafone.co.uk/t5/Nokia/Nokia-Lumia-925-Charging-Battery-Problem/td-p/1588166

Burda da şarj probleminden söz edilmiş,soft resetin sorunu çözdüğü,durumun düzeldiğinden bahsedilmiş.İncelemekte fayda var
  • samsungun 2000amper çıkışlı şarj aleti var onunla şarj edin :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.